Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار لرستان، از ساماندهی منطقه گردشگری بیشه در استان لرستان خبرداد و گفت: مدیریت منطقه گردشگری آبشار بیشه خرم آباد به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان واگذار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد و به نقل از روابط عمومی فرمانداری خرم آباد، «سید موسی خادمی» در نشست بررسی مشکلات و نواقص منطقه تفریحی آبشار بیشه اظهار داشت: با توجه به حجم بسیار بالای گردشگر در این منطقه باید مدیریت مشخص و پاسخگو وجود داشته باشد و از این پس مدیریت این منطقه بر عهده اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار لرستان، افزود: این اداره کل موظف است در اولین فرصت و طی چند روز آینده لیست مشکلات و نیازهای منطقه را تکمیل و سایر ادارات و دستگاه‌های اجرایی نیز باید در جهت رفع مشکلات همکاری لازم را با مدیریت منطقه به عمل آورند.

 

وی افزود: متأسفانه از ابتدای سال جاری تا کنون ۶ نفر گردشگر در آب‌های این منطقه جان خود را از دست داده اند در حالیکه سیلاب عظیم فروردین ماه سال جاری، این اندازه تلفات جانی نداشت.

 

خادمی، این میزان آمار غرق شده‌ها را نگران کننده دانست و اضافه کرد: یک تیم کارشناسی متشکل از دستگاه‌های اجرایی با هماهنگی فرمانداری خرم آباد و اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان باید طی چند روز آینده ضمن حضور در منطقه آبشار بیشه، لیست مشکلات، خسارات و نیازمندی‌های موجود را با ارائه راهکارهای لازم تهیه و به استانداری ارائه دهند تا تصمیمات لازم در راستای بهبود وضعیت این منطقه تفریحی اتخاذ شود.

 

استاندار لرستان، تاکید کرد: اصلاح زیر ساخت‌های حادثه دیده از سیل در حوزه روستا و منطقه تفریحی آبشار بیشه نیز بر عهده بنیاد مسکن استان خواهد بود.

 

۶ نفر در آبشار بیشه غرق شدند

 

اسد عبدالهی، با بیان اینکه در ۲ ماه گذشته ۶ نفر در آبشار بیشه خرم آباد غرق شده اند، افزود: نبود یا کمبود امکانات لازم گردشگری، خسارات زیر ساختی حاصل از سیلاب اخیر از مهمترین مسائل این منطقه توریستی است.

 

فرماندار خرم آباد، بیان کرد: اصلی ترین مشکل این تفریحگاه مشخص نبودن مدیریت آن است که در حال حاضر دهیاری بیشه به ناچار این مسئولیت را به عهده دارد.

 

وی اظهار داشت: آبشار بیشه دومین جاذبه گردشگری پر تردد استان است و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید برای مدیریت مجموعه پای کار بیاید.

 

عبدالهی، ادامه داد: با توجه به حذابیت های بسیار بالای منطقه تفریحی و گردشگری آبشار بیشه، تعداد گردشگران حاضر در این محل طی روزهای تعطیل تا ۱۰ هزار نفر برآورد می‌شود.

 

فرماندار خرم آباد، اضافه کرد: این تلفات ناگوار در حالی به وقوع پیوسته که هم علائم و تابلوهای هشدار دهنده و بازدارنده در خصوص ممنوعیت شنا در محل وجود دارد و هم تمام عوامل اجرایی تذکرات لازم را به گردشگران و مسافران حاضر می‌دهند.

 

 وی قیمت بالای کالاها و همچنین محل‌های اسکان مسافران را از دیگر مشکلات منطقه آبشار بیشه عنوان کرد و گفت: ایجاد یک پاسگاه دائمی و تعبیه سیستم صوتی هشدار دهنده به مسافران می‌تواند در خصوص تأمین امنیت در منطقه مؤثر واقع شود.

 

عبداللهی، افزود: این مجموعه نیازمند یک پارکینگ استاندارد و دائمی است چرا که در برخی از ایام سال، به خصوص در روزهای تعطیل و فصل تابستان حدود ۲ هزار خودرو در آن تردد می‌کنند.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت جنوب کرمان کانون های فرهنگی هنری مساجد اوقات فراغت خبرگزاری شبستان برنامه های دهه کرامت آبشار بیشه گردشگری میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۶۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبشار دائمی «باران کوه»؛ طبیعتی جذاب برای تمامی فصول

ایسنا/گلستان آبشار خزه‌ای «باران کوه» یکی از تماشایی‌ترین مناظر طبیعی شهر گرگان بوده که در ارتفاعات جنگل «شصت کلا» خودنمایی می‌کند.

آبشارهای استان گلستان از نقاط قوت جذب گردشگر به‌شمار می‌آیند و هر ساله دوستداران طبیعت زیادی برای بهره‌مندی از جاذبه‌های متعدد به این استان سفر می‌کنند. از آبشارهای آن می‌توان به آبشارهای شیرآباد، لوه، کبودوال، گلستان، باران کوه و زیارت اشاره کرد.

 آبشار «باران‌کوه» از زیباترین جاذبه‌های طبیعی استان گلستان و جاهای دیدنی گرگان محسوب می‌شود که از جمله آبشارهای خزه‌ای ایران است. این آبشار در پارک جنگلی باران کوه استان گلستان واقع شده است و از آبشارهای دائمی گلستان در هر چهار فصل سال است.

در ۱۸ کیلومتری جنوب‌غربی گرگان در مسیر رودخانه شصت کلاً و پارک جنگلی باران کوه، آبشاری به همین نام قرار گرفته است. منطقه اطراف این آبشار به دلیل وجود ریزش دائمی آب و صخره‌های سبز، از مکان‌های زیبای استان گلستان به شمار می‌رود.

طبیعت بکر باران کوه 

باران کوه در میان آبشارهای گلستان، از زیباترین‌ها به شمار می‌آید که به علت مسیر طولانی پیاده‌روی و دسترسی سخت‌تر، همچنان بکر و دست نخورده باقی مانده است.

در این منطقه، صخره‌های سبز، منظره‌ای شبیه به چترهای زیبایی را بوجود آورده‌اند که از یک طرف به کوه چسبیده و از سوی دیگر معلق هستند. آبی که منشأ این همه است از دل غارها و چشمه‌ها بیرون می‌آید، غارهایی که کوچک، باریک و دراز بوده و تعداد آن‌ها نیز کم نیست و آبی که از آن‌ها روی زمین می‌ریزد تمیز و زلال است و حتی می‌تواند قابل شرب باشد.

چرا به این آبشار باران کوه می‌گویند؟

ریزش مداوم آب به صورت قطرات ریز و درشت شبیه باران از بالای صخره‌های پوشیده از خزه، همان وجه تسمیه باران کوه است.این آبشار در ارتفاعات جنگل شصت کلاً  قرار دارد که با خودرو می‌توان تا اولین رودخانه را طی کرد، هر چند جاده خاکی و ناهموار است؛ اما بهتر است این مسیر را با ماشین طی کنید، به دلیل اینکه بعد از رودخانه در حدود دو و نیم الی سه ساعت پیاده‌روی در انتظار شماست. همین پیاده‌روی طولانی و دور بودن مسیر باعث می‌شود خیلی‌ها نتوانند از این آبشار دیدن کنند.

از ویژگی‌های دیگر این آبشار، صخره‌های پوشیده از خزه هستند که مانند چترهای زیبایی از یک طرف به کوه چسبیده‌اند و از سوی دیگر آویزان شده‌اند و چشم‌انداز خاصی ایجاد کرده‌اند.  به‌خاطر ارتفاع زیاد این آبشار، جوشش ابرها و رنگ زیبای خورشید موقع غروب، به این مکان «چگل آتشان» می‌گویند.

در اطراف آبشار باران کوه چشمه‌ها و درختان زیبای بسیاری وجود دارد که منظره خاص و بسیار زیبایی را پیش روی چشمان گردشگران گذاشته است. 

آب و هوای باران کوه

آب و هوای آبشار باران کوه گلستان و به‌ طور کلی، مناطق اطراف آن سرد و معتدل است. برای بازدید از این جاذبه گردشگری فصل تابستان به‌دلیل سرسبزی اطراف آبشار و هوای خنک آن بهترین زمان سفر است. یکی از دلایلی که گردشگران نیمه اول سال را برای بازدید از این آبشار انتخاب می‌کنند، سرازیر شدن آب آبشار از درون غارهای طبیعی و دل کوهستان است.  در پاییز نیز با تغییر آب و هوا و رنگ برگ درختان، این جنگل شاهد ترکیب دلربایی از رنگ‌های نارنجی، سبز، زرد و قرمز در کنار هم است؛ همچنین دو ماه اول سال نیز باران زیادی در منطقه می‌بارد.  


زیبایی‌های باران کوه در چهار فصل سال

در زمستان نیز می‌توانید از این جاذبه دیدنی بازدید کنید. در این فصل به‌علت یخبندان و سرمای زیاد منطقه، آبشار باران کوه به‌طور کامل یخ می‌زند و قندیل‌های آن چشم‌اندازی رویایی برای گردشگران و بازدیدکنندگان به ارمغان می‌آورد؛ ازاین‌رو باران‌کوه را آبشاری برای تمام فصول می‌دانند و کوهنوردان و گردشگران در زمستان نیز لباس گرم بر تن می‌کنند و راهی پارک جنگلی می‌شوند تا طبیعت زمستانی منطقه و آبشار خزه‌ای را نظاره کنند.

در این منطقه هیچ‌گونه امکانات رفاهی وجود ندارد و بهتر است تجهیزات مورد نیاز خود را همراه داشته باشید؛ اما در کنار بازدید از آبشار باران کوه می‌توانید با همراه داشتن لوازم کمپ در دل جنگل باران کوه روزی به‌یادماندنی در دل طبیعت را تجربه کنید. همچنین اگر علاقه به کوهنوردی دارید، می‌توانید با به‌همراه داشتن لوازم کوهنوردی قله‌های اطراف این آبشار زیبا را فتح کنید.

دیدنی های اطراف باران کوه

پیاده‌روی از جمله دیگر تفریحات این منطقه محسوب می‌شود که علاقه‌مندان می‌توانند با همراه داشتن کفش و لباس مناسب ساعت‌ها در دل این جنگل زیبا پیاده‌روی کنند.

در نزدیکی آبشار باران کوه دیدنی‌های دیگری نیز وجود دارند که نباید آن‌ها را از دست داد. برای مثال جنگل «شصت کلا» به‌تنهایی یک جاذبه منحصربه‌فرد است که می‌توان در کنار درختان بلند و قطور آن قدم زد و به آواز پرندگان گوش سپرد. کوه‌ها و غارهای اطراف این آبشار نیز فرصت خوبی برای کوهنوردی و غارنوردی برای علاقه‌مندان فراهم کرده است. همچنین رودخانه زیبای شصت کلاً از دیگر دیدنی‌های اطراف آبشار باران کوه است که از میان انبوه درختان جنگل شصت کلاً عبور می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آبشار زیبای تخت‌چو در استان لرستان
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • مسؤولان اصفهان عزمی جدی برای ساماندهی منطقه جوی‌آباد ندارند
  • نجات مصدوم حادثه سقوط از آبشار ورخامن
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • امام جمعه خرم آباد:فروپاشی دژ سست استعمار در منطقه
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • آبشار دائمی «باران کوه»؛ طبیعتی جذاب برای تمامی فصول