Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور کبکانیان دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور در حاشیه صد و بیستمین جلسه ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این جلسه سیاست‌های اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها در مقاطع مختلف بررسی شد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه دانش بنیان گفت: پیش از دستور اصلی جلسه به مسئله توسعه علم دانش بنیان در دانشگاه‌ها پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: برای اسناد ملی روش‌های استانی در نظر گرفته ایم و این روش‌ها چه در حوزه نقشه جامع علمی کشور و چه در حوزه فرهنگی وجود دارند و تا کنون ۱۰ استان برای شروع کار انتخاب شده‌اند.

کبگانیان با اشاره به یکپارچه نبوده برخی از آموزش‌ها گفت: در مسئله اقتصاد، صنعت و کشاورزی سیاست توسعه و یکپارچگی مناسب در برخی از استان‌ها وجود نداشت،‌ از این رو برای از بین بردن این مشکل و براساس نقشه جامع علمی کشور و نقشه فرهنگی کشور فعالیت‌هایی آغاز شده و اولین استانی که نمایندگی‌ها در آن سریع‌تر صورت گرفته استان بوشهر است.

دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور افزود: کلیت این سند به توافق تمام مسئولان رسیده است و پس از اعلام رسمی و تصویب در ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور اجرایی خواهد شد.

کبگانیان درباره اهمیت این سند گفت: اولین خاصیتی که این طرح دارد توسعه استان بر مبنای فعالیت دانش بنیان و بهره گیری از توان فارغ‌التحصیلان متخصصان است؛ دومین نکته مهم این است که با تغییر مسئولین هر استان و سلیقه هر مسئولی این سند تغییر نخواهد کرد و به سمت اهداف و چشم انداز‌ها پیش خواهد رفت.

درحال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۴۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان