Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره مناظره با محمدعلی کامفیروزی یکی از کاندیدا‌های انتخابات کمیته ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در طول یک سال گذشته، بار‌ها در جریان ماجرا‌های مختلف، برای حضور در مناظره داوطلب شده‌ یا پیشنهاد آن را مطرح کرده‌ام؛ اما کامفیروزی به دلایل مختلف، از این اقدام سر باز زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جریان نشست کمیته ناظر بر نشریات، احمدی و سحر محرابی، که در طول یک سال گذشته عضو کمیته ناظر بوده‌اند را به مناظره دعوت کردم که در مورد عملکرد یک سال کمیته با یکدیگر گفت‌وگو کنیم. در آنجا کامفیروزی گفت که در مناظره حاضر می‌شوم.

عضو کمیته ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: دوستان در آنجا اعلام کردند که مناظره درباره عملکرد یک سال اخیر شوراست و کسانی که در طول این یک سال عضو شورا بوده‌اند باید مناظره کنند. در نهایت مناظره‌‎ای شکل نگرفت.

محمدی در خصوص دلیل امتناع از مناظره با محمدعلی کامفیروزی، در جریان نشست نشریات دانشجویی گفت: ما قصدمان به حاشیه راندن مناظره نبود؛ چون اولاً کامفیروزی در سال گذشته عضو شورا نبوده و طبیعتاً نمی‌تواند درباره عملکرد شورا مناظره کند و ثانیاً کاندیدای انتخابات بود و این مناظره بیشتر به تریبون تبلیغاتی او تبدیل می‌شد.

وی تصریح کرد: بعد از نشست نشریات و حاشیه‌های متعددی که در خصوص فرآیند رأی‌گیری و سایر مسائل وجود داشت، در جریان مصاحبه با ایرنا، محمدعلی کامفیروزی را به مناظره مجدد دعوت کردم.

عضو کمیته ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: متأسفانه ایرنا بدون هماهنگی با بنده، زمان مناظره را تعیین کرده بود. شب پیش از مناظره، ساعت سه بامداد، از توئیت کامفیروزی که مطرح کرده بود «فردا، ساعت چهار بعد از ظهر قرار است در ایرنا با محمدی، درباره مسائل نشریات مناظره انجام بدهم». از برگزاری مناظره مطلع شدم.

محمدی ادامه داد: بعد از دیدن آن توئیت، تعجب کردم و با خبرنگار ایرنا تماس گرفتم و بحث مفصلی بین بنده و خبرنگار ایرنا شکل گرفت. وی اشتباه خود را پذیرفت؛ اما اصرار داشت که با این اوصاف هم در مناظره شرکت کنید. به عقیده بنده این سبک دعوت، نوعی جانب‌داری از رقیب بود.

وی خاطرنشان کرد: انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران نامه‌ای به بنده و محمدعلی کامفیروزی ارسال و طرفین را به مناظره دعوت کرد؛ اما کامفیروزی نپذیرفت و در پاسخ به دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران گفت که من فقط در ایرنا مناظره می‌کنم.

عضو کمیته ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره دلایل امتناع کامفیروزی برای حضور در دانشگاه تهران گفت: کامفیروزی در ابتدا عنوان کرده بود که مناظره در حضور دانشجویان برگزار شود؛ اما پس از آن اعلام کرد که فقط در ایرنا مناظره می‌کنم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کامفیروزی در جایی گفت که شما می‌خواهید شانتاژ کنید. من دانشجوی حقوق دانشگاه شاهد هستم؛ اما دعوت به مناظره در دانشکده کامفیروزی (دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران)، صورت گرفته است.

انتهای پیام/

286 / 320 محمد رضا محمدی محمد علی کامفیروزی انتخابات کمیته ناظر بر نشریات مناظره

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمد رضا محمدی انتخابات کمیته ناظر بر نشریات مناظره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۲۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها امروز سه شنبه(11 اردیبهشت) در تهران برگزار شد.

در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین 1403 و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسنرده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.

وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاههای مختلف در مراسم اربعین پرداخت و درعین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی درجهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف آمام حسین(ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود. 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت ، عدالت و مبارزه با فساد ، استقلال و آزادی ، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد. 

وی افزود: بعنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.

وی خطاب به حاضران گفت: شما بعنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش نمایید ، امام حسین(ع) هم افرادی را که دراین مسیر گام بر می دارند در دنیا دستشان را می گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.

بر پایه این گزارش، دراین جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین 1403 ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.

درپایان این جلسه ، آخرین اقدامات ، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • معرفی داوران و ناظران هفته نوزدهم لیگ برتر هندبال مردان
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود