Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، مجمع جهانی صلح اسلامی روز چهارشنبه به مناسبت "افشای روز حقوق بشر آمریکایی" و ۱۲ تیر سالروز هدف قرار دادن هواپیمای مسافری بری ایران با ۲۹۰ سرنشین توسط ناو «وینسنس» آمریکا بیانیه‌ای صادر کرد.

این مجمع در بخشی از این بیانیه آورده است: صلح، عدالت، امنیت و حفظ کرامت انسانی به عنوان ویژگی‌های فطری انسانی و در قالب مفاهیم اساسی حقوق بشر و کرامت انسانی، همواره از سوی ادیان الهی و نخبگان جهانی مورد احترام و تکریم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه نیز، یکی از اساسی‌ترین موضوعات مورد بحث در حقوق بین الملل، حفظ صلح و امنیت جهانی و حفظ کرامت انسان‌ها است. با این وجود شاهد هستیم که به انحاء و دلایل مختلفی این حقوق مورد ظلم و تعدی قرار گرفته و از سوی افراد، گروه‌ها و حتی دولت‌هایی تهدید و یا نقض شده‌اند و یا به طور انحصارطلبانه و یکجانبه تفسیر و بصورت ابزاری استفاده می‌شوند.
مجمع صلح اسلامی در این بیانیه خاطرنشان کرد: تنها در جمهوری اسلامی ایران از ششم تا دوازدهم تیرماه وقایع و حوادث مختلفی با حمایت آمریکا به وقوع پیوسته است و همین امر باعث شد این هفته با عنوان هفتۀ «افشای حقوق بشر آمریکایی» نامگذاری شود.
مجمع جهانی صلح اسلامی یکی از مهمترین موارد نقض حقوق بشر توسط دولت آمریکا را وقوع رخدادی در ۱۲ تیر سال ۶۹ (ژوئیه ۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد: در این روز ناو «وینسنس» آمریکا با شلیک دو موشک به هواپیمای مسافربری ایران که حامل ۲۹۰ مسافر که اغلب آنان زنان و کودکان بودند، موجب سقوط هواپیما و شهادت همه مسافران و خدمه آن شد. این اقدام و اقدامات متعدد دولت آمریکا در سراسر جهان حاکی از آن است که دولتمردان آمریکا که داعیه دفاع از حقوق بشر را دارند، تاکنون با اقدامات ضد بشری خود نشان داده‌اند که به هیچیک از تعهدات بین المللی در قبال حقوق بین الملل و انسان‌ها پایبند نیستند.
مجمع جهانی صلح اسلامی، ضمن محکومیت این اقدام دهشتناک، از نخبگان، سازمان‌های مدافع حقوق بشری و جامعه جهانی خواست تا با برگزاری برنامه‌ها و اقدامات مختلف، ضمن محکومیت تروریسم و اقدامات تروریستی در هر نقطه از جهان، به موضوع مقابله با تروریسم در ابعاد مختلف آن توجه جدی داشته باشند.
این بیانیه با اشاره به موارد متعدد نقض حقوق بشر از سوی آمریکا افزود: شاهد هستیم که دولت‌آمریکا با ارسال سلاح به دولت عربستان و حمایت یکجانبه از این کشور، زمینه کشتار مردم مسلمان و غیر نظامی یمن را تشدید کرده است، با خروج از معاهدات و پیمان‌های بین المللی زمینه‌های یکجانبه گرایی در نظام بین الملل را باعث شده است و با انجام تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی علیه مردم ایران، اساسی‌ترین حقوق انسانی را نقض و تهدید می‌کند. مجمع جهانی صلح اسلامی یادآور شد: به نظر می‌رسد جامعه جهان با صلح، امنیت و آرامش فاصله زیادی دارد و ایجاد جهانی امن توأم با صلح عادلانه نیاز به تعریفی صحیح از مفهوم تروریسم و مقابله اساسی با آن دارد تا دستاویز یکجانبه گرایی و استثناگرایی قدرت‌های بزرگ از دست آنها خارج شود.
این تشکل حقوق بشری در پایان فاجعه ۱۲ تیرماه را نمونه‌ای از یک تراژدی بزرگ انسانی و یک اقدام تروریستی دولت امریکا علیه دولت و مردم ایران عنوان کرد و افزود: این فاجعه که توسط آمریکا صورت پذیرفت نمونه‌ای از نقض حقوق بشر و نمادی از حقوق به اصطلاح بشری آمریکا است. بنابراین باید با انجام برنامه‌های مختلف در این خصوص، ضمن توجه نخبگان، جامعه جهانی و سازمان‌های مدافع حقوق بشر به محکوم کردن آمریکا و الزام به رعایت حقوق بشر، موجبات زنده نگهداشتن این موضوع و تبدیل آن به اسناد الزام آور بین المللی را فراهم کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت زنان مردم ایران مسلمان نقض حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۶۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی توقیف‌شده مورد توجه جدی ماست

پائولو رانگل، وزیر امور خارجه جدید پرتغال در گفتگوی تلفنی با دکتر امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان درخصوص مناسبات دو جانبه و اوضاع منطقه به خصوص تحولات فلسطین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان در ابتدای این گفتگوی تلفنی، تشکیل دولت جدید پرتغال و انتصاب آقای پائلو رانگل به عنوان وزیر امور خارجه جدید این کشور را تبریک گفت و به سابقه روابط خوب و دیرینه فی‌مابین دو کشور اشاره کرد.

امیرعبداللهیان بار دیگر بر ضرورت پایان جنگ و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه و احترام به حقوق مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد و رژیم صهیونیستی را به عنوان عامل ریشه‌ای تمامی این تنش‌ها و وخامت اوضاع در منطقه دانست.

 پائلو رانگل، وزیر امور خارجه پرتغال نیز در این گفتگوی تلفنی بر ضرورت برقراری آتش بس فوری در غزه تاکید کرد و افزود: دولت پرتغال از تشکیل دولت مستقل فلسطینی حمایت می‌کند و خواستار تلاش تمامی کشورهای منطقه برای کاهش تنش‌ها در منطقه است.

طرفین هم‌چنین آخرین دیدگاه‌های خود را در مورد کشتی توقیف شده اسرائیلی حامل پرچم پرتغال تبادل کردند.

امیرعبداللهیان در این ارتباط اظهار داشت: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست و به سفرای‌شان در تهران دسترسی کنسولی، آزادی و ‌تحویل‌شان را اعلام کرده‌ایم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • آن چه این نامردمان با جان انسان می کنند! | ببینید
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است
  • امیرعبداللهیان: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی توقیف‌شده مورد توجه جدی ماست