Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روزگاری که بیکاری معضلی جدی برای افراد به شمار می رود احیای مجدد فرش دستبافت سیستان روزنه ای از امید را در دل جوانان برای درآمدزایی و اشتغالزایی ایجاد می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، بهره گیری از صنایع دستی و هنرهای بومی در هر برهه ای از زمان اگر شرایط برای افراد فراهم باشد زمینه ای برای خروج از معضلاتی همچون بیکاری و از سوی دیگر راهبردی برای اشتغالزایی، درآمدزایی، کمک به اقتصاد و معیشت افراد به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین راستا احیای مجدد قالیبافی در سیستان که سال هاست مردمان آن به علت خشکسالی با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کنند یکی از راهکارهای امیدآفرینی و اشتغالزایی آن هم در سال رونق تولید است که علاوه بر ایجاد اشتغال به ماندگاری جمعیت هم کمک بسزایی می کنند. بیان این مطلب بدان جهت است که در سالهای اخیر به واسطه خشکسالی های پی در پی، برخی از مردم که تنها راه درآمدشان دامداری و کشاورزی در سیستان بود از این منطقه به شهرهای دیگر مهاجرت کردند.

با این وجود در حالی قالی سیستان ظرفیتی برای خروج از بحران بیکاری به شما می رود که هر گره از تار و پود این فرش آمیخته با ایثار، گذشت و فداکاری افرادی است که ساعت ها مروارید نورانی و سوی چشمانشان را به قالی می بافند تا خانواده آنها با نور آن روشنی یابند.
 


  بیکاری بزرگترین معضل سیستان
حجت الاسلام حسن خدری،امام جمعه شهرستان زهک در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در راستای ایجاد مشاغل خانگی در منطقه سیستان هنر قالی بافی بومی سیستانی مجدداً احیا خواهد شد.

وی یکی از بزرگترین معضلات سیستان را بیکاری دانست و افزود: بسیاری از زنان و مردان روستایی که در گذشته به شغل های صیادی و کشاورزی مشغول بوده اند، با خشک شدن تالاب هامون مشاغل خود را از دست داده اند.

به گفته این مسئول، قالی بافی یکی از هنر های قدیمی در منطقه سیستان است که در گذشته توسط زنان و دختران جوان در منازل انجام می شد در همین راستا با بهره گیری از این هنر در نظر داریم تا بیش از ۴۰ هزار شغل ایجاد کنیم که بازار فروش آن نیز تضمین شده است به گونه ای که جهت اطمینان خاطر از فروش قالی بومی سیستان، ابتدا با خریداران عقد قرارداد کرده و سپس کارآفرینان را وارد این عرصه خواهیم کرد.


میزان درآمد افراد بسته به تعداد تولید و کیفیت قالی است
وی بیمه تمام کارآفرینان بدون محدودیت سنی را یکی از مزایای این طرح عنوان و ادامه داد: میزان درآمد افراد بستگی به تعداد تولید و کیفیت قالی بافته شده خواهد داشت.

حجت الاسلام خدری همچنین خاطرنشان کرد: بازار فروش۴۰ هزار دار قالی در شرکت فرش پیشکش تحفه به خانه پادشاهان (بادیز اسپرلوس سیستان) تضمین شده است و از این پس جوانان می توانند شغل مناسب قالی بافی که در منزل هر شخص نیز انجام می شود را به عنوان یک شغل ثابت و پر درآمد داشته باشند.

امام جمعه شهرستان زهک با بیان اینکه افراد برای یادگیری این هنر می توانند در کلاس های آموزشی به صورت رایگان شرکت کنند، افزود: متقاضیان می توانند جهت ثبت نام در به آدرس شهرستان زهک- خیابان امام خمینی (ره) جنوبی جنب حوزه علمیه برادران امام جعفر صادق (ع) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۲۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه صادراتی قوی برای زنجیره ارزش کشاورزی مازندران نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، احمد فاطمی ظهر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در نمایشگاه بین المللی تهران فرصتی برای آشنایی با مازندران توسط تجار و بازرگانان داخلی و خارجی است، تصریح کرد: مزیت‌های مازندران باید در عرصه‌های ملی به نمایش گذاشته شود تا بتوان از این طریق، زمینه برای صادرات محصولات این استان افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه اگرچه کشاورزی در مازندران مزیت‌های مهمی دارد و از ظرفیت‌هایی ویژه ای برخوردار است اما امروز کشاورزان در مازندران با مشکلات عدیده ای مواجه هستند، تصریح کرد: نبود پایانه صادراتی قوی در زنجیره ارزش کشاورزی برای این بخش مشکلاتی ایجاد کرده است.

فاطمی با تاکید بر اینکه این محصولات در انبار کشاورزان انبار می‌شود و در نهایت دلالان از این وضعیت سود می‌برند، عنوان کرد: این نمایشگاه فرصتی است که بازرگانان ایرانی و خارجی با مزیت‌ها آشنا شوند و در زمینه سرمایه گذاری در زمینه زنجیره ارزش استان‌ها اقدام کنند.

فاطمی با اشاره به اینکه تلاش خواهیم کرد تا در زمینه صادرات مرکبات و کیوی با وضع قوانین و ارائه تسهیلات به این مهم کمک کنیم، عنوان کرد: برای بهبود وضعیت کشاورزان، باغداران و برنجکاران مازندران باید زمینه‌هایی برای کاهش هزینه‌های تولید محصول ایجاد کنیم.

کد خبر 6093979

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • احیای بخشی از تالاب بین المللی هامون و شور وصف ناپذیر مردم سیستان
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • پایانه صادراتی قوی برای زنجیره ارزش کشاورزی مازندران نداریم
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد