Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاعر و آهنگساز گروه کوثرالنبی استان تهران گفت: جشنواره موسیقی مقاومت تبریز باید به صورت منظم و سالانه برگزار شود، چراکه آثار دراز مدت ماندگاری از خود به یادگار خواهد گذاشت.

«کیومرث عبدی» شاعر و آهنگساز گروه کوثرالنبی استان تهران که در دومین جشنواره موسیقی دفاع، حماسه و مقاومت شرکت کرده است، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز اظهار داشت: کیفیت آثار جشنواره در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد؛ چنانکه ترکیب هیأت داوران این جشنواره نیز نشان از سطح عالی آن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که مهم‌ترین چالش موجود در برگزاری چنین جشنواره‌هایی ایجاد ارتباط معنایی موجود میان اشعار و موضوعات جشنواره است، گفت: گاه شاهدیم که برخی گروه ها؛ محورها و موضوعات جشنواره را در اجراهای خود رعایت نمی کنند، این امر مغایر با آئین نامه ابلاغی و شرط حضور در جشنواره است.

عبدی با اشاره به این‌که کاهش محتوای آثار و صرف توجه به مسائل شکلی، دیگر معضل موجود در برخی اجراها بوده است، افزود: هر واژه و هر کلامی دارای مفهوم و اثرگذاری خاص است، انتظار داریم تعامل و هماهنگی معقول و اثرگذار میان اشعار و ملودی برقرار باشد.

وی با بیان این‌که فعالان موسیقی مقاومت؛ یک خانواده بزرگ فرهنگی و تبلیغی در سراسر کشور محسوب می شوند، افزود: ما به عنوان سفیران فرهنگی ایران اسلامی، رسالتی مهم برای رساندن پیام انقلاب اسلامی در دیگر کشورهای جهان بر عهده داریم. اگر همگرایی و وحدت رویه میان فعالان این عرصه محقق نشود، شاهد موازی‌کاری یا کم‌کاری در تبیین برخی مفاهیم ارزشی خواهیم بود.

 شاعر و آهنگساز گروه کوثرالنبی استان تهران برگزاری دومین جشنواره موسیقی دفاع، حماسه و مقاومت در تبریز را اقدامی ارزشمند در راستای ایجاد هماهنگی و آشنایی میان گروه های فعال در موسیقی مقاومت دانست و گفت: امیدوارم این جشنواره به صورت منظم و سالانه برگزار شود، چراکه آثار دراز مدت ماندگاری از خود به یادگار خواهد گذاشت.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد خبرگزاری شبستان برنامه های دهه کرامت خراسان جنوبي کمیته امداد جشنواره موسیقی مقاومت تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی

شهریار صیقلانی بازیگر آثاری همچون بانویی از اسلو و سریال احضار و چند اثر نمایشی دیگر از حضور چهره‌های شناخته شده در تولیدات تصویری می‌گوید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ شهریار صیقلانی که پس از حضور موفق بانویی از اسلو که در تالار حافظ به روی صحنه رفت تجربیات مشابهی را در این ژانر داشته است علاوه بر بازیگری  آثاری همچون «عاشقانه»، «تکراری»، «آتش پنهان» و «معما» را در کارنامه خود دارد و در اثر «منو بشناس» در کنار 39 خواننده دیگر کشور حضور داشت در گفت‌وگو با تسنیم درباره وضعیت کنونی چهره ها و کیفیت آثار گفت: بازیگرانی که دستی بر موسیقی هم دارند در حال حاضر به جای اینکه یک کاراکتر جدیدی از تفکر و احساس خودشان را منتشر کنند، پیرو کارهایی که در جامعه موفق بوده می‌شوند و طبیعتا همه آهنگ‌ها به همین دلیل شبیه هم می‌شود. در نتیجه در موزیک پاپ این اتفاق می‌افتد که ما به جای اینکه صداها و حرف‌های جدید و موسیقی و تنظیم و سبک‌های مختص به کاراکتر هر آرتیستی را بشنویم، همه سعی می‌کند قطعاتی شبیه به قطعه‌ای که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است، بسازند و به کاراکتر خواننده و ایجاد یک اثر جدید توجهی نمی‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه استانداردهای لازم  رعایت نمی‌شود و همانطور که می‌بینیم صداها در استودیوها به واسطه نرم‌افزارها دستکاری می‌شود و برخی از خواننده‌ها در اجراهای زنده توانایی این را ندارند که قطعات خودشان را بخوانند. متاسفانه این روزها موسیقی در حال رفتن به سمت مصرف‌گرایی است تا به سمت ماندگاری و این اتفاق بسیار بدی است.

صیقلانی درباره حضور خواننده‌ها در جایگاه بازیگر در آثار نمایشی بیان کرد: اگر خواننده بازیگر بتواند هر دو مسئولیت خود را به خوبی انجام دهد، یعنی در بازیگری هم درخشان باشد، اتفاق خیلی خوبی است و نه تنها به سابقه خوانندگی‌اش لطمه نمی‌زند، بلکه باعث پیشرفت و درخشش بیشتر او هم می‌شود. به عنوان نمونه‌های موفق این موضوع در سال گذشته می‌توان به کامران جهانبانی و سینا ساعی اشاره کرد.

وی در پایان درباره فعالیت‌های اخیرش اظهار کرد: چند پیشنهاد بازیگری در تئاتر را در حال بررسی دارم  و برای یک اثر نمایش خانگی در حال ساخت تیتراژ هستیم .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»