Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیسی علیزاده در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به برگزاری جلساتی با مجموعه‌های دانشگاهی برای تعیین نقش معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: در همین راستا دستورکار گردهمایی معاونین فرهنگی و رؤسای مراکز جهاد دانشگاهی کشور تبیین این بیانیه خواهد بود.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در این گردهمایی ابعاد مختلف فرهنگی بیانیه گام دوم انقلاب با همفکری اعضا تشریح می‌شود، افزود: نقش همه مجموعه‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی از جمله خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا، مرکز افکارسنجی، مرکز امام و انقلاب، مرکز گردشگری و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در تحقق بیانیه گام مشخص می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه به طور کلی برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب سه رویکرد باید مورد نظر باشد، اظهار کرد: اولین رویکرد شناخت کامل و دقیق بیانیه است که گرچه در این بیانیه مصداق فرهنگی کمتر به کار رفته است، اما روح بیانیه فرهنگی است و تحقق بسیاری از موارد بیانیه گام دوم انقلاب از جمله تمدن نوین اسلامی منوط به حوزه فرهنگی است.
علیزاده تبیین و تقسیم وظایف و تعمیق بیانیه گام دوم انقلاب را از دیگر رویکردها برشمرد و تصریح کرد: نباید برای تبیین بیانیه کارهای روتین مانند تبلیغ شعار سال صورت بگیرد، زیرا رهبر انقلاب در ابتدای این بیانیه فرموده‌اند که من در دیگر نوشته‌هایم تأکید بر کار کردن ندارم، اما روی این بیانیه کار کنید.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لازمه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب را شناخت گام اول انقلاب خواند و ادامه داد: رهبر انقلاب در همین بیانیه بر بررسی چهل سال گذشته و گام اول انقلاب نیز تأکید کرده‌اند.
وی با بیان اینکه در گردهمایی روسا و معاونین فرهنگی مراکز جهاد دانشگاهی کشور پیشنهاد‌ها در باب راه‌های تحقق بیانیه گام دوم انقلاب جمع‌آوری می‌شود، خاطرنشان کرد: این پیشنهاد‌ها پس از تصویب اعضا به راهبردهای عملی برای تحقق این بیانیه تبدیل و ابلاغ خواهد شد.
علیزاده از حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور و معاون فرهنگی وزیر علوم در این گردهمایی خبر داد و تصریح کرد: با توجه به اینکه مجموعه‌های فرهنگی با کمبود امکانات مواجه هستند، لذا باید با هم‌اندیشی از موازی‌کاری در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب جلوگیری کرد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا چهارمحال و بختیاری خبرگزاری بین المللی قرآن انتشارات جهاد دانشگاهی معاون فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • گام عملی برای جهش تولید
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • بیانیه حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • بیانیه مشترک حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین