Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در حاشیه این بازدید، بازار تبریز را مهم‌ترین سند تاریخ شکوهمند آذربایجان دانست و بر تسریع در عملیات مرمت و عمران بخش‌های آسیب دیده این بازار در جریان آتش‌سوزی اردیبهشت امسال تاکید کرد.

وی گفت: همکاری و مشارکت بازاریان و هیات امنا در رابطه با بازسازی و مرمت بخش‌های آسیب دیده، بسیار تحسین‌برانگیز است و در بازه شش ماهه‌ای که از سوی مسئولان امر اعلام شده شاهد آغاز فعالیت مجدد بازاریان و اصناف این سرا خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پورمحمدی ادامه داد: در حال حاضر، ۸۰ نفر در قالب پنج تیم مشغول مرمت بخش‌های آسیب دیده بازار تبریز هستند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین با قدردانی از اقدامات اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در این زمینه، گفت: لازم است استانداردهای بین المللی در روند مرمت و بازسازی بازار تبریز به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: نصب سیستم هوشمند اطفای حریق در تمامی بخش‌های بازار تبریز و تدوین و تصویب طرح جامع تاسیسات زیرساختی این بازار از برنامه‌های اولویت‌دار مدیریت ارشد استان است.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین از سراها و راسته‌های مختلف بازار تبریز و چندین مغازه در بازار طلافروشان نیز بازدید و با قدردانی از مشارکت این صنف در ایجاد سیستم منظم و استاندارد روشنایی، بر ضرورت ممانعت از سد معبر و حذف تاسیسات مزاحم و قدیمی نیز تاکید کرد.

پورمحمدی در بازدید از "کافه بازار" به عنوان نخستین کافی‌شاپ سنتی بازار تبریز هم بر ضرورت توجه به اقدامات خلاقانه، ارائه غذاهای سنتی و محلی به گردشگران داخلی و خارجی تاکید کرد.

پورمحمدی با تعدادی از اصناف و کسبه بازار کفش‌فروشان نیز دیدار و گفت‌وگو کرد و از عملیات اجرایی پروژه سامان‌دهی بازار حرمخانه در درب قدیمی باغمیشه (داش بازار)، احیای یک خانه قدیمی در بازار تبریز و همچنین احداث یک رستوران سنتی در کنار آن نیز بازدید کرد.

46

کد خبر 1275798

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی آتش سوزی آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۰۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محسن افشارچی استاندار زنجان از مساجد تاریخی چهلستون و یری پایین در بافت تاریخی زنجان بازدید کرد و اعتباری را برای ادامه مرمت این دو بنای تاریخی تخصیص داد.    استاندار زنجان در طی این بازدید با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی استان زنجان، ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد مذکور در خصوص مسائل مختلف و مشکلات این بناهای تاریخی دیدار و گفتگو کرد.    افشارچی با اشاره به اینکه این دو مسجد قدیمی با عبادت علما و مومنان در طول تاریخ شناخته می‌شود، گفت: فرآیند مرمت مسجد تاریخی چهلستون و تکیه تاریخی مسجد یری پایین با جدیت باید تداوم یابد و برای هر دو بنای تاریخی اعتبار تخصیص یافته است.   او پس از بازدید از مسجد تاریخی چهلستون و ۱۴ ماه مرمت مستمر اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در این بنا، بیان کرد: مرمت شبستان مسجد چهلستون به نحو احسن انجام شده و برای ادامه روند مرمت در این مسجد تاریخی، بویژه برای کف سازی بنا، ۳ میلیارد از محل اعتبارات عمرانی استان تخصیص داده شده است.    افشارچی همچنین، افزود: برای ادامه مرمت مسجد یری پایین و به ویژه برای تکیه مسجد یری پایین ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار امانی تخصیص یافته است.   سید سعید صفوی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان نیز در این بازدید گفت: در مسجد چهلستون، علاوه بر مجموعه عملیات مرمتی سال گذشته، کف‌سازی و رفع مشکلات برق رسانی از اقدامات برنامه ریزی شده است. در تکیه مسجد یری پایین نیز، باید آواربرداری سقف، بام‌سازی، تعویض تیرهای چوبی پوسیده، دوخت و دوز ترک‌های عمیق و نیمه عمیق، برچیدن‌ اندود نمای ورودی اصلی و اجرای ارسی انجام شود.   مسجد چهل‌ستون زنجان از مساجد تاریخی شهر زنجان است. این مسجد در بافت بازار بالای زنجان در ضلع جنوب شرقی مسجد جامع زنجان در راسته معروف به راسته حجت‌الاسلام قرار دارد. طبق کتیبه‌ای که روی پیشانی ورودی بنا نصب‌شده این بنای در سال ۱۲۸۴ هجری قمری ساخته‌شده است و مسجد یری پایین در قسمت جنوبی زنجان و در یکی از مراکز محله قدیمی این شهر واقع شده که شامل مسجد، آب انبار، تکیه و ساباط است و در فهرست آثار تاریخی ملی به ثبت رسیده است.

دیگر خبرها

  • سریال مورد علاقه رهبر انقلاب اعلام شد
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • ساماندهی مسجد یوردشاهی ارومیه
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • مراسم باشکوه تحلیف پوتین به عنوان ریاست جمهوری
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی