Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رضا حمیدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر الگوی جدید تردد اتوبوس های درون شهری (چند پایانه ای به جای تک پایانه ای) شهر زنجان در حال اجراست و همانند سایر طرح‌ها در ابتدای کار با اشکالاتی همراه بود.
وی اظهار داشت: این الگو بر پایه یک منطق علمی بسیار قوی پایه ریزی شده بنابراین در کارایی آن تردیدی وجود دارد و می‌توان گفت موفقیت این کار تردد را تضمینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: ایده این الگو در اوایل مهر ماه سال ۹۶ یعنی حدود یک ماه بعد از شروع به کار شورای شهر مطرح و یکم آبان همان سال نیز در قالب مقاله‌ای به ابعاد مختلف آن پرداخته شد.

وی اضافه کرد: پس از طرح این ایده مشاور طرح ساماندهی خطوط اتوبوسرانی که از مدت‌ها پیش در حال باز طراحی خطوط اتوبوس رانی بود دعوت شد و ایده جدید تشریح شد تا بر مبنای ساختار پیشنهادی طراحی خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: در جریان تهیه طرح پیشنهادات خوبی از ناحیه مدیریت ترافیک و مسئولان متولی در موضوع یاد شده پیشنهاد شد که تأثیر بسیار خوبی در تکامل طرح داشت که یکی از این موارد ایجاد خط ویژه اتوبوس بود.

وی اظهار داشت: فکر و ایده‌ی الگوی جدید تردد بسیار ارزشمند بود، پذیرش و ریسک اجرای این کار نیز بسیار شجاعانه ای بود که شهردار و اعضای شورا آن را پذیرفتند و مدیریت استان و شهرستان نیز پشتیبانی ویژه ای از این طرح داشتند.

حمیدی افزود: بی شک انجام پروژه‌ای با این ویژگی‌ها و با این میزان ریسک در شهر زنجان بی سابقه بوده بدون اغراق سختی انجام آن نیز ده‌ها برابر بیشتر از ساخت پل و اجرای پروژه بزرگ سبزه میدان است.

این عضو شورای اسلامی شهر زنجان برای تحقق این طرح مهم شهری در مقابل این اقدامات انجام گرفته از شهروندان زنجانی خواست همکاری و شکیبایی لازم را داشته باشند، زیرا، در نهایت خود آنان هستند که از مزایای آن بهره مند خواهند شد.
وی خاطر نشان کرد: هر چند نامهربانی‌ها، قضاوت‌های غیر منصفانه و مقاومت‌های زیادی در مقابل این طرح شکل گرفت و سختی‌ها و فشارهای زیادی را تحمیل کرد، اما اطمینان از کارایی این الگو و رضایتمندی مردم پس از تثبیت آن این فشارها را قابل تحمل کرد.
به گزارش ایرنا، در طرح جدید الگوی تردد تعداد فقط ۱۰ اتوبوس وارد هسته مرکزی شهر می‌شود که پیش از این ۱۴۶ اتوبوس وارد بافت مرکزی شهر می‌شد.
بر این اساس تعداد کل اتوبوس‌ها در طرح جدید از ۱۴۶ به ۱۱۰ اتوبوس کاهش یافته و ۳۶ اتوبوس فرسوده از رده خارج شده است.
کاهش تعداد اتوبوس‌ها به دلیل استفاده بهینه از ظرفیت اتوبوس‌ها و معابر در طرح جدید است.

۹۶۴۶/ ۸۰۶۸

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۰۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان

رئیس پلیس راهور کردستان، گفت: در فروردین‌ماه سال‌جاری تصادفات فوتی در استان در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته ۱۰۰ درصد کاهش داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سرهنگ رضا همتی‌زاده در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بر اساس تجزیه و تحلیل آمار تصادفات در فروردین‌ماه عدم توجه به جلو با 40 درصد و عدم رعایت حق تقدم با 32 درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با 28 درصد مهمترین علت رخ داده تصادفات درون شهری کردستان بوده است.

وی افزود: در فروردین‌ماه سال‌جاری تصادفات فوتی در استان در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته 100 درصد کاهش، تصادفات جرحی 15 درصد کاهش و تصادفات خسارتی با 20 درصد افزایش تحلیل شده است.

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان کردستان گفت: علی‌رغم وجود تعطیلات نوروزی که افزایش سفرهای نوروزی را در پی داشته است، با برنام‌ ریزی پلیس، جلب همکاری سازمان‌های مرتبط و حضور پررنگ کارکنان و همراهی رسانه‌ها در آگاه‌بخشی، تصادفات فوتی و جرحی در ماه اول سال کاهشی بوده است

وی تصریح کرد: در عین حال توجه و برنامه‌ریزی پلیس راهور در اردیبهشت و ماه‌های گرم سال، کاهش تصادفات موتورسیکلت در پی افزایش استفاده شهروندان از این وسیله نقلیه است که بیشترین تصادفات جرحی را در شش ماهه اول سال به خود اختصاص می‌دهد. 

همتی‌زاده با اشاره به مهمترین علت رخداد تصادفات درون شهری اذعان داشت: تصادف عابرین پیاده با 60 درصد، موتورسیکلت‌ها با 35 درصد بیشترین عوامل شکل‌گیری تصادفات درون شهری در فروردین‌ماه بوده که از رانندگان و راکبان موتورسیکلت‌ها درخواست می‌شود با رعایت قوانین و مقررات ترافیکی، عدم تخطی از سرعت مطمئنه و عدم تردد در پیاده‌رو، از وقوع تصادفات جرحی با عابرین پیاده که بیشترین آمار تصادفات درون‌شهری استان را به خود اختصاص می‌دهد، پیشگیری کنند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • مرگ ۱۰۹ نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار تعیین و تکلیف شد