Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@14:37:08 GMT

بایدها و نبایدهای تغذیه‌ ای برای کنکوری‌ ها

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۶۴۰۲۴

حسن فرهاد غیبی با تاکید بر اینکه کنکوری‌ها باید خواب کافی و راحت داشته باشند، اظهار کرد: خواب شبانه خوب و راحت علاوه بر تأثیر در به یاد آوری آسان مطالب در سر جلسه آزمون، باعث کاهش استرس و اضطراب ناشی از کنکور نیز خواهد شد.

اخبار اجتماعی- وی با بیان اینکه افراد کنکوری باید از شش ساعت قبل از خواب از مصرف مواد غذایی حاوی کافئین اجتناب کنند، گفت: کافئین باعث ایجاد اختلال در خواب شبانه می‌شود؛ مواد غذایی حاوی کافئین شامل چای به ویژه چای پررنگ، قهوه، نسکافه، نوشابه‌های انرژی زا و شکلات‌های کاکائویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص تغذیه استفاده از شام سبک را برای این افراد توصیه کرد و گفت: افراد کنکوری از مواد غذایی سبک همچون برنج، خورشت‌های کم چرب حاوی پروتئین، گوشت و نان استفاده کرده و از مصرف غذاهای سرخ شده در روغن و پرچرب و همچنین آش‌های غلیظ حاوی رشته اجتناب کنند.

فرهاد غیبی در خصوص مصرف صبحانه قبل از آزمون کنکور، بیان کرد: بهتر است در وعده صبحانه از موادی همچون نان، پنیر، خیار و گوجه استفاده کرده و از مصرف قندهای ساده همچون مربا و چای شیرین پرهیز شود.

 

وی افزود: علت این موضوع این است که قندهای ساده به سرعت جذب شده، ترشح انسولین را افزایش داده و در طول آزمون بدن را دچار افت قند خون می‌کنند.

این متخصص تغذیه در خصوص مصرف شیر در صبحانه، اظهار کرد: بعضی از افراد با مصرف شیر در صبحانه ممکن است دچار سستی در جلسه آزمون شده و یا برای آنها خواب آور باشد؛ توصیه می‌شود این افراد در مصرف شیر قبل از آزمون احتیاط کنند.

وی در خصوص مصرف میان وعده در طول آزمون، گفت: با توجه به زیاد بودن زمان برگزاری آزمون کنکور، کنکوری‌ها در طول آزمون از مواد قندی همچون خرما و بیسکویت به عنوان میان وعده استفاده کنند؛ همچنین مصرف آب کافی در طول آزمون نیز جهت کاهش استرس توصیه می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تغذیه سالم و عمل به توصیه‌های ذکر شده استرس کنکوری‌ها را کاهش داده و سبب آرامش خاطر آنان خواهد شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: استرس تغذیه صبحانه صبحانه کنکوری خواب کافی بایدها و نبایدهای تغذیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۴۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از مسمومیت ۱۰ نفر از هم‌استانی‌ها به علت خوردن قارچ سمی فصلی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزام بیدارپور اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون 10 نفر در استان در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که خیلی از آن‌ها سمی هستند، گفت: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی، درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه، قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آنها نداشته و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، افزود: تنها راه حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

وی تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر بوده و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

بیدارپور یادآور شد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین 5 تا 12 ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هر چه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!
  • غیبت ۱۳۷ کنکوری در مناطق سیل‌زده شهرستان زیرکوه/ علاوه بر فرصت مجدد آیا سهمیه‌ای به داوطلبان اختصاص داده می‌شود؟ +فیلم
  • سیل آرزوی ۱۲ ساله دانش‌آموزان زیرکوهی را با خود برد/ ارتش به داد کنکوری‌ها رسید +فیلم