Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: با همکاری شهرداری ظرف ۲ ماه آینده، ۳ مرکز توانمندسازی معتادان متجاهر در تهران راه‌اندازی خواهد شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، داریوش بیات‌نژاد در گردهمایی آموزشی و جشن پاکی ۵۰۰ خانواده بهبودیافته، گفت: ۴ پدیده در دنیا زنگ خطری است که سازمان ملل تأکید ویژه‌ای بر آن‌ها داشته است و اقدامات و برنامه‌ریزی را در راستای همین موارد انجام داده که محیط زیست، فقر، مواد مخدر و هسته‌ای از مواردی است که سازمان ملل از آن‌ها به‌عنوان خطر نام برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل بهزیستی استان تهران اضافه کرد: مواد مخدر و اعتیاد به‌عنوان بیماری در دنیا معرفی شده است و در واقع این بیماری قابل درمان است و در تمام دنیا به فرایند درمان توجه می‌کنند و ایران نیز بین همه کشور‌ها رتبه خوبی را در ارتباط با حوزه کاهش آسیب و مبارزه با مواد مخدر و همچنین فرایند درمان و پیشگیری دارد.

بیات‌نژاد افزود: بنابراین وقتی پذیرفتیم اعتیاد یک بیماری است قاعدتاً راه‌های درمان این بیماری نیز وجود دارد و در این فرایند باید دولت، حاکمیت و نهاد خانواده کنار همدیگر قرار بگیرند.
وی گفت: از افتخارات بهزیستی این است که در حوزه درمان اعتیاد گام‌های مؤثری را برداشته است و علاوه بر این موضوع اقداماتی نیز از سوی سازمان بر حوزه پیشگیری انجام شده است و ما باید بتوانیم کانون خانواده را استحکام ببخشیم.
مدیرکل بهزیستی استان تهران اضافه کرد: هم‌اکنون بیش از ۴۰۱ مرکز در بخش‌های مختلف از جمله درمان، پیشگیری و حوزه کاهش آسیب در حوزه اعتیاد در استان تهران فعالیت می‌کنند.

بیات‌نژاد گفت: در سال گذشته بیش از ۱۳هزار معتاد متجاهر در مراکز سازمان بهزیستی پذیرش شدند و تحت درمان و مراقبت قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: توجه به موضوع توانمندسازی و ایجاد اشتغال یکی دیگر از برنامه‌های سازمان بهزیستی محسوب می‌شود، که در همین ارتباط در سال گذشته بیش از ۳۲۰۰ فرصت شغلی ویژه مددجویان بهزیستی ایجاد شد که از این تعداد ۵۳۰ فرصت شغلی اختصاص به معتادان بهبودیافته شد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: طی برنامه‌ریزی انجام شده و با همکاری شهرداری تهران و ظرف ۲ الی ۳ ماه آینده ۳ مرکز توانمندسازی در تهران فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

بیات‌نژاد همچنین راجع به معتادان بهبودیافته در مراکز ماده ۱۶ گفت: در همین زمینه نیز تمهیداتی برای توانمندسازی این افراد متناسب با استعداد‌های آن‌ها در نظر گرفته شده است.

وی همچنین به موضوع پیشگیری و آگاه‌سازی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از خدمات حوزه پیشگیری و آگاه‌سازی سازمان بهزیستی استفاده کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: راه اندازی ۳ مرکز توانمندسازی معتادان پایتخت پیشگیری از اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۶۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت: سال گذشته در استان بالغ بر ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ سراسر استان نگهداری و درمان شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، کورش احمد‌یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان ظهر امروز در بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه دادستان کرمان، جانشین فرماندهی انتظامی استان، شهردار، رئیس شورای شهر و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی و فرماندهان نظامی از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمپ نگهداری و درمان معتادان متجاهر ماده 16، از حمایت های دستگاه قضایی استان کرمان قدردانی کرد و اظهار داشت: در سال گذشته در استان کرمان بالغ بر 5 هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده 16 سراسر استان نگهداری و اقدامات درمانی و بازپروری برای رهجویان انجام شد.

وی با بیان اینکه‌ متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمندسازی، حرفه‌آموزی و اشتغالزایی معتادان متجاهر در استان وجود ندارد، گفت: به همین دلیل نمی‌توان اطمینان حاصل شود که این افراد بازگشت مجددا به کمپ نداشته باشند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با اشاره به اینکه در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، کمپ‌های ماده 15 و 16 مورد توجه قرار گرفته‌اند، افزود: در تامین زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات سازمان‌های متولی همکاری لازم نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه استان کرمان در بحث زیرساخت‌های کمپ 16 جزو محروم‌ترین استان‌های کشور است، ادامه داد: بسیاری از معتادان به‌واسطه بیماری اعتیاد خود مرتکب جرم می‌شوند.

احمد‌یوسفی با اشاره به اینکه در برخی موارد اعتیاد موجب ضربه زدن به سرمایه‌های اجتماعی شهر شده است، افزود: لازم است اقدامات قبل، حین و بعد از درمان معتادان به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اعتیاد یک چالش اجتماعی در دنیا است ولی در کشور ما در صدر آسیب‌های اجتماعی قرار دارد، گفت: متاسفانه در زندان‌ها 50 درصد زندانیان به‌صورت مستقیم و 20 درصد به‌صورت غیرمستقیم محکومین به حبس مربوط به جرائم  مواد مخدر هستند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • کاهش کودکان کار در پایتخت 
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه