Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا کاتب روز سه شنبه در همایش صنعت و معدن در سالن جلسات فرمانداری گرمسار افزود: استکبار جهانی با فشارهای اقتصادی در سال گذشته درصدد به صفر رساندن میزان صادرات در کشور بود اما با هم افزایی مسئولان این توطئه به شکست انجامید.
وی خاطر نشان کرد: افزایش صادرات در کشور در سال گذشته با وجود فشارهای خارجی به دستکم ۱۰ درصد رسید که این امر نشان از اجرای دقیق و موفق طرح‌های خوداتکایی و توجه به اقتصادی مقاومتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برداشت از صندوق توسعه ملی برای توسعه کسب و کار در سال‌های گذشته هم انجام شد و با اجازه رهبر معظم انقلاب در سال ۹۷ دستکم یک و نیم میلیون دلار برای اشتغال روستایی از این صندوق برداشت شد.
کاتب تصریح کرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی با اعمال تحریم‌ها درصدد افزایش فشارهای اقتصادی به بخش صنعت کشور هستند اما با مدیریت اصولی می‌توان از این چالش‌ها به سلامت عبور کرد.
وی اضافه کرد: توسعه کشور با عزم ملی و وحدت مردم و مسئولان میسر است و با رفع مشکلات زیرساختی می‌توان برای رونق تولید در کشور گام برداشت.
وی خاطر نشان کرد: در سال جاری دستکم ۷۳ هزار میلیارد ریال برای رونق تولید و رفع چالش بیکاری در کشور هزینه می‌شود که با تصویب و تخصیص این میزان از اعتبارها می‌توان گام‌های مهم و اساسی برای افزایش اشتغال در کشور برداشت.
کاتب ادامه داد: توسعه بخش صنعت با وجود فشارهای خارجی برای کشور بسیار مهم و حیاتی است و با برنامه ریزی اصولی باید برای توسعه صنایع کشور تلاش کرد.
نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه کسب و کار در کشور با حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان و صنعتگران میسر است و دولتمردان با وجود مشکلات متعدد برای توسعه روزافزون اقتصادی در ایران اسلامی تلاش کنند.
در این آئین جمعی از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان استان سمنان حضور داشتند.
در استان ۷۰۲ هزار نفری سمنان دست کم ۲ هزار و ۲۰ واحد صنعتی فعال است.
۷۳۳۹/۷۴۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن رونق تولید صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۰۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم