Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ در سال 2016 او یکی پس از دیگری وعده های انتخاباتی خود را عملی کرد. یکی از اهداف او صلح با کره شمالی بود. آن روزها سیاستمداران راهبرد ترامپ را احساساتی و به دور از واقعیت قلمداد می کردند. چراکه کره شمالی دشمن قسم خورده آمریکا بود و این در قاموس ایدئولوژیک  این سرزمین شمالی نمی گنجد که روزی روزگاری با آمریکایی ها قهوه بنوشد و تا جایی پیش رود که تعهد خلع سلاح دهد!

راهبرد ترامپ در کاخ سفید دو هدف را دنبال می کرد؛ چین و روسیه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه به شرق او با نگاه به شرق اوباما بسیار متفاوت بود. رئیس جمهور آمریکا پس از اینکه سکان کاخ سفید را به دست گرفت سیاست گردش به شرق و نگاه خاص دولت اوباما به چین را مانند دیگر دکترین اوباما نادیده گرفت و بنای ناسازگاری با چینی ها گذاشت آنهم نه یک ناسازگاری معمولی بلکه یک جنگ تجاری عظیم که کارشناسان این حوزه معتقدند که نتیجه این نزاع اقتصادی،  قدرت برتر جهان را تعیین می کند.

همچنین دیدارهای ترامپ در نشست جی 20 هدفمند و همگی تنها برای منزوی چینی ها و در کنارش ایران، صورت گرفت. با توجه به روحیات ترامپ مساله هسته ای و سلاح های اتمی برای او هیچگاه دغدغه نیست. دغدغه او تنها اقتصاد است گوی سبقتی که چینی ها در حال ربودن از آمریکا هستند.

در همین راستا سیاستمداران آمریکا همچنان توافق با کره شمالی را یک جوک تلقی می کنند. چرا که گزارش ها از اولین دیدار رئیس جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی که سال گذشته در پی یک تواقی دو ساعته صورت گرفت حاکی از آن است که این کشور همچنان آزمایش های موشکی خود را دارد و همچنین سایت ها اتمی همچنان به قوت خود باقی هستند.

با بررسی روابط واشنگتن و پیونگ یانگ می توان دریافت که رهبر کره شمالی در دیدارهایش با ترامپ چیزی را از دست نداده است. موشک و هسته ای اش برجاست. بقیه دشمنان منطقه ای (ژاپن و کره جنوبی)  را دور زده و مستقیم با رهبر ابرقدرت جهان مرتبط شود و اعتبار کسب کند و از انزوا خارج شود.

همچنین از زمان دیدار با ترامپ ، تحریم تازه ای تقریبا علیه کره شمالی وضع نشده است. این یک توفیق بزرگ است برای اون و مردم کره شمالی اگرچه امروز این وعده را داده است که تحریم های کره شمالی پابرجا خواهد بود.
 ترامپ تحرکات کره شمالی  تهدیدی علیه خود نمی بیند، حتی اگر بولتون و پمپئو و ژاپن بخواهند. در همین حال ترامپ نیز مدعی است که بحران اتمی کره شمالی را مدیریت کرده است و تصاویر و فیلم های منتشر شده از دیدار آنها برگ برنده ای برای او خواهد بود. در نتیجه وقتی هدف چین باشد کره شمالی پیروز این دیپلماسی نانوشته ترامپ است.

مشروح این گزارش را اینجا بخوانید.

310311

کد خبر 1275692

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین

رئیس جمهور سابق آمریکا در واکنش به اعتراضات گسترده دانشجویان این کشور در حمایت از فلسطین نوشت: فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا پس از دستگیری صدها دانشجو در دانشگاه های آمریکا به دلیل تظاهرات حمایتی از فلسطین، مخالفت خود را با این اعتراضات اعلام کرد.

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی خود به نام "Truth Social"، نوشت: «فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! !!!» 

این در حالی است که دانشجویان در سراسر آمریکا تجمعات اعتراضی خود را در کالج‌ها تشدید کرده‌اند.

وی همچنین در مطلبی دیگر از عملکرد جو بایدن در این مدت انتقاد کرد. وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر سال گذشته میلادی نوشت: «اگر من رئیس‌جمهور بودم هفتم اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، حتی یک فرصت کوچک.»

منابع خبری از تظاهرات گسترده در دانشگاه تگزاس آمریکا، در همبستگی با ملت فلسطین در غزه و در  مخالفت با واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی خبر دادند.

همچنین منابع خبری همچنین از استقرار گسترده نیروهای پلیس آمریکا در دانشگاه آستین در ایالت تگزاس برای مقابله با دانشجویان حامی فلسطین گزارش دادند. 

خبرنگار الجزیره گزارش داد که دانشجویان کالیفرنیا ارواین و کالیفرنیا ریورساید تحصن‌های «باز و فراگیر» خود را علیه جنگ در غزه آغاز کردند.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز  برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد. 

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکاتداوم تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • چین در «ایندو-پاسفیک» راهبرد «قورباغه آب‌پز» را دنبال می‌کند
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟