Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، ماجرای فدراسیون بیلیارد و تخلفاتی که به ادعای برخی از پیشکسوتان و اهالی این رشته ورزشی اخیراً صورت گرفته است چند وقتی می‌شود حسابی سرو صدا به پا کرده و هر روز یکی از نفرات مرتبط با بیلیارد، بولینگ و بولس دست به افشاگری می‌زنند. علی کریمی، از بازیکنان و مربیان با سابقه  بولینگ هم در گفتگو با خبرنگار ورزشی ایلنا موارد جالبی در این راستا مطرح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به توضیح است که مسئولیت صحت و سقم مسائل مطرح شده بر عهده ایشان می‌باشد و خبرگزاری ایلنا برای مسئولان فدراسیون بیلیارد، بولینگ و بولس حق پاسخگویی قائل است و در صورت تمایل به پاسخگویی آماده بازتاب آن هستیم.

 

* رئیس فدراسیون نام 5 بازیکن تیم ملی را هم نمی‌داند

علی کریمی هستم با ۳۵ سال سابقه در رشته بولینگ بعنوان بازیکن و مربی فعالیت می‌کنم و از سال ۹۳ الی ۹۷ در فدراسیون بولینگ و بیلیارد مشغول خدمت به جامعه بولینگ بودم و سابقه بولینگ در کشور عزیزمان ایران بیش از نیم قرن است. ما در سال ۱۹۷۴ میزبان جام جهانی در این رشته بودیم  و در سال ۱۹۷۳ استاد کامبیز کیانی نفر سوم جهان شدند ولی متاسفانه این روز‌ها و به واسطه بی‌مسولیتی مسئولین فدراسیون، حال خوشی ندارد. اگر امروز بولینگ دارد به حیات خودش ادامه می‌دهد فقط و فقط به همت خود بازیکن‌هاست. اگر همین حالا با جناب اسکندری رئیس فدراسیون تماس بگیرید و از ایشان بخواهید اسم ۵ بازیکن را حتی بازیکن تیم ملی بگوید ایشان جوابی نخواهد داشت.

 

* ریالی از بودجه بولینگ برای این رشته هزینه نمی‌شود

سال‌هاست بنام بولینگ از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بودجه میگیرند و ریالی بابت بولینگ هزینه نمی‌شود. سال ۹۶ من و آقای اسکندری جلسه‌ای با وزیر محترم ورزش داشتیم و از ایشان خواهش کردیم سالنی در اختیار بازیکنان بولینگ قرار بدهند تا بتوانیم برای مسابقات برون مرزی تمرین کنیم که بعداز چند ماه سالن بولینگ انقلاب به فدراسیون واگذار شد. از زمانی که فدراسیون سالن انقلاب را تحویل گرفته نه تنها هیچ بازیکنی رایگان تمرین نکرده بلکه هزینه خط بولینگ نزدیک به دو برابر شده است.

 

* تمامی هزینه‌ها را خود بازیکنان پرداخت می‌کنند

چهار سال من مسئول کمیته بولینگ بودم و سالی ۵۰۰ تا ۸۰۰ ملیون تومن هزینه مسابقات ما بود تمامی هزینه‌ها را خود بازیکنان پرداخت می‌کردند، آقای اسکندری شما یک ریال هم به این بچه‌ها و مسابقات کمکی نکردید.

سال گذشته مسابقات جهانی هنگ کنگ بود ما ۶ نمایند داشتیم کلیه هزینه‌ها را خود بازیکنان پرداخت کردند و طبق قانون وزارت ورزش اگر تعداد نفرات تیمی که اعزام می‌شود بیش از سه نفر باشد باید سرپرست همراه تیم باشد که نبود. سال ۲۰۱۵ مسابقات جهانی آمریکا بود که آقای علی قاسم‌نژاد به عنوان نماینده ایران انتخاب شدند، آقای فوادیان نایب رئیس فدراسیون اعلام کرد که همراه این بازیکن باید یک همراه سرپرست اعزام شود، چطور می‌شود یک بازیکن به سرپرست نیاز دارد ولی ۶ بازیکن سال گذشته نیازی به سرپرست ندارد.

دلیلش این است که آن یک نفر به آمریکا اعزام می‌شد و آن ۶ نفر به هنگ کنگ و جالب است که رئیس فدراسیون گفت اگر بازیکن می‌خواهد به این مسابقات اعزام شود باید هزینه سرپرست را هم خودش پرداخت کند و بازیکن جوان که تجربه اولش در تیم ملی بود و نمی‌خواست این فرصت را از دست بدهد به ناچار قبول کرد. روزی که بازیکن برای گرفتن روادید عازم ترکیه بود در فرودگاه امام با آقایان هاشم اسکندری رئیس فدراسیون و آقای کامران شهلا مربی تیم ملی بیلیارد و شخصی به نام محسنی که یکی از همکاران آقای اسکندری بودند روبرو شد و دید که چمدان‌هایش بسته و میخواهد همراه بازیکن یک سفری به آمریکا داشته باشد و جالب است که بدانید بازیکن موفق به دریافت ویزا نشد ولی آقایان همراه هر سه ویزای آمریکا گرفتند و آقایان همراه رفتند بلاد کفر ولی بازیکن برگشت.

 

بدون اجازه از ویزا کارت بازیکن برداشت کردند

آقای علی قاسم نژاد کلیه هزینه آقای کامران شهلا را پرداخت کرد و آقای محسنی بدون اجازه از ویزا کارت بازیکن برداشت کرده بود که تا به امروز مبلغ ۶۰۰ دلار به بازیکن بدهکارند.

در مجمع سالانه فدراسیو سال ۹۶ برای سال ۹۷ آقای اسکندری درخواست بودجه اعزام ۶ تیم برای مسابقات برون مرزی داشتند. من نمیدانم با چند یک از این اعزام‌ها موافقت کردند و در سال‌های قبل با چند مسابقات برون مرزی موافقت شده و بودجه گرفتند ولی این را می‌دانم حتی یک اعزام هم با هزینه فدراسیون صورت نگرفته است.

 

از وارد کننده خط درخواست میلیاردی داشتند

طبق جلسه‌ای که با آقای اسکندری و آقای فوادیان داشتیم قرار شد دیگر فدراسیون اجاره ندهد خط‌های غیر استاندارد وارد باشگاه‌ها شود و از من پرسیدند کسی را می‌شناسید که خط استاندارد وارد کند گفتم بله شخصی در شیراز بود که انسان سالمی بود و با او تماس گرفتم و چند روز بعد با آقای فوادیان نشستی داشتند که جناب فوادیان فرمودن اگر می‌خواهید ما با شما کار کنیم اول شما باید یک میلیارد تومن بحساب فدراسیون واریز کنید و ایشان‌ گفتند من به شما خبر میدهم که دیگه خبری از ایشان نشد و در واقع فراری شدند. وقتی هم که با ایشان تماس گرفتم گفتند که آقای فوادیان چتین درخواستی داشته و من چنین پولی ندارم. من با آقای اسکندری تماس گرفتم و گفتم آقای فوادیان درخواست چنین مبلغی را داشتند که آقای اسکندری فرمودند با ایشان تماس بگیرید و بگویید دوشنبه هفته آینده بیایند دفتر من و من هم این بار همراهش شدم و رفتیم دفتر فدراسیون. آقای اسکندری گفتند یک میلیارد را فراموش کنید در عوض هر خطی که وارد میکنید ۱۰ درصد مبلغ کل خط را به ما بدهید. آقای اسکندری خواست ابرویش را درست کند ولی چشمش را کور کرد. البته این شگرد دو بزرگوار بود که جناب فوادیان به مرگ می‌گرفت و جناب اسکندری به تب راضی‌شان می‌کرد. اگر این دو عزیز کمک می‌کردند خط‌های استاندارد وارد کشور شود به پیشرفت بولینگ در ایران خیلی کمک میکرد ولی تنها چیزی که برای این آقایان اهمیت ندارد پیشرفت بولینگ است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: علی کریمی فدراسیون بولینگ بیلیارد و بولس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۹۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، جوان‌گرایی یکی از اصول بازیکن سازی در فوتبال به شمار می‌رود و تیم‌های مطرح اروپایی حساسیت زیادی روی این موضوع دارند و در ترکیب خود خیلی کم از بازیکنان بالای ۳۰ سن استفاده می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران هم در جام ملت‌های اخیر با افزایش سن بازیکنان مواجه بود به طوری که پس از لبنان ایران با میانگین ۲۹ سال دومین تیم پیر این مسابقات بود. بیشتر کارشناسان فوتبال هم نسبت به دعوت از بازیکنان پا به سن گذاشته در تیم ملی از امیر قلعه نویی (سرمربی تیم ملی) گلایه مند بودند.

تیم ملی زمانی می‌تواند از بازیکنان جوان استفاده کند که استعدادیابی در تیم‌های باشگاهی به درستی انجام شود و بازیکنان مستعد در تیم‌های پایه زیر نظر مربیان پرورش یابند تا با حضور در لیگ برتر مورد توجه مربیان تیم ملی قرار گیرد.

یعقوب وطنی جز مربیانی است که سال‌های زیادی را در فوتبال پایه گذرانده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص استعدادیابی در فوتبال ایران اظهار داشت: درست که در فوتبال استعدادیابی داریم اما مهم‌تر از آن استعداد پروری است. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای منابع انسانی زیادی است و در بحث آموزش مربیان فعالی در فوتبال ایران وجود دارند و به نظرم هر شخصی کوچک‌ترین استعدادی داشته باشد، استعداد او شناخته خواهد شد.

پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است

او ادامه داد: در فوتبال امروزی هم باشگاه‌ها و هم هیأت‌های فوتبال در استان‌ها بحث استعدادیابی را دنبال می‌کنند. مربیان تیم‌های ملی پایه هم با سفر به استان‌های مختلف، بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده‌اند. پس از استعدادیابی، پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است که باید به آن توجه شود که متأسفانه ما در این چرخه معیوب هستیم و نمی‌توانیم آن طور که باید از استعدادهای خودمان استفاده کنیم. اگر مدیر باشگاهی بحث پرورش بازیکن را در نظر بگیرد و نتیجه گرا نباشد، مربی آن تیم می‌تواند استعدادها را به خوبی پرورش دهد تا در آینده مورد استفاده قرار گیرند.

وطنی افزود: من در آکادمی باشگاه‌های پاس، پیکان، تراکتور حضور داشته‌ام و به نوعی در آکادمی باشگاه استقلال هم دخیل هستم و باید بگویم که بحث استعدادیابی در فوتبال پایه در حال انجام است اما مربیان تیم‌های بزرگسال بیشتر نتیجه گرا هستند و نمی‌خواهند تا بازنده بازی شوند و به همین دلیل به بازیکنان جوان توجهی ندارند. به نظرم در تیم ملی هم همین نتیجه گرا بودن باعث شد تا امیر قلعه نویی از بازیکنان جوان استفاده نکند وگرنه خود قلعه نویی بهتر از هر شخص دیگری می‌داند که فوتبال ایران پر از استعدادهای جوان است و باید آنها به کار گرفته شوند.

آکادمی‌ها و هیأت‌های استانی باید بودجه کافی داشته باشند

وطنی تصریح کرد: بحث استعدادیابی در فوتبال را نباید از پایین به بالا نگاه کنیم، اگر آکادمی‌ها و هیأت‌های فوتبال استانی دارای بودجه کافی باشند، هیچ گاه شاهد پدیده بازیکن پولی در تیم‌های پایه نخواهیم بود. متأسفانه اکثر باشگاه‌ها نمی‌خواهد در زمینه توسعه آکادمی‌های خود هزینه کنند و این شرایط باعث خواهد شد تا مربیان و تیم‌های پایه برای تأمین بودجه مالی خود در کنار سایر بازیکنان از تعدادی بازیکن پولی هم استفاده کند.

مربی فوتبال کشور ادامه داد: شرایط در برخی از باشگاه‌ها به گونه‌ای شده است که تیم‌ها ۱۰، ۱۵ بازیکن سطح بالا دارند و از تعدادی بازیکن پولی برای تأمین مسائل مالی خود بهره می‌برند و به نظرم هیأت‌های فوتبال نمی‌توانند در این زمینه نقشی داشته باشند چون مسؤولان بودجه‌ای برای این کار در نظر نگرفته‌اند.

اختصاص ۲۰ درصد از بودجه باشگاه‌ها برای تیم‌های پایه

او خاطر نشان کرد: به عنوان مثال دو باشگاه فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان به دلیل بودجه‌ای که دارند، بازیکنان زیادی را به سطح اول فوتبال ایران تقدیم کرده‌اند و حتی برخی از این بازیکنان که در تیم‌های پایه حضور دارند، مشتریانی از تیم‌های اروپایی دارند. در پایان به این نکته می‌رسیم که بودجه مالی مهم‌ترین مساله است. کنفدراسیون فوتبال آسیا یکی از قوانینی که برای حرفه‌ای سازی باشگاه‌ها قرار داده استفاده از ۲۰ درصد از بودجه آن باشگاه برای تقویت آکادمی خود است که متأسفانه چنین چیزی در فوتبال ایران رخ نمی‌دهد و هرچه به AFC گزارش داده می‌شود، سند سازی است که توسط باشگاه انجام می‌شود.

وطنی در پایان گفت: باید بگویم هنوز افرادی هستند که عاشقانه در بخش فوتبال پایه و استعدادیابی فعالیت می‌کنند و این افراد با بازیکنانی که ترتیب می‌کنند، فوتبال ایران را به درجات بالا می‌رسانند و امیدوارم باشگاه‌های دیگر هم راه پیکان، فولاد و سپاهان را در پیش بگیرند و بیشتر به بازیکنان جوان خود بها دهند.

کد خبر 6023575

دیگر خبرها

  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر