Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا کارگر، مشاور معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به آیین نامه تبصره 18 قانون بودجه گفت: این سند در راستای منابع بودجه ای برای اجرای زیرساخت های طرح های مختلف است. سازمان برنامه و بودجه آیین نامه مربوط به تبصره 18 را نوشته و ساز و کارهای آن را طراحی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در آن طراحی ها پیش بینی می شود، دستگاه ها مکلف هستند، موافقت نامه های مربوط به بودجه را با سازمان مبادله کنند.

وی ادامه داد: متأسفانه یکی از مسائل اصلی ما این است که  اقدامات خوبی را دستگاه ها انجام می دهند اما این اقدامات پراکنده و موازی و غیر هماهنگ است. این باعث می شود، در جمع بندی برنامه های اشتغالی و سیاست گذاری کلان دچار مشکل شویم.

کارگر گفت: اگر هماهنگی بین دستگاه  ها باشد،باعث می شود تا با مداخلات ساده بتوانیم کسب و کارهای مختلف با تسهیلات ارزان قیمت شکل دهیم. اقدامات زیادی برای ایجاد اشتغال و کسب و کار با مداخلات منطقه ای انجام داده ایم. به طور مثال با شناسایی پتانسیل های کشاورزی جدید با در نظر گرفتن منابع محدود آب کشاورزی درستی را انجام داده ایم. برای مداخلات توسعه ای و ایجاد اشتغال نیاز است که تمام موارد مد نظر قرار گیرد، به طور مثال در نظر گرفتن محیط زیست، اهمیت مکان و زمان باید مد نظر باشد.

مشاور معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار گفت: متأسفانه در آیین نامه تبصره 18 نقش هماهنگ کنندگی وزارت کار به عنوان دبیرخانه شورای عالی اشتغال کمرنگ است. اگر دستگاه ها بدانند قرار است در چارچوبی مشخص برنامه های اشتغالی  انجام شود، هماهنگی مشخصی را انجام می دهند، ولی زمانی که به سمت چانه زنی با دستگاه ها و برنامه وبودجه برود، اولویت های اشتغالی کنار می رود و بزرگترین آسیب همین موضوع است. این آیین نامه در راستای قانون برنامه ششم و ایجاد یک میلیون و 90 هزار شغل است. اگر در این زمینه عملکرد 50درصدی داشته باشیم، به نوعی یک هماهنگی با سناریو واقع بینانه خود خواهیم داشت.

کارگر گفت: ما پروسه خود را انجام داده ایم.بر اساس تکالیف قانونی که داشتیم، هماهنگی بین سیاست های بازار کار با توجه به اینکه دبیرخانه شورای عالی اشتغال را بر عهده داریم بر عهده ما است. دستگاه ها مستمر با ما در ارتباط هستند، کمیته تخصصی ذیل شورای عالی اشتغال برنامه دستگاه ها را می گیرد، هماهنگی های داخلی انجام می شود و اهداف بخش خصوصی و دولتی در نظر گرفته می شود .

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، قائم‌مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی در این نشست  با تاکید بر انجام نشدن  اقدامات جزیره‌ای میان زیرمجموعه وزارت راه گفت: با توجه به نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی به کارکنان و پرسنل وزارت‌خانه باید تمام تلاش خود را معطوف به توجه به رفاه، معیشت و مسکن پرسنل کنیم.

محمدعلی زهره‌ای با تاکید بر ضرورت هم‌افزایی و همدلی میان زیرمجموعه‌های این وزارتخانه افزود: آنچه سبب افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مردم در سراسر ایران اسلامی می‌شود، همدلی و هم‌افزایی زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی است چراکه بدین صورت نقاط قوت رشد یافته و نقاط ضعف رقع خواهد شد.

وی در ادامه بر اهمیت توجه به آموزش پرسنل و کارمندان تاکید گفت: در حوزه آموزش و افزایش دانایی و سطح علمی پرسنل باید دوره‌های آموزشی ویژه کارشناسان، روسای ادارات و سایر پرسنل در دستور کار دائمی سازمان‌ها قرار گیرد چراکه دائماً نیازمند به‌روز رسانی سطح علمی کارکنان و کارشناسان هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی هم در این جلسه، با تاکید بر جایگاه این استان و مشهدالرضا (ع) در سطح کشور گفت: خراسان‌رضوی به‌واقع به‌دلیل وجود مضجع شریف رضوی شرایط خاص و متفاوتی دارد به‌گونه‌ای که سالانه شاهد سفر میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی به این استان هستیم.

داعی با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی باید در همه زمان، تلاش خود را معطوف به تسهیل شرایط ورود زائران داخلی و خارجی کند، افزود: در همه پیک‌های سفر و غیره، علی‌رغم تمام کمبود‌ها و کاستی‌های اعتباری، تمام تلاش زیرمجموعه‌های وزارت راه در استان خراسان‌رضوی، ارائه خدمات به زائران علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) با بالاترین کیفیت بوده است.

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی نیز در این نشست به مهم‌ترین اقدامات سال گذشته این اداره‌کل اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از طرح های مسکوت‌مانده از دهه ۷۰، فرودگاه گناباد بود که سال گذشته با هزینه‌ای بالغ بر ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر پرواز‌های آن نیز برقرار است.

محمود امانی‌بنی با اشاره به بهره برداری چهار طرح عظیم فرودگاهی در سال گذشته در فرودگاه مشهد افزود: طرح‌های توسعه ترمینال داخلی با اعتباری بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد ریال، توسعه اپرون با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال، سه پل ارتباطی انتقال مسافران با اعتباری بالغ بر ۶۳۰ میلیارد ریال و سامانه جدید کمک ناوبری ILS فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیاردریال در اسفندماه سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه فرودگاه مشهد پس از فرودگاه مهرآباد دارای بیشترین نشست و برخاست پرواز‌های داخلی و پس از فرودگاه امام (ره)، دارای بیشترین نشست و برخاست در زمینه پرواز‌های خارجی است گفت: در پی بهره برداری طر‌های عمرانی و توسعه‌ای فرودگاه مشهد، در حال حاضر قابلیت پذیرش تا ۱۴ میلیون مسافر را داریم.

دیگر خبرها

  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • ارمنستان : اقدامات مقدماتی برای تاسیس سرکنسولگری در تبریز در حال انجام است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود