Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پلیس پایتخت از راه‌اندازی قرارگاه ضربتی مبارزه با سرقت در پایتخت خبرداد. سرقت

سردار حسین رحیمی در حاشیه همایش فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با حضور در جمع خبرنگاران گفت: سهم معتادان در وقوع جرم سرقت و زورگیری حدود 70 درصد است و در همین راستا برخورد با معتادان در دستور کار است.

پلیس

وی از تشکیل قرارگاه ضربتی و ویژه مبارزه با سرقت در پایتخت خبر داد و گفت: با هدف کاهش سرقت در پایتخت قرارگاه ویژه و ضربتی برای برخورد با سارقان از امروز آغاز به کار کرد و اجرای طرح‌های مبارزه با سرقت، تعقیب سارقان سابقه‌دار و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله آن است.

افزایش ۹ درصدی سرقت‌های خرد در تهران

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه با تشریح آمارهایی از وضعیت سرقت در تهران در مقایسه با دیگر استان‌های کشور اظهار کرد: در سال ۹۷ تهران بزرگ رتبه سی‌ام افزایش سرقت در میان استان‌های کشور را در اختیار داشت و به نوعی ما آخرین استان کشور بودیم اما با این وجود لازم می‌دانیم که سرقت در تهران نیز کنترل شود.

وی با بیان اینکه امسال شاهد افزایش ۹ درصدی سرقت‌های خرد در تهران بودیم، گفت: حدود ۴۰ درصد از این موارد مربوط به سرقت وسایل داخل خودرو و حدود هفت درصد نیز مربوط به سرقت تلفن همراه است.

فرمانده انتظامی

رحیمی اضافه کرد: علیرغم اینکه در رتبه پایینی در مقایسه با دیگر استان‌ها در افزایش جرم هستیم اما لازم دانستیم تا قرارگاه ویژه و ضربتی مبارزه با سرقت را راه‌اندازی کنیم.

رئیس پلیس پایتخت درباره اینکه قرارگاه ضربتی مبارزه با سرقت چه اقداماتی انجام خواهد داد، خاطر نشان کرد: تحت تعقیب قرار دادن مجرمان فراری و اجرای طرح‌های ویژه و ضربتی سرقت جزو اولویت‌های ما است. امیدواریم که با همکاری دستگاه قضائی بتوانیم شاهد کاهش بیش از پیش آمار سرقت در پایتخت باشیم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا برنامه‌ای برای تشدید مجازات سارقان وجود دارد، گفت: در  جلسه امروز در مورد تشدید مجازات سارقان که دارای تکرار جرم هستند بحث خواهد شد و در مورد این افراد سوابق قبلی‌شان پیوسته پرونده می‌شود، همچنین فضاهایی هم که تعدد جرم در آن رخ می‌دهد در دستور پلیس قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه متأسفانه برخی از سارقان هنوز از زندان بیرون نیامده بلافاصله کار خود را شروع می‌کنند، گفت: امیدواریم که با همکاری دستگاه قضائی بتوان در مورد این افراد تصمیمات مناسبی اتخاذ کرد:

رحیمی اضافه کرد: تقویت کلانتری‌ها، مکلف شدن واحدهای مسکونی به خصوص برج‌ها به رعایت ضوابط و قوانین ایمنی و امنیت، ارتقای ارتباط بین پلیس و دستگاه قضائی از دیگر اقداماتی است که در دستور کار قرار دارد.

رحیمی بهره‌گیری بیشتر از شرکت‌های انتظام، تقویت نگهبانان محله و استفاده از ظرفیت پارکبان‌ها به شکل جدید و زیر نظر مراکز انتظام را نیز بخش دیگر از مواردی دانست که در مورد آن بحث و تصمیم‌گیری خواهد شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به پرسشی درباره انتظام بخشی به سطح شهر تهران گفت: بعضاً فروش اموال سرقتی از سوی دستفروشان انجام می‌شود که در این زمینه اقداماتی انجام شده است. باید مراکز تجاری به خصوص بانک‌ها نیز به دوربین‌های ویژه مجهز شوند که این موضوع نیز در دستور کار پلیس است. مسئله روشنایی خیابان‌ها نیز باید تعیین شود و کنترل مجرمان نیز جزو برنامه‌ریزی‌های ما است.

رحیمی افزود: در مجموع در این همایش اقدامات گسترده‌ای را در دستور کار قرار دادیم و امیدواریم پس از اجرای این اقدامات که به صورت پایلوت در تهران خواهد بود شاهد اجرای آن در دیگر شهرهای کشور نیز باشیم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون امور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سيصد و چهل کارگر ساختمانی در سال گذشته در حوادث ناشی از کار فوت کردند. رعیتی فرد افزود: اين آمار هر چند نسبت به سال 1401 ، ۲۲ نفر کاهش داشته است، اما نیاز است که تشکل‌های کارگری و کارفرمایی برای بیمه، ایمنی و آموزش کارگران اهتمام ویژه ای داشته باشند.
رعیتی فرد گفت: حوادث ناشی از کار در سال ۱۴۰۲، بیش از ۹/۵ درصد کاهش نشان می‌دهد که بطور میانگین در دو سال گذشته حدود ۷/۵ درصد کاهش یافته است.
معاون امور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۳۸ درصد حوادث کار، در کارگاه‌های ساختمانی است و حدود ۵۰ درصد فوتی ناشی از حوادث کار، در کارگاه‌های ساختمانی است.
وی ابراز امیدواری کرد با تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی و بهداشت شغلی برای کارگاه‌هایی زیر ۱۰ نفر با کمک شرکای اجتماعی، حوادث کار کاهش پیدا کند.

دیگر خبرها

  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس کشف شد
  • بازداشت پنج سارق حرفه ای در خرمشهر
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • دستگیری سارقان سیم و کابل در شاهرود
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • ترافیک سنگین در محور‌های شمال شرق پایتخت