Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@07:01:19 GMT

مدارس فوتبال، فرصتی برای کشف استعدادها

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۵۰۳۶۷

مدارس فوتبال، فرصتی برای کشف استعدادها

ورزش فوتبال یکی از رشته های پرطرفدار بوده و در طول سالهای اخیر نیز علاقه مندان زیادی را به سمت و سوی خود جلب و جذب کرده و ثبت نام و فعالیت در مدارس فوتبال زنجان را رونق خاصی بخشیده است.

هر سال با فرا رسیدن فصل تابستان و تعطیلی مدارس، چراغ مدارس فوتبال که محل خوب و مطمئن برای آموزش و شناسایی بازیکنان مستعد و توانمند است، روشن تر می شود و بسیاری از والدین فرزندان علاقه مند خود به این رشته ورزشی را به منظور ثبت نام به این مدارس می آورند اما سعی می کنند فرزندانشان در مدارس سالم و بانشاط و مربیان توانمند و مجرب، تعلیم ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

والدین یکی از هنرآموزان مدرسه فوتبال بهمن پرسپولیس، گفت: فرزندم "کامیار" در رده سنی زیر ۱۳ سال فعالیت می‌کند و در طول چهار سال فعالیت خود، با نشان دادن توانمندی‌ها و شایستگی‌های خود، توانسته است در ردیف منتخبین مدارس فوتبال زنجان قرار گیرد.

مهران جعفری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا وبا بیان اینکه فرزندم به مدت یک سال در مدرسه فوتبال سپاهیان و از سه سال پیش نیز در مدرسه بهمن پرسپولیس شهر زنجان، آموزش دیده و تمرین می‌کند، افزود: آموزش هنرآموزان فوتبال لازم است زیر نظر مربیان مجرب و توانمند باشد تا بتواند با روان شناختی بهتر و بیشتری، اعتما به نفس و انگیزه فعالیت درآنان را ارتقا بخشد و مسیر صحیح ادامه کار را به درستی برایشان نشان دهد.

وی، اظهار داشت: تامین زمین مدارس فوتبال که به لحاظ انجام آموزش و تمرین دهی به هنرآموزان از کیفیت لازم برخوردار باشد بسیار هزینه بر می باشد و امید است مسئولان ورزش زنجان، این مدارس را در این خصوص، یاری دهند تا والدین و هنرآموزان دغده و نگرانی از این بابت نداشته باشند.

جعفری که خود نیز که از ورزشکاران رشته دو و میدانی در طی سال های گذشته است، افزود: باید نظارت بر کار و فعالیت و برنامه های مدارس فوتبال بیشتر باشد و علاوه بر این به ظرفیت این محل ها از بابت تعداد کلاس ها و هنرآموزان، توجه جدی شود تا مدارس مستعدتر متضرر نشوند.

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان نیز گفت: مدارس فوتبال زنجان به لحاظ کمی و کیفی ارتقا یافته است که این نشان از استقبال بالای علاقه مندان به این رشته ورزشی پرطرفدار و انجام تبلیغات مناسب و صحیح است.

محمدعلی حمزه پور افزود: نظارت ها بر مدارس فوتبال بسیاری جدی است و از هیات فوتبال این استان نیز انتظار می رود این مدارس را با دقت و حساسیت بهتر و بیشتری مورد پایش و رصد قرار دهند.

وی با بیان اینکه، همکاران این اداره کل نیز بر فعالیت و برنامه های مدارس فوتبال زنجان، نظارت خواهند کرد تا والدین و هنرآموزان از بابت سالم بودن محیط، وجود مربیان مجرب و کار بلد، ساعت فعالیت و کیفیت آموزش و تمرین دهی، هیچ دغدغه و نگرانی نداشته باشند.

حمزه پور خاطرنشان کرد: هزینه های زمین فوتبال دستگاه های اداری، نیز از سوی کمیته نرخ گذاری، تعیین، مصوب و ابلاغ شده است بنابر این کسی حق ندارد از قیمت تعیین شده، عدول کند که در این صورت، مطابق قانون با آنان رفتار خواهد شد.

راه اندازی مدرسه فوتبال دختران

مسئول واحد آموزش و مربیان هیأت فوتبال استان زنجان نیز گفت: در زمان حاضر ۲۸ مدرسه فوتبال در سطح این استان فعال هستند و قریب سه هزار هنرآموز را جذب خود کرده اند که این رقم در سال گذشته ۲۴ مدرسه با ۲ هزار و ۵۰۰ هنر آموز بود.

بهمن عمولر افزود: امسال یک باب مدرسه فوتبال دختران از سوی باشگاه تراکتورسازی، دایر شده است و قریب ۲۰ هنرآموز دختر در این مدرسه که از اول تیر ماه فعالیت خود را آغاز کرده ثبت نام کرده اند.

وی با تاکید براینکه مدارس فوتبال دختران، نیازمند فضای سرپوشیده و مناسب است، اظهار داشت: یک باب مدرسه فوتبال پسران نیز از سوی مدرسه فوتبال بهمن پرسپولیس در روستای سارمساقلو از توابع شهرستان زنجان، راه اندازی شده و قریب ۲۰ هنرآموز ثبت نام دارند و مربیگری آن نیز بر عهده شهرام حیدری، است.

عمولر، استقبال والدین و هنرآموزان از مدارس فوتبال زنجان را خوب ارزیابی کرد و افزود: انجام بازی های ملی وحضور در مسابقات آسیایی، زمینه و بستر را برای جلب و جذب هنرآموزان به این رشته ورزش را قوت بخشیده است و باشگاه های فوتبال نیز به منظور جذب و شناسایی نفرات مستعد از ایجاد و فعالیت مدارس فوتبال، استقبال خوبی می کنند.

وی با تاکید براینکه برگزاری مرتب و منظم فستیوال ها و مسابقات فوتبال، انگیزه را در هنرآموزان و فعالان در عرصه فوتبال مدارس بیشتر می کند، اظهار داشت: بالا بودن کرایه زمین فوتبال و افزایش هزینه ثبت نام (در مجموع مبلغ ۴۰۰ تومان با در نظر گرفتن بیمه و حق عضویت) باعث می شود تا هزینه ها بر دوش والدین و هنرآموزان سنگینی کند که البته برخی ها از پرداخت آن ناتوانند و در نتیجه از ثبت نام منصرف می شوند.

عمولر یادآور شد: مدارس فوتبال، منبع اصلی درآمدی باشگاه ها است که متاسفانه بالا بودن کرایه زمین، تجهیزات مورد نیاز ازجمله لباس، پرداخت حق الزحمه مربیان، هزینه های دریافت مجوز، باشگاهداران را با مشکل مواجه کرده است.

۶۰۸۴/‌۸۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۰۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس

 

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی افزود: در نتیجه این غفلت‌ها امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس فعال هستند و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم.

پورثاني:گفت: تقریبا از سال ۱۳۶۳ که معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و تا ۱۳۸۰ ادامه داشت، که در دولت دوم اصلاحات، معاونت پرورشی منحل شد. خیلی کار اشتباهی بود با این توجیه که معلم مدرسه باید در کلاس درس، کار تربیتی انجام دهد؛ حرف درستی که کار غلطی با آن انجام شد و حضرت آقا هم در دیدار اخیر با معلمان دقیقا به همین موضوع اشاره کردند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز که هنوز هست، معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد، نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: در این ۱۸ سال بعد از قانون احیا، ما تقریبا یکبار جذب مربی پرورشی داشتیم و بقیه جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ سالی ۸۰۰ نفر بوده است. اوضاع به جایی رسیده که امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم؛ یعنی مدرسه‌ای که ۱۲۰۰ دانش آموز دارد، مدرسه‌ای که ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، مدرسه‌ای که ۶۰۰ دانش‌آموز دارد، ما یک عنصر فعال پرورشی در آن نداریم. اگر اسم این را خیانت نگذاریم، چه باید بگذاریم؟!.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: من امروز توئیت یکی از وزرای سابق وزارت آموزش و پرورش را می‌خواندم، یاد حرف رئیس‌جمهور وقت افتادم که می‌گفت من از هر چیزی نگذرم از آن کسانی که گفتند ما ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنیم نخواهم گذشت. معاون اول دولت، قانون اجرای ۲۰۳۰ را در دو ماه ابلاغ می‌کند، در حالیکه سند تحول به قول حضرت آقا در کشو‌های میز می‌ماند و سند تحول اجرا نمی‌شود. خیلی جالب است که در کنار عدم اجرای سند تحول، در دولت قبل، نیروی پرورشی در مدارس گرفته نمی‌شود و حتی اداره کل امور تربیتی که قلب معاونت پرورشی است، ادغام می‌شود تا کارایی خود را از دست بدهد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی پس از اعلام وضعیت نیروی پرورشی و وضعیت ساختاری، درباره فضا‌های پرورشی نیز افزود:
تقریبا اکثر فضا‌های پرورشی در سال‌های اخیر و قبل از روی کار آمدن این دولت، به یک متروکه تبدیل شده بودند.
ما تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. اردوگاه‌هایی داشتیم که مثل برخی از مغازه‌ها بعد از ۲۰ و ۳۰ سال کرکره مغازه را بالا می‌کشند، واقعا کرکره اردوگاه بالا کشیده شد و مدیران اردوگاه‌ها می‌گفتند تازه پس از سال‌ها این اردوگاه‌ها، دانش‌آموز به خود دیده‌اند. 

وی گفت: در بحث محتوا هم حوزه پرورشی نه به طور صد درصدی، اما خیلی از جا‌ها به یک حوزه کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده و دیده شده است. یعنی دیدی که به یک عنصر موثر تربیتی در مدرسه بوده به یک عنصر کناردستی تبدیل شده بود که نه کلاسی در مدرسه دارد و نه هیچی. 

آموزش و پرورش در سه ضلع اصلی کار تربیتی با مشکل مواجه است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی تصریح کرد: مربی پرورشی ما در مدرسه از ابزار لازمی که باید برای تربیت دانش آموزان بهره‌مند باشد، نیست؛ لذا عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا، سه ضلع اصلی کار تربیتی، امروز در هر سه این موارد مشکل داریم، کمبود داریم و احساس می‌کنیم تا رسیدن آن جایی که مطلوب است، فاصله بسیار زیادی داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش امروز قریب ۱۱۲ هزار مدرسه یعنی ۶۰۰ هزار کلاس درس و قریب ۱ میلیون همکار فرهنگی دارد، گفت: ظرفیت به این بزرگی حتما به تنهایی توسط آموزش و پرورش قابل جمع کردن نیست. آقا فرمودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند. حضرت آقا فرمودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد؛ بنابراین ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت را دارند استقبال می‌کنیم. 

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان