Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم آستارا در مجلس گفت: عدم وجود سیستم دفع فاضلاب در شهر آستارا زیبنده این منطقه توریستی نیست. ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

ولی داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: پروژه ایجاد سامانه دفع فاضلاب آستارا در حال حاضر با احتساب ساخت تصفیه‌خانه آن چیزی حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تکمیل پروژه مذکور تا زمان بهره‌برداری کامل در صورت استمرار تخصیص اعتبارات مورد نیاز به 4 سال دیگر زمان نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم آستارا در مجلس یکی از چالش‌ها و معضلات عمده شهر آستارا را که باعث ایجاد تنش‌های اجتماعی در آن شده است نبود سیستم دفع فاضلاب در آن اعلام کرد و افزود: بنده برای رفع این مشکل تاکنون پیگیری‌های زیادی را از طریق سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت نیرو و سازمان آب و فاضلاب انجام داده‌ام.

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه حدود 17 سال از زمان شروع احداث شبکه دفع فاضلاب آستارا می‌گذرد عنوان کرد: کل مبلغی که در این مدت برای اجرای پروژه دفع فاضلاب آستارا اختصاص داده شده بود حدود 3 میلیارد و 500 میلیون تومان بود و به علل مختلفی طرح مذکور پیشرفت فیزیکی مطلوبی نداشت.

گیلان| پروژه سد لاستیکی آستارا 30 میلیارد تومان اعتبار نیاز داردگیلان| انتقاد نماینده مردم آستارا در مجلس از وزارت راه و شهرسازی

داداشی از اختصاص اعتبارات جدید برای اجرای پروژه سیستم فاضلاب آستارا خبر داد و گفت: پس از رایزنی‌های گسترده بنده، توانستیم آستارا را در ردیف شهرهای پرتنش کشور از حیث نبود سامانه دفع فاضلاب قرار دهیم سپس در مرحله نخست 20 میلیارد تومان و در مرحله دوم 10میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه اخذ کردیم.

وی با بیان اینکه در سفر اخیر رئیس جمهور به استان گیلان نیز برای سال 98  و 99 حدود 43 میلیارد تومان اعتبار جهت ایجاد سامانه دفع فاضلاب آستارا اختصاص داده شد عنوان کرد: به طور مجموع تاکنون چیزی حدود 73 میلیارد تومان بودجه و اعتبار برای احداث سامانه دفع فاضلاب شهر آستارا اختصاص پیدا کرده است.

نماینده مردم آستارا در مجلس اتمام پروژه احداث سیستم فاضلاب استاندارد شهر آستارا را تا حدود 4 سال آینده نیازمند تخصیص اعتبارات لازمه دانست و تصریح کرد: آستارا شهری گردشگرپذیر همراه با توریست‌های خارجی است و نبود یک سیستم دفع فاضلاب مناسب در آن به هیچ عنوان زیبنده کشورمان نیست.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آبفای هرمزگان، آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم با حضور ذوالفقار مهدی زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان بررسی شد.

در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تأثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین کن چارک به شهرستان بستک مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تأمین آب شهرای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی زاده در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاه در حال احداث کهورستان را مطلوب عنوان کرد و گفت: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس وارد مدار بهره برداری خواهد شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه با سفر به شهرستان بستک از روند پروژه آبرسانی به شهرستان بستک بازدید کرد و گفت: این پروژه نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا را تأمین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود.

وی گفت: این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱,۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

مهدی زاده ادامه داد: نیاز آبی این شهرستان از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تأمین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

به گفته معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی یک ضرورت است که امیدواریم به سرعت تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، ۵ باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش بینی شده است.

وی افزود: برای تأمین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین کن با ظرفیت ۸ هزار متر مکعب در شبانه روز پیش بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان کرد که با تکمیل آب شیرین کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک صورت خواهد گرفت.

کد خبر 6089450

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • پرداخت مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره/ بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳