Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز سنجش آموزش پزشکی از ایجاد بانک سوال ذخیره، ویرایش سوالات اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و دفترچه‌سازی اتوماتیک خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، آبتین حیدر زاده، سرپرست مرکز سنجش آموزش پزشکی با اشاره به تأثیر مستقیم کیفیت طراحی سوالات آزمون بر ارتقاء کیفیت آزمون و تشخیص عملکرد داوطلبان شرکت‌کننده در آن، از تغییر فرآیند دستی طراحی سوالات و مکانیزه شده فرآیند جمع‌آوری و سنجش سوالات برای دستیابی به یک مسیر صحیح و کم خطاتر در مراحل طراحی سوال خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در این راستا، ایجاد بانکی برای ذخیره سوال، ویرایش سوالات اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و دفترچه‌سازی اتوماتیک در مرکز سنجش آموزش پزشکی در دستور کار قرار گرفت.

حیدرزاده با تاکید بر اهمیت ارزیابی و اعتباربخشی فنی و عملکردی محصولات نرم‌افزاری حوزه بانک سوال برای ذینفعان این حوزه، از توجه ویژه به شاخص‌های استاندارد مانند امنیت، کاربرپسند بودن، سادگی کار با نرم‌افزار در راستای توسعه این نرم‌افزار و تأثیر آن بر عملکرد بهینه این محصول یاد کرد که در نهایت، ارتقاء کیفیت سوالات طراحی شده را به همراه خواهد داشت.

سرپرست مرکز سنجش آموزش پزشکی ادامه داد: پاسخگویی به استاندارد‌های فنی و غیر فنی که بتواند موجب سهولت فعالیت مجریان این حوزه باشد به عنوان مهمترین هدف طراحی نرم‌افزار بانک سوال در مرکز سنجش آموزش پزشکی است که دستاورد‌هایی مانند افزایش امنیت، افزایش سرعت، کاهش هزینه‌ها، افزایش دقت و افزایش کیفیت سوالات می‌تواند مهر تأییدی بر اجرای بلا منازع این طرح باشد.

حیدرزاده با بیان اینکه این پروژه، افزایش اعتبار آزمون در سطوح بسیار بالا و همچنین افزایش اعتماد داوطلبین را به ارمغان خواهد آورد از اجرایی شدن آن در قالب ۵ فاز اعم از تجزیه و تحلیل، طراحی پایگاه داده سامانه بانک سوال، طراحی اختصاصی و روابط کاربری و پیاده‌ سازی خبر داد.

وی از ثبت‌نام ۶۵۰ نفر از اساتید در این سامانه برای اجرای پایلوت فرایند خبر داد و یادآور شد: تیم برنامه‌نویسی بانک سوال مرکز سنجش آموزش پزشکی در حال بهینه‌سازی نسخه شماره ۱ برنامه هستند تا علاوه بر قابلیت‌های موجود در سامانه، به قابلیت‌های دیگری نیز مجهز شود. قابلیت‌های جدید در قالب نسخه شماره ۲ سامانه در بهمن ماه ۱۳۹۸ ارائه خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرکز سنجش آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۲۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری تفاهم‌نامه همکاری با هدف توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش‌عالی و داشبورد‌های مربوطه و ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور بین مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی شورای عالی انقلاب فرهنگی منعقد شد.

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این تفاهم‌نامه به امضای علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مسعود فیاضی قائم مقام دبیر و رئیس مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

از جمله مهم‌ترین زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه می‌توان موارد زیر را برشمرد:

- ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

شامل: پایش و رصد وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی مبتنی بر شاخص‌های مورد اشاره در اسناد بالادستی و اساسنامه­‌های مصوب به طور نظام­مند و در ابعاد مختلف (سطح کنشگران اعم از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان، یاوران علمی و کارکنان و سطح داده‌های نهادی) بر اساس شاخص­‌های بیان شده در سند نقشه جامع علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

- استخراج روند‌های داخلی و بین‌المللی تغییرات در تولید علم و وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی

- ایجاد و توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش عالی در محور‌های مختلف

- تأمین زیرساخت لازم برای پایش و رصد مستمر و استقرار اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

- ایجاد و توسعه داشبورد‌های مدیریتی – تحلیلی برای بهره‌برداری مرکز، مدیران دانشگاهی و سایر ذینفعان نظام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری آموزش‌عالی

- ارائه گزارش‌های مبتنی بر داده­‌ها و روند‌های رصدی به منظور استفاده در تصمیم­‌سازی­‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به مرکز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • اطلاعیه جدید سازمان سنجش درباره آزمون مقطع دکتری ۱۴۰۳
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بندناف نوزاد در هرمزگان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری