Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ در آموزه‌هایی که در درون جامعه ما وجود دارد از گذشته تا به حال صبر و صبوری کردن در هر امری را عامل رسیدن به موفقیت دانسته‌اند، اما طی چند سال اخیر شاهد کمبود صبوری در بین قشر نوجوانان و جوان بوده‌ایم. در خصوص علت کمرنگی صبوری بین نسل جوان جامعه با منا سمیعی، متخصص مغز، نوروتراپیست و مسئول کلینیک نوروتراپی دانشگاه تهران، گفتگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید:

سمیعی با بیان اینکه میزان بی‌تابی و بی‌قراری که نشان از نداشتن صبر در هر مسئله ای است امروزه بیشتر از هر موضوعی در بین قشر جوانان و نوجوان کشور شایع شده که عوامل فراوانی در این خصوص وجود دارد که عمده‌ترین دلیل در این خصوص نقش والدین درون خانواده‌هاست، به برنا گفت: متاسفانه فرهنگ غلطی در بین خانواده‌ها و والدین به وجود آمده که باید فرزندان به هر قیمتی در رفاه و آسایش کامل باشند، در صورتیکه این موضوع الزاما درست نیست چون مواردی مانند پر توقعی، از بین رفتن صبر و بیقراری را در بین فرزندان به وجود خواهد آورد که آستانه تحمل را از بین خواهد برد، قبل از هر موضوعی خانواده باید در اینگونه رفتارها تجدید نظر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمیعی در رابطه با راه حل‌های موجود برای دفع این موضوع عنوان کرد: باید در این خصوص آسیب شناسی و ریشه‌یابی های لازم صورت گیرد، گاهی اوقات این بیقراری و عجولی که در بین جوانان  وجود دارد نشات گرفته از رفتارهای والدین است که درون خانواده حضور دارند، برای مثال می‌توان به پدری اشاره کرد که یک لیوان آب را درخواست می‌کند و پس از گذشت چند دقیقه به درخواست وی توجهی نمی‌شود، در این شرایط است که پدر خانواده با رفتاری تند که نشان از نبود صبر دارد واکنش نشان می‌دهد و در نتیجه فرزند وی از او الگوبرداری و در آینده از این شیوه رفتاری تقلید می‌کند.

این نوروتراپیست در خصوص نقش خانواده نیز خاطر نشان کرد:  درصد خیلی کمی از رفتارهای پرخاشگرانه و عصبانیت و بیقراری که در بین فرزندان وجود دارد عامل ژنتیکی دارد که به آن ها کودکان سخت یا دشوار می گویند و می توان به نوزادانی اشاره کرد که به میزان خیلی بالایی گریه می کنند و آرام و قرار ندارند و در آینده نیز تاثیراتی را از این موضوع خواهند گرفت، اما میزان زیادی از بد رفتاری هایی که ناشی از بیقراری و نبود صبر در بین افراد است نشات گرفته از الگوهای نادرستی است که در درون خانواده مورد استفاده قرار گرفته است و به صورت ناخواسته آموخته شده است.

سمیعی در پایان نیز در خصوص نقش نظام آموزش عالی در کشور در رابطه با این موضوع بیان داشت: نظام آموزش عالی کشور می تواند به بهترین شیوه تمرین صبوری را در میان دانش آموزان نهادینه کند و از روش های متنوعی در این رابطه استفاده کند، برای مثال می توان به گنجانیدن آموزش های گروهی در میان دروس آموزشی اشاره کرد که دانش آموز را با بازی های گروهی آشنا می سازد و اجازه می دهد تا تمامی دانش آموزان به یک میزان در برنامه های در نظر گرفته سهیم باشند و خوی تندی و بی صبری را در میان آن ها کاهش می دهد.

خبرنگار: امجد عبدی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه دانش آموز دانش آموزان کودکان مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۳۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور  در آیین اختتامیه این دوره که عصر پنجم اردیبهشت‌ماه در محل تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، عنوان کرد: وقتی دشمن در جنگ نرم تصمیم دارد هویت و معنویت ما را از ما سلب کند، باید آماده و مسلح به جنگ افزار معنوی شویم. زیرا جنگ نرم، جنگ دشواری است و تلفات آن قابل مقایسه با جنگ سخت نیست.

انسیه خزعلی تصریح کرد: این دوره های آموزشی با همکاری آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش در راستای مهارت آموزی مشاوران و معلمان استان ها، با دلسوزی تمام برگزار شد و امیدواریم به نتایج مطلوب و با سرافرازی به سرانجام برسد.

وی ادامه داد: چند رویداد به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجراست که یکی از آنها خانواده و فرهنگ خانواده است که با  محورهای خانواده، رسانه مد و لباس و ... طراحی شده است و تلاش داریم الگوی ایرانی، اسلامی را به مردم ارائه دهیم.

خزعلی ادامه داد: طرح  پیشگیری از طلاق، از دیگر طرح های اجرایی این معاونت است که ویژه زوجین جوان طراحی شده است که ضمن حل مشکلات زوجین، آموزش های لازم برای تحکیم خانواده به آنان ارائه می‌شود.

به گفته وی والدین نقش اساسی و اصلی در حفظ امنیت کودکان در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی برعهده دارند، براین اساس آنها باید سطح دانش و آگاهی خود را بالا ببرند و با آگاهی‌بخشی به کودکان و همراهی آنها در این محیط، از آسیب‌های این حوزه پیشگیری کنند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ادامه داد: یکی از مسائل مهم ما تعهد به خانواده است و از همین رو جنبش تعهد به خانواده را مطرح کردیم با امید به اینکه  سبک زندگی خانواده ایرانی اسلامی هر چه بیشتر در جامعه رواج یابد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • کسب سهم مناسب از بازار با کار گروهی در سال ۱۴۰۲
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند