Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و یک سال پیش در چنین روزی (۱۲ تیر ۱۳۶۷) ناو جنگی «وینسنس» آمریکا با شلیک به هواپیمای مسافربری ایران، بزرگترین جنایت قرن را بر فراز خلیج فارس رقم زد.به گزارش بلاغ، امروز سی و یکمین سالگرد حمله ناو «یو.اس.اس وینسنس» آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران در ۱۲ تیر ۱۳۶۷ بر فراز خلیج فارس است؛ اقدام جنایتکارانه‌ای که باعث شهادت تمام ۲۹۰ سرنشین این هواپیما از جمله ۶۶ کودک شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از مادران داغدار حادثه حمله ناو جنگی آمریکا به پرواز ۶۵۵ هواپیمایی ایران‌ایر

این جنایت را مردم ایران به خوبی به یاد دارند اما آمریکایی‌هایی که اتکای آنها برای آگاهی از رخدادهای جهان به رسانه‌های موسوم به "جریان اصلی" است، ممکن است چیزی درباره آن ندانند یا دست‌کم، قرائت متفاوتی از این جنایت تاریخی را بدون اشاره به جزئیات آن شنیده باشند.

به همین دلیل، مکس فیشر، مقاله‌نویس واشنگتن پست چند سال پیش (۲۰۱۳) از این حادثه به عنوان یک "داستان فراموش‌شده" یاد کرد. او در مقاله خود در این باره نوشت: اگر به هر مدرسه‌ای در آمریکا بروید و نام پرواز ۶۵۵ ایران‌ایر را برای دانش‌آموزان تکرار کنید، تنها پاسخی که دریافت خواهید کرد سکوت است [چون کسی چیزی در این باره نمی‌داند].

فرد کاپلان نیز در سال ۲۰۱۴ در مقاله خود در نشریه آمریکایی اسلیت اذعان کرد که این حادثه "تقریبا به طور کامل" در آمریکا به دست فراموشی سپرده شده است. وی در این مقاله نوشت مقامات آمریکا دروغ‌های زیادی گفتند تا ایرانی‌ها را مقصر این حادثه نشان دهند.

آمریکا در توجیه این جنایت ادعا کرد که ناو «یو.اس.اس وینسنس»، هواپیمای مسافربری ایرباس شرکت هواپیمایی ایران‌ایر را با یک جنگنده اف-۱۴ اشتباه گرفته بود اما توضیح نداد که یک ناو جنگی با برخورداری از تجهیزات راداری مدرن و پیشرفته‌ای که نوع هواپیمای در حال پرواز، اعم از خودی و غیرخودی یا جنگی و غیرجنگی، را از هم تشخیص می‌دهد، چگونه ممکن است یک هواپیمای مسافربری را با وجود ابعاد و سرعت متفاوت آن، با یک جنگنده اشتباه بگیرد؟!


ناو یو.اس.اس وینسنس و فرمانده آن، ویلیام راجرز، که دستور شلیک به هواپیمای مسافربری ایران را صادر کرد

علاوه بر این، دولت آمریکا ادعا کرد که ناو وینسنس در زمان حادثه در آب‌های بین‌المللی قرار داشت، در حالیکه شواهد بعدی نشان داد این ناو در زمان شلیک به سمت هواپیما در آبهای سرزمینی ایران بود. مقامات آمریکایی همچنین به دروغ در توجیه جنایت خود مدعی شدند که هواپیمای مسافربری ایران در مسیر هوایی تعیین شده پرواز نمی‌کرد و با سرعتی بیش از سرعت یک هواپیمای مسافربری در حال حرکت به سمت ناو وینسنس بود!

این ادعا که هواپیمای ایرانی به هشدارهای ناو آمریکایی توجه نکرده است نیز مردود است چراکه به اعتراف نیویورک تایمز، نتیجه تحقیق سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی (ICAO) در همان سال برخلاف ادعای پنتاگون نشان داد که بیشترِ اخطارهای این ناو آمریکایی در کانال نظامی ارسال شده بودند که طبیعتاً توسط هواپیمای مسافربری قابل دریافت نیستند و جالب آنکه آخرین اخطار تنها ۳۹ ثانیه پیش از شلیک ارسال شده بود!

دولت آمریکا اما در کنار تمام دروغ‌های بزرگی که برای سرپوش گذاشتن بر این جنایت مطرح کرد، به این سوال مهم هرگز پاسخ نداد که اگر این حادثه صرفاً یک اشتباه بوده است چرا هیچ یک از خدمه ناو وینسنس توبیخ نشدند و حتی به فرمانده آن مدال شجاعت اهدا شد؟!

دولت آمریکا نه تنها هیچ یک از پرسنل این ناو را توبیخ نکرد، بلکه جرج هربرت واکر بوش، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، نیز که در آن زمان، معاون رونالد ریگان رئیس‌جمهور وقت آمریکا بود، در پاسخ به این جنایت گفت: برای من مهم نیست که حقایق چه می‌گویند، من از این حادثه عذرخواهی نمی‌کنم ...!


تصویر یکی از ۶۶ کودک قربانی حمله ناو آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۴۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در نشست این هفته کابینه این رژیم خواستار شلیک به غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه، حتی در صورت داشتن پرچم سفید شد.

این اظهارات بن گویر در پاسخ به اظهارات «هرتزی هالوی» فرمانده ستاد مشترک ارتش رژیم اشغالگر درباره بازداشت تعدادی از فلسطینی ها در غزه بیان شد.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با بیان این موضوع که تعداد شهروندان فلسطینی بازداشتی در نوار غزه بالاست، خواستار شلیک به آنها حتی در صورت داشتن پرچم سفید شد و این شهروندان بی دفاع را به زعم خود تروریست خواند و گفت: "چرا ارتش اسرائیل تروریست ها را قبل از تسلیم شدن و دستگیری، نمی کشد؟ آیا نمی شد تعدادی از آنها را کشت؟ با این همه بازداشتی چه باید کرد؟"

به گزارش ایرنا، وزیر امنیت داخلی رژیم اشغالگر در حالی خواستار اعدام فلسطینی ها پیش از بازداشت شده است که نهادهای حقوق بشری درباره وضعیت بغرنج اسرای فلسطینی ابراز نگرانی کرده اند.

اخیرا، مرکز حقوق بشری فلسطینی «میزان» از اوضاع ناگوار سه هزار زندانی فلسطینی در نوار غزه‌ خبر داد که از زمان حمله به این منطقه، به دست اشغالگران به بند کشیده شده‌اند.

این مرکز اعلام کرد که از زمان حمله رژیم صهیونیستی به غزه، سه هزار فلسطینی به دست اشغالگران بازداشت شده اند که در میان آنها زنان، کودکان، سالخوردگان و پزشکان به چشم می‌خورند.

مرکز حقوق بشری میزان گزارش داد: این بازداشت شدگان در زندان‌های «نفحه» و «النقب» به سر می‌برند و ارتباط آنها با دنیای خارج قطع است.

این مرکز در ادامه به انتقال ۳۰۰ بازداشتی از غزه که ۱۰ کودک در میان آنها وجود دارد، به زندانهای «عسقلان» و «عوفر» برای بازجویی خبر داد.

مرکز حقوق بشری میزان از انواع شکنجه و رفتار تحقیرآمیزی خبر داد که علیه بازداشت شدگان اعمال و کرامت انسانی آنها از زمان بازداشت تا رسیدن به مراکز بازجویی لگدمال می‌شود.

این درحالی است که اسیران اهل غزه که به تازگی از سوی صهیونیست‌ها آزاد شده‌اند، روایات هولناکی از شرایط بازداشت بیان کردند.

یکی از نوجوانان فلسطینی که از سوی اشغالگران آزاد شده است، از اهانت و ضرب شتم به دست اشغالگران با وجود اینکه از ناحیه شکم، پشت و پا زخمی شده بود، خبر داد.

یکی دیگر از اسیران نیز پایش را به سبب شکنجه و اهمال پزشکی از دست داده است.

گروه حقوق بشری «دفاع مدنی فلسطینی» در غزه نیز از اوضاع ناگوار ۱۵۰ اسیر آزاد شده از سوی اشغالگران خبر داد که در معرض انواع شکنجه و آزار قرار گرفته‌اند.

از سوی دیگر، کمیته بین المللی صلیب سرخ از موارد شکنجه طولانی مدت علیه بازداشت شدگان فلسطینی خبر داد.

این کمیته اعلام کرد که اطلاعی از سرنوشت بقیه بازداشت شدگان در دست ندارد.

کمیته بین المللی صلیب سرخ خواستار همکاری رژیم صهیونیستی با این کمیته برای اطلاع از سرنوشت بقیه بازداشت شدگان شد.

پیش از این نیز مرکز حقوق بشری اروپا- مدیترانه فاش کرده بود که بازداشت شدگان از جمله زنان و کودکان در معرض شکنجه شدید و رفتار غیرانسانی قرار گرفته‌اند.

کد خبر 847527 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین

دیگر خبرها

  • پرچم ایران در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا آمریکا
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • تصویر واضح از پرچم جمهوری اسلامی ایران در دست تظاهرکنندگان در آمریکا | تصویر
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا