Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی نوزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان از گردهم آیی ۶۸۰ شرکت داخلی و خارجی در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان خبر داد. ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۵ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، علی مطیع جهانی معاون پشتیبانی، برنامه ریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران و دبیر اجرایی نوزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان با بیان این مطلب گفت: مشارکت کنندگان داخلی و خارجی امسال در قالب 52 هزار متر مربع به صورت تخصصی در 24 گروه کالایی در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطیع جهانی با تاکید بر هدف‌گذاری برای ارائه خدمات بیشتر به مشارکت کنندگان در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان اذعان داشت: خدمات متنوع و تخصصی در این دوره نمایشگاه برای مشارکت کنندگان و فعالان این حوزه برنامه ریزی شده است. وی افزود: با توجه به تکثر شرکت ها و تجمیع صنایع تخصصی، سالن های تخصصی به گروه کالایی مشخص اختصاص یافته است و بازدیدکنندگان به راحتی می توانند با توجه به بخش مورد نظر سالن ها را بازدید کنند.

وی ادامه داد: در این دوره از نمایشگاه نظرسنجی به صورت آنلاین در سایت نمایشگاه صورت خواهد گرفت و با توجه به پتانسیل درنظر گرفته شده، نقطه نظرات بررسی و پاسخ داده می شود.

معاون پشتیبانی، برنامه ریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران در بخش دیگری از این گفتگو به اختصاص ارائه خدمات B2B تجاری به صورت الکترونیکی در سایت نمایشگاه خبر داد و تصریح کرد: عموم فعالان اقتصادی می توانند از هم اکنون به سایت امور نمایشگاهی اتاق تعاون ایران، مراجعه کرده و جلسات خود با سایر فعالان اقتصادی هماهنگ کنند.

مطیع جهانی ابراز داشت: حضور حداکثری هیات های تجاری در نمایشگاه نوزدهم از دیگر نکات برجسته این دوره است که در جهت توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی، سعی شده است که حضور حداکثری هیات های تجاری را داشته باشیم و در 4روز نمایشگاه فضای مناسبی برای جلسات B2B به صورت هماهنگ شده برنامه ریزی شده است.

ربات تلگرام بازدیدکنندگان از دیگر خدمات ارائه شده در این نمایشگاه است که به گفته دبیر اجرایی نمایشگاه نوزدهم، بازدیدکنندگان می توانند با عضویت در کانال تلگرامی نمایشگاه اتاق تعاون، محل غرفه و شرکت مورد نظر خود را مسیریابی کنند.

ایجاد نمایشگاه مجازی در سایت نمایشگاهی اتاق تعاون از دیگر خدمت ارائه شده در نوزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان است، مطیع جهانی با بیان این مطلب بیان داشت: برای اولین بار نمایشگاه مجازی نوزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان بر روی سایت تخصصی امور نمایشگاهی اتاق تعاون قرار گرفته است که دو هدف را دنبال می کند، در گام اول این نمایشگاه فرصتی است برای آن گروه از شرکت کنندگان که بتوانند محصولات و دستاوردهای شرکت متبوع خود را در سایت بارگذاری کرده و آن را ارائه کنند و در گام دوم نیز برای آن دسته از فعالانی که فرصت حضور در نمایشگاه نوزدهم را نداشته اند، می توانند به صورت مجازی خدمات و محصولات را در سایت بارگذاری کرده و از امکان ارائه آن به سایر فعالان حوزه بهره ببرند.

معاون پشتیبانی، برنامه ریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران همچنین به امکان دعوت مدعوین مشارکت کنندگان از طریق دعوتنامه دیجیتال اشاره و خاطر نشان کرد:  برای سهولت در دعوت بازدیدکنندگان، این خدمت برای مشارکت کنندگان آماده شده است که مشارکت کنندگان می توانند از این طریق مدعوین خود را با نام شرکت خود و امضای دیجیتال برای حضور در نمایشگاه و بازدید از غرفه مورد نظر دعوت کنند.

این مقام مسئول با تاکید بر مدیریت الگوی مصرف و ارائه خدمات بیشتر به مشارکت کنندگان به عنوان همراهان و فعالان حوزه صنعت ساختمان، ابراز داشت: با هدف بالا بردن کیفیت برگزاری و ارتقاء جایگاه صنعت ساختمانی کشور در کلاس بین المللی همچنین رضایت عموم مشارکت کنندگان اعم از داخلی و خارجی برنامه ریزی های متنوعی صورت گرفته و تلاش شده است در فرصت 4 روزه نمایشگاه، بستر و زمینه مناسبی برای ارائه دستاوردها و خدمات فعالان حوزه صنعت کشور فراهم شود. وی خاطر نشان کرد: صنعت ساختمان، به عنوان صنعت پیشران در اقتصاد قرار دارد و بیش از 60 درصد صنایع به آن وابسته است.

 انتهای پیام/

 

 

R1012189/P1012122/S7,82/CT11 واژه های کاربردی مرتبط بحران بیکاری و اشتغال

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران بیکاری و اشتغال بحران بیکاری و اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی

ابراهیم شجاعت پژوهشگر و کارشناس صنعت خودروسازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اولین موضوع در رابطه با شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت این است که باید با معیار درستی حقیقت دانش‌بنیانی این شرکت‌ها سنجیده شود. طی چند سال گذشته این مورد که بسیاری از شرکت‌ها برای دریافت تسهیلات ادعای دانش‌بنیانی دارند، اما حقیقت آنها متفاوت است.

وی ادامه داد: این موضوع که آیا این شرکت حقیقتا دانش‌بنیان هست را از روی محصول و نتیجه کار آنها می‌توان فهمید و بهتر است از دسته بندی بر اساس فرآیند تولید صرف‌نظر کنیم. شایان ذکر است که در هر خودرو به طور متوسط بیش از دو هزار قطعه وجود دارد؛ در تولید بسیاری از این قطعات پیچیدگی‌های فنی وجود دارد که به دست دانش‌بنیان‌ها قابل حل است.

شجاعت در ادامه گفت: گستردگی فرصت کار برای دانش‌بنیان‌ها در صنعت قطعه سازی خودرو از روش‌های فنی تولید خود قطعه تا ساخت مواد اولیه و حتی ماشین‌آلات مورد نیاز برای تولید قطعه است. همچنین لازم به ذکر است که خودروسازان نیز با کمی همت مضاعف می‌توانند حلقه‌های تولید تجاری خود را به دانش‌بنیان‌ها بیشتراز قبل متصل کنند تا شکاف‌های فناورانه تولید پوشش داده شود.

وی تصریح کرد: اتصال گپ‌های فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به اینکه معمولا بودجه آنچنانی نیز نیاز ندارد و به نوعی پیش خرید قطعه است، سود مناسبی به همراه دارد و به راحتی ضرایب سود رشد خواهد کرد. به همین جهت خودروسازان می‌توانند این شکاف‌ها را پر کرده و از طریق علاوه بر کسب سود و حل مشکلات تیراژ تولید، ارزبری و مشکلات کیفیت تولید داخل را نیز رفع کنند.

رابطه دانش‌بنیان ها و تولید در چیست؟

این پژوهشگر صنعت خودرو اظهار کرد: شایان ذکر است که شرکت‌های دانش بنیان بهتر است که مستقیما وارد مبحث تولید نشوند چرا که ماهیت و ذات این شرکت‌ها فناور بودن است و پس از به ثمررساندن ابداعی باید به سمت تحقیق و توسعه نوآوری دیگری حرکت کنند. به همین جهت بهتر است که تولید به مجری دیگری سپرده شود. در سالیان اخیر یک شرکت خودروسازی داخلی دوبار اقدام به انجام این کار کرده است، اما به نظر می‌رسید که این همکاری دانش‌بنیان‌ها بیشتر به جهت نمایش بوده است.

تحولات سال جاری در صنعت خودرو

شجاعت تصریح کرد: به نظر می‌رسد که در فصل بهار خودروسازان برای افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها اقدام کنند. همچنین با توجه به ارتباط مستقیم خودرو‌های مونتاژی و قیمت ارز به نظر می‌رسد که با توجه به عدم تغییر قیمت ارز نیمایی در این نوع خودرو شاهد تغییر قیمت چندانی نباشیم. همچنین به نظر می‌رسد که خودرو‌های چینی امسال سهم بیشتری از بازار خودرو را به خود اختصاص خواهند داد.

وی گفت: در بحث خودرو‌های وارداتی نیز به نظر می‌رسد که حجم واردات خودرو‌های برقی به رقم قابل توجه ۵۰ هزار دستگاه خواهد رسید که اکثرا در اختیار ناوگان تاکسیرانی قرار می‌گیرند. همچنین در خصوص واردات خودروی نو نیز وارداتی در حدود ۲۰ هزار دستگاه پیش بینی می‌شود. شایان ذکر است که در مبحث واردات خودرو‌های دسته دوم به نظر می‌رسد که در سال جاری شاهد تحولی نخواهیم بود و در صورت فشار صرفا به تدوین دستورالعمل‌های آن پرداخته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • بازدید هیأت تجاری هرمزگان از نمایشگاه بین‌المللی صنعت شیشه چین
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • حضور استان اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴)