Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@14:26:06 GMT

قانونا نمی‌توان از سپرده‌های بانکی مالیات گرفت

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۵۰۷۵۳

وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی ایران در پاسخ به این سوال که آیا از این سپرده‌ها مالیات اخذ خواهد شد، گفت: قانونا نمی‌توانیم از سپرده‌های بانکی مالیات بگیریم. ناطقان: فرهاد دژپسند امروز در حاشیه جلسه گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد در مورد پیشنهاداتی که برخی فعالان اقتصادی در مورد اصلاح آخرین بخشنامه بانک مرکزی در مورد نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات عنوان کردند، گفت: در جلسه امروز شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی پیشنهادات اعضای اتاق مورد بحث و بررسی قرار گرفت و از آنجا که نیاز به بررسی بیشتری بود مقرر شد تا کارگروه ویژه‌ای در این خصوص تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* تشکیل  کارگروه ویژه برای بررسی نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات

وزیر امور اقتصاد و دارایی بیان داشت: بنابراین بررسی پیشنهادات مطرح شده در مورد اعمال تغییراتی در مورد نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات به آن کارگروه با مسئولیت معاون اقتصادی وزارت دارایی و نمایندگان بانک مرکزی، وزارت صنعت و معدن و تجارت و اتاق بازرگانی و همچنین نمایندگان قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی ارجاع شد تا در آن کارگروه بررسی‌های لازم انجام شود و در جلسه بعد شورای گفت‌وگو  نتیجه مطرح و مورد بحث قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در 3 ماه گذشته اقدامات صادرکنندگان در مورد بازگشت ارز حاصل از صادرات قابل تقدیر بوده است، بیان داشت: امیدوارم این روند ادامه داشته باشد تا با توجه به ارزی که به چرخه اقتصادی کشور بر می‌گردد چرخه تولید کشور هم رونق بیشتری بگیرد.

دژپسند بیان داشت: از اول امسال تاکنون 5 میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات به کشور برگشته است که از این رقم یک میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات SME ها بوده است.

وی همچنین در مورد میزان بازگشت ارز حاصل از صادرات یا همان 40 میلیارد دلاری که قبلا گفته شد به چرخه اقتصاد نیامده است، گفت: با توجه به ضرایبی که بانک مرکزی اعمال کرده و همچنین محدودیت‌هایی که در نظر گرفته این عدد متفاوت خواهد بود البته آنچه که نماینده بانک مرکزی امروز در جلسه شورای گفت‌وگو اعلام کرد نشان می‌دهد که از سال گذشته تاکنون در مجموع 18.5 میلیارد دلار ارز به چرخه اقتصاد بازگشته است.

وزیر امور اقتصاد و دارایی همچنین در رابطه با سپرده‌های بانکی بیان داشت: سپرده‌های خرد افراد در بانک‌ها توسط بانک‌ها جمع‌آوری و به صورت تسهیلات در اختیار بنگاه‌های بزرگ و کوچک قرار داده می‌شو.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از این سپرده‌ها مالیات اخذ خواهد شد، گفت: قانونا نمی‌توانیم از سپرده‌های بانکی  مالیات بگیریم. منبع: فارس برچسب ها: وزیر اقتصاد ، سپرده های بانکی ، مالیات

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وزیر اقتصاد سپرده های بانکی مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۰۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!

تین نیوز

دبیر انجمن تولیدکنندگان صوتی و تصویری، با اشاره به اینکه متاسفانه دولت در بخش هایی مانند قیمت گذاری دخالت می کند، گفت: سازمان توسعه تجارت و معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه، برنامه و چشم انداز مثبتی در زمینه صادرات ندارند.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، محمدرضا شهیدی افزود: تولیدکننده از حداکثر پتانسیل برای ارتقای کیفی و کاهش قیمت محصولات برای رقابت با برندهای دیگر مانند تولیدات چینی استفاده می کند؛ اما شرایط صادرات باید توسط سازمان توسعه تجارت فراهم شود. متاسفانه دخالت معاونت و کمیته های دولت در امور بنگاه ها هیچ گاه به شکل ریل گذاری صادراتی نبوده و تنها صنایعی که از اقدام مثبت دولت در صادرات بهره مند شده اند، کانی های فلزی و غیرفلزی و همچنین پتروشیمی ها بوده اند که آنها هم به نوعی متعلق به دولت هستند.

شهیدی اظهار کرد: امروزه چنانچه به عراق صادرات انجام شود، برای دریافت پول با مشکل مواجه هستیم؛ چرا که حتی در این کشور نتوانسته ایم یک شبه بانک برای تبادلات مالی ایجاد کنیم، اما تا دلتان بخواهد نهادهای مسوول در این زمینه داریم.

وی با اشاره به اینکه نهادهای مسوول نتوانسته اند در نمایشگاه اکسپو از تمام ظرفیت ها استفاده کنند، عنوان کرد: تولیدکننده باید به کار تخصصی خودش یعنی تولید بپردازد و ایجاد ساز و کارهایی مانند دعوت از هیات های تجاری برعهده مسوولان و متولیان است و متاسفانه امروز شاهدیم که تعداد خارجی های حاضر در نمایشگاه درصد ناچیزی از شرکت کنندگان را تشکیل می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ اعلام شد
  • ۳۱ اردیبهشت ماه آخرین مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۱
  • درخواست رسیدگی به ایفای تعهدات ارزی تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد