Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از احداث ۳۲۰۰ هکتار باغ در اراضی شیب‌دار و کم بازده در این استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا بازدار توسعه باغات در اراضی شیب‌دار و کم بازده را فرصتی برای رونق تولید دانست و گفت: بیش از ۳۲۰۰ هکتار از باغات اراضی شیب‌دار استان به احداث باغات اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: توسعه باغات در اراضی شیب‌دار و دیم استان فرصتی برای رونق اشتغال و درآمدزایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد: با توجه به نوع توپوگرافی و همچنین شرایط جوی توسعه باغات در اراضی شیب‌دار و دیم استان در دستور کار قرار گرفته است.

بازدار به تشریح عملکرد در حوزه توسعه باغات در اراضی شیب‌دار استان پرداخت و گفت: طی دو سال گذشته در لرستان ۳۲۰۰ هکتار از این اراضی به کشت باغات اختصاص یافته است.

بازدار توزیع ۸۰۰ هزار اصله نهال در بین مردم را از دیگر اقدامات جهاد کشاورزی لرستان برای توسعه باغات در اراضی شیب‌دار اعلام کرد و افزود: در برخی موارد چاله‌کنی در این اراضی جهت کشت باغات نیز توسط این سازمان انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه برای توسعه باغات در اراضی شیب‌دار و مدیریت رواناب‌ها ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: در کنار توسعه باغات در اراضی شیب‌دار توسعه گیاهان دارویی را داشتیم.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد لرستان دارای ارضی شیب‌دار و تپه‌ماهور هستند، تصریح کرد: توسعه باغات در اراضی شیب‌دار می‌تواند به لحاظ اقتصادی مقرون‌به‌صرفه باشد.

بازدار با تأکید بر مشارکت مردم در توسعه باغات در اراضی شیب‌دار، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود سالانه ۲۵۰۰ هکتار توسعه باغات را داشته باشیم این در حالی است که ۵۱ هزار هکتار باغ در سطح استان وجود دارد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احداث باغ در اراضی شیب دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۷۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی قشلاقی در بازدید از عملیات لوله گذاری در روستای قوبوز در مورد آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند گفت: بر اساس طرح مشارکتی اراضی، محل انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به داخل مزرعه همگی مشخص بوده و در قالب یک بسته از سوی سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.

وی گفت: برداشت آب از سد سهند و از پایین دست سد خواهد بود و این ۲۲۰۰ هکتار جزو فاز پنج سد سهند است.

قشلاقی همچنین نصب کنتور حجمی آب در اراضی را یادآوری کرد و تشکیل تعاونی آب‌بران را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشاورزان باید الگوی کشت را رعایت کنند در غیر این صورت با مشاهده محصول غیر الگوی کشت در مزارع برخورد خواهد شد.

وی به اهمیت اجرای پایاب سد سهند اشاره کرد و افزود: بهره برداری از فاز‌های این طرح به افزایش محصولات کشاورزی و رونق کشاورزی و اقتصادی منطقه منجر می‌شود.

سد سهند دارای پنج فاز و در مجموع هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی است که فقط در فاز یک آن به میزان ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار کار شده است.

دیگر خبرها

  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • ریه‌های محلات نفس تازه می‌کنند؟
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • بازگشت ۵۰ هکتار از اراضی ساوجبلاغ به بیت‌المال