Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، ویکی‌لیکس یک سازمان بین المللی، آنلاین و غیرانتفاعی است که اطلاعات محرمانه را از منابع ناشناس دریافت کرده و منتشر می‌‌کند. وب‌سایت این سازمان در سال 2006 و از سروری در ایسلند کار خود را آغاز کرد و اعلام کرد که در سال اول 1.2 میلیون سند را منتشر خواهد کرد. جولیان آسانژ مؤسس، سردبیر و مدیر این وب‌سایت محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کریستین هرافنسون (Kristinn Hrafnsson)، جوزف فارل (Joseph P. Farrell) و سارا هریسون (Sarah Harrison) دیگر اعضای شناخته شده ویکی‌لیکس هستند. گروه تاکنون اسناد بسیاری را منتشر کرده است که تبدیل به اخبار برتر رسانه‌ها گشته‌اند.

 

اولین اسناد منتشر شده با مخارج نظامی و همچنین تأسیسات مورد استفاده در جنگ افغانستان و نیز فساد در کنیا بود. در جولای سال 2010، ویکی‌لیکس در حدود 76/900 سند مرتبط با جنگ افغانستان منتشر کرد که تا قبلا از آن در اختیار عموم نبودند. در اکتبر سال 2010، گروه تقریبا 400 هزار سند درباره جنگ عراق منتشر کرد. در آوریل 2011، ویکی لیکس 779 سند در مورد زندانیان گوانتانامو منتشر کرد. در نوامبر 2010،‌ ویکی‌لیکس با برخی سازمان‌های رسانه‌ای بزرگ جهان مکاتبات دیپلماتیک وزارت امور خارجه آمریکا را منتشر کرد.

 

با جستجوی نام مسیح علینژاد در این وب سایت افشاگ، با اسناد مهمی روبه رو می شویم که در آن چهره اصلی او و دست های پشت پرده راهبری این شخصیت برای ایجاد و مدیریت برخی از جنجال های اجتماعی در داخل ایران مشخص می شود.

 

مدتی پیش اسنادی از مسیح علینژاد در سایتهای آمریکایی منتشر شد که نشان میداد، فعالیت چشمگر او در راستای قبح شکنی از پوشش بانوان ایرانی در طی طرح های مختلف نظیر پروژه کمپین چهارشنبه های سفید   در فاصله زمانی 2015 تا 2018  مبالغ زیادی را  از دولت آمریکا دریافت کرده است.

 

 

 اسناد منتشر شده در وب سایت (BBG) نشان می دهد که مسیح علینژاد صدها هزار دلار برای فعالیت های خود پول دریافت کرده است

 

 سوال مهم در این زمینه این است که همکاری مسیح علینژاد با نهاد های آمریکایی از چه زمانی آغاز شده است و این نهادها چگونه  به او اطمینان کرده اند تا بدانجایی که او توانسته به دیدار مایک پمپئو رفته و از او گزارش اختصاصی تهیه کرده است. چرا نهادهای آمریکایی علینژاد را برای انجام این ماموریت انتخاب کرده اند. با اینکه او رقبای داخلی و خارجی دیگری در این زمینه داشته و دارد.

 

مسیح علینژاد در کنار مایک پمپئو

 

پاسخ به  این  سوال به طور واضح و مشخص در اسناد ویکی لیکس موجود است.  این وب سایت در سال 2011  سندی را منتشر کرده است که در آن مشخصات 2000نفر از سرار جهان دیده می شود که برای نهادهای نظامی و امنیتی آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار هستند. و از این لیست با عنوان (strictly protect) به معنی "تحت حفاظت شدید" یاد شده است.

 

برای روشن تر شدن مطلب می بایست نگاه کوتاهی به معنی (strictly protect) بیاندازیم، وب سایت ماهنامه سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی (wired) این مفهوم را اینگونه توضیح می دهد

 

وب سایت ماهنامه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی وایرد

 

جستجو در فایلهای منتشر شده  در وب سایت ویکی لیکس نشان میدهد که در بیش از 2000 سند  از عبارت "به شدت محافظت شده" استفاده شده است  که این عبارت در اسنادی وجود دارد که دیپلمات ها هویت این  "منابع اطلاعاتی" را محرمانه شمرده اند.

 

لازم به توضیح است که سطح بندی حفاظتی  اسناد محرمانه به شکل ذیل می باشد.

1. Protect:  تحت حفاظت

2. pls protect: حفاظت بیشتر

3. please protect:لطفا حفاظت 

4. strictly protect  : حفاظت شدید

 این توضیح نشان می دهد که مفهوم (strictly protect) بالاترین سطح حفاظتی منابع اطلاعاتی (اعم از شخص یا سازمان ها) به شمار می آید. بر این اساس بنابراین مهمترین منابع اطلاعاتی و نفوذی نهادهای امنیتی آمریکا، با عبارت " strictly protect" یعنی "تحت حفاظت شدید" کدگذاری شده است.

 

برای درک بهتر موضوع لازم است بدانیم که  اسناد محرمانه  به 5 نوع ذیل طبقه بندی می شوند.

به کلی سری: Top Secret

سری: Secret

محرمانه: Confidential

محدود: Restricted

رسمی: Official

 

با ارائه توضیحات مقدماتی، با سرچ نام (masih alinejad) در وب سایت ویکی لیکس به اسنادی روبه رو می شویم که در آنها برای مسیح علینژاد از عبارت (strictly protect) استفاده شده  و سطح حفاظتی مسیح علینژاد برای  نهادهای امنیتی آمریکا را نشان می دهد

 

سطح امنیتی مسیح علینژاد در اسناد ویکی لیکس

 

این اسناد نشان می هد که پشت پرده حق طلبی های عوام فریبانه علینژاد در تلویزیون دولتی آمریکا و  فریاد شعارهای حقوق زنان و آزادی از طرف او، چگونه از طرف سیاستمدرارن آمریکایی مدیریت می شود. درواقع علینژاد  به عروسک خیمه شب بازی مقامات آمریکایی تبدیل شده است.

 

 

 

 

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: مایک پمپئو مسیح علینژاد آمریکا ویکی لیکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۰۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در گزارشی به نقل از منابع آگاه در نهادهای اطلاعاتی آمریکا نوشت که این سازمان‌ها هیچ مدرکی دال بر مداخله دولت یا ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در مرگ آلکسی ناوالنی، رهبر اپوزیسیون این کشور یافت نکرده‌اند.

به نوشته وال‌استریت‌ژورنال، سازمان اطلاعات مرکزی (سی‌آی‌ای)، دفتر مدیریت اطلاعات ملی و همچنین معاونت اطلاعاتی وزارت خارجه آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که پوتین «به احتمال زیاد دستور قتل ناوالنی را صادر نکرده است.»

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: نظر آمریکا دراین‌باره به برخی نهادهای اطلاعاتی اروپایی منتقل شده است.

پوتین اندکی پس از مرگ ناوالنی در زندان گفت که غربی‌ها به او پیشنهاد داده بودند تا چند نفر از زندانیان روس محسوب در زندان‌های غرب را با ناوالنی معاوضه کند. به گفته رییس جمهور روسیه، او بدون شنیدن کامل صحبت‌های طرف مذاکره‌کننده، با این پیشنهاد موافقت و تاکید کرده که تنها شرط این معاوضه این است که ناوالنی هرگز به روسیه برنگردد.

معاونت ندامتگاه ناحیه یامالو-نِنتس زیر نظر سازمان زندان‌های فدرال روسیه ۱۶ فوریه اعلام کرد که ناوالنی در این زندان مرده است. براساس اعلام مقامات، او پس از پیاده‌روی روزانه دچار ضعف شد و غش کرد و به‌رغم تلاش کادر پزشکی و بیش از ۳۰ دقیقه عملیات احیا، چهره مشهور اپوزیسیون روسیه، جان خود را از دست داد.

کد خبر 6089813

دیگر خبرها

  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • وال استریت ژورنال: سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پوتین را در مرگ ناوالنی دخیل ندانستند
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • ویکی فقه؛ دانشنامه‌ای در حوزه علوم اسلامی
  • کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • دفترچه سوالات کنکور علوم انسانی و ریاضی منتشر شد + لینک سایت sanjesh.org
  • واکنش سخنگوی وزارت امورخارجه به سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس