Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا، به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، منندز که دمکرات ارشد کمیته روابط خارجی سنای آمریکاست، در نامه ای به «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا خواستار بررسی این موضوع و توضیح در مورد توافق های تسلیحاتی با امارات تا ۱۵ ژوئیه (۲۴ تیر ماه) شد.

وی در این نامه نوشت: قطعاً می دانید که در صورت اثبات اتهام های مطرح شده، باید به موجب قانون، فروش سلاح به امارات متوقف کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سناتور آمریکایی در عین حال هشدار داد که انتقال تسلیحات آمریکایی به لیبی، نقض جدی قانون ایالات متحده و به طور قطع، تخطی از تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه لیبی است.

روزنامه نیویورک تایمز روز جمعه در گزارشی نوشت که نیروهای وفادار به دولت وفاق ملی لیبی چهار موشک «جاولین» ساخت آمریکا را در پایگاهی که از سوی نیروهای تحت فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» استفاده می شود، پیدا کرده اند.

لیبی از سال ۲۰۱۱ و پس از سرنگونی رژیم «قذافی» با مشکل بی ثباتی و درگیری های داخلی دست و پنجه نرم می کند و اکنون دو دولت موازی در این کشور تشکیل حکومت داده اند؛ نخست دولت وفاق ملی مستقر در طرابلس که ریاست آن را «فایز السراج» بر عهده دارد و جامعه بین الملل از آن حمایت می کند و دولت دیگر، دولت مستقر در شرق این کشور (طبرق) و مورد حمایت مجلس نمایندگان است که از ژنرال حفتر فرمانده ارتش لیبی حمایت می کند.

در گزارش نیویورک تایمز قید شده است که نشان های موجود روی موشک های آمریکایی خبر از فروش آن به امارات در سال ۲۰۰۸ می دهد.

در عین حال، وزارت امور خارجه آمریکا پیشتر مدعی شد که اتهام سواستفاده از تسلیحات آمریکایی را جدی قلمداد می کند و خواستار توضیح امارات در این مورد است.

منندز در نامه خود به پمپئو یادآور شده که انتقال تسلیحات آمریکایی به لیبی، موضوعی هشدار دهنده است، نظر به اینکه دولت آمریکا به تازگی کنگره را دور زد تا طرح فروش سلاح به عربستان و امارات به ارزش ۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار را تصویب کند.

نمایندگان کنگره نگرانند که تسلیحات آمریکایی از سوی دو کشور عربستان و امارات برای کشتار غیرنظامیان در یمن مورد استفاده قرار گیرد.

بیمارستان ها و مدارس یمنی در بمباران جنگنده های سعودی و اماراتی هدف قرار می گیرند و میلیون ها نفر در یمن در معرض خطر گرسنگی قرار دارند.

سناتورهای دمکرات و تعدادی از جمهوریخواهان کنگره ماه گذشته به ممنوعیت فروش سلاح به عربستان و امارات رای دادند، اما رای شان برای غلبه بر وتوی «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا کافی نبود.

دولت ترامپ در توجیه فروش سلاح به عربستان و امارات مدعی است که متحدان عرب واشنگتن می‌توانند با برخورداری از این تسلیحات در برابر خطر ایران از خود دفاع کنند و اینکه اعتبار واشنگتن به عنوان یک شریک نظامی به خطر می‌افتد اگر قطعات یدکی و تسلیحات دیگر را به اعراب تحویل ندهد.

براساس اعلام سازمان ملل، جنگ یمن بدترین بحران انسانی را در جهان رقم زده، به طوری که در جریان درگیری‌های این کشور سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بی خانمان شده‌اند و بیش از ۲۴ میلیون نفر به کمک نیاز دارند.

عربستان از روز ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن، فقیرترین کشور عربی آغاز کرد تا به بهانه بازگردان «عبدربه منصور هادی» رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف خود دست یابد.

منبع:ایرنا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امارات متحده عربی رسانه لیبی واشنگتن وزارت امور خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد

یک پایگاه آمریکایی به نقل از منابع مطلع ادعا کرده دولت جو بایدن ارسال محموله‌های حاوی دو نوع از بمب‌های هدایت‌شوند ساخت بوئینگ به اسرائیل را معلق کرده است.

به گزارش فارس، پایگاه پولیتیکو با گزارش این خبر به نقل از یک مقام آمریکایی و ۶ منبع مطلع دیگر مدعی شد که هدف از این اقدام ارسال پیام سیاسی به رژیم اسرائیل بوده است.

۶ منبع از جمله منابعی در کنگره آمریکا به پولیتیکو گفته‌اند واشنگتن هنوز با فروش «مهمات تهاجم مستقیم مشترک» و «بمب‌های کوچک‌قُطر» به رژیم اسرائیل موافقت نکرده است.

«مهمات تهاجم مستقیم مشترک» ابزارهایی برای تبدیل بمب‌های گرانشی غیرهدایت‌شونده به بمب‌های هدایت‌شونده هستند.

یک مقام دولت آمریکا گفت با آنکه دولت جو بایدن هنوز به طور رسمی فروش احتمالی این تسلیحات به اسرائیل را لغو نکرده اما با عدم انجام اقدامات لازم برای پیشبرد فروش آن قصد ارسال پیامی سیاسی به اسرائیل دارد.

رسانه آمریکایی مدعی شده که این نخستین بار از زمان آغاز جنگ غزه است که دولت بایدن فروش احتمالی سلاح به اسرائیل را به تأخیر انداخته است.

آمریکا از زمان آغاز جنگ در غزه اصلی‌ترین حامی اسرائیل بوده و به طرق مختلف از جمله از طریق ارسال کمک‌های تسلیحاتی به اقدامات جنگی رژیم مستقر در تل‌آویو کمک کرده است.

دولت بایدن علی‌رغم آنکه به شدت مورد انتقاد افکار عمومی قرار گرفته ترجیح داده به حمایت‌های خود از اسرائیل ادامه دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو
  • امیرعبداللهیان: ۲ روز قبل از عملیات وعده صادق به طرف آمریکایی هشدار دادیم
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • واشنگتن: ارسال تسلیحات و مهمات آمریکایی به اسرائیل متوقف شد
  • نامه تهدیدآمیز 12 سناتور آمریکایی به دیوان بین المللی کیفری/ به مقامات اسرائیل گیر بدهید خدمت تان می رسیم!
  • آمریکا محموله تسلیحات به رژیم صهیونیستی را نگه داشته است
  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد