Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در نخستین اجلاس مجمع مشورتی رؤسای کمیسیون‌های معماری و شهرسازی شورا‌های اسلامی کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها که امروز (چهارشنبه یازدهم تیرماه) برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که در دوره چهارم شورای شهر تهران مشغول به فعالیت بودم، متوجه شدم که کمیسیون مستقل شهرسازی وجود ندارد و این کمیسیون در یکی از کمیسیون‌های دیگر شکل گرفته است که آن هم به طور جدی فعالیت نمی‌کند و همکاران ما در این حوزه در دوره قبل شورا ماموریت‌ها را به اندازه کافی انجام نمی‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ساماندهی سیما و منظر، صیانت از بافت‌ها و حریم شهری جزء مواردی بود که من اعلام کردم نیاز به کار کارشناسی دارد و همکاران من در دوره چهارم پذیرفتند که در این حوزه‌ها باید ماموریت‌هایی انجام شود و من از ریاست شورای وقت خواستم که این کمیسیون با ماموریت‌های مشخص شروع به فعالیت کند که مورد قبول قرار نگرفت، اما امروز در دوره آقای هاشمی با تشکیل این مجمع موافقت شد و هیچ کدام از اعضای شورای شهر نیز در این باره مخالفت نکردند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: قرار بود این مجمع اوایل سال ۹۸ تشکیل شود که متاسفانه به خاطر وقوع سیل تا امروز به تعویق افتاد.

سالاری با اشاره به برخی از اهداف تشکیل این مجمع گفت: پیگیری برای تحقق ماموریت کمیسیون معماری و شهرسازی یکی از اهداف تشکیل این مجمع است که اگر بخواهیم نسبت به تحقق هر ماموریتی موفق شویم، باید آن را به دغدغه تبدیل کنیم که برای مردم به یک باور عمومی برسد و مردم در نهایت مطالبه گر آن شوند.

وی افزود: یکی دیگر از اهداف این مجمع اهمیت ماموریت مبنایی معماری و شهرسازی است و مشکل اینجاست که در حال حاضر معماری تبدیل به منبع درآمد شهرداری شده است.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران ادامه داد: باید شبکه و بستری ایجاد کنیم تا بتوانیم تجربیات را با یکدیگر مبادله کنیم و عمل به آن را در دستور کار خود قرار دهیم.

سالاری گفت: از دیگر محور‌هایی که در این مجمع باید پیگیری موثر روی آن انجام شود، سیاست گذاری و تهیه طرح توسعه شهری است و امروز همه مشکلات زمانی به وقوع می‌پیوندد که ابتدا شهر‌ها شکل می‌گیرند و سپس به دنبال تهیه طرح توسعه و سیاست گذاری آن هستیم.

وی افزود: نهادینه کردن استفاده از خرد جمعی جزء دیگر موارد است که شورای پنجم برای آن اهمیت ویژه‌ای قائل است و اداره مشارکت شهری جزء موارد قابل قبول و پذیرفته شده این شوراست.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران ادامه داد: توجه به تامین سرانه‌های خدماتی یکی دیگر از مواردی است که باید به آن توجه شود و یکی از رویکرد‌های مهم هوشمندسازی خدمات معماری و شهرسازی قرار دادن اطلاعات آن به صورت شفاف برای شهروندان است.

سالاری تصریح کرد: احیا و ایمن سازی ساختمان‌های ناایمن بعد از حادثه پلاسکو به یک محور تبدیل شد تا بتوانیم با ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن از بروز چنین حوادثی جلوگیری کنیم.

وی افزود: توجه به عرصه عمومی و میدان گاه‌ها جزء یک عنصر مهمی است که می‌تواند شهر را از ماشین محوری به انسان محوری سوق دهد.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران تاکید کرد: فساد بازآفرینی در شهر تهران شکل گرفته است و در شهرداری هیچ هزینه‌ای برای صدور پروانه در بافت فرسوده دریافت نمی‌کنیم، این درحالی است که طبق مصوبه دولت ۵۰ درصد هزینه باید از سوی مدیریت شهری تقبل می‌شد که ما امروز صد درصد آن را پرداخت می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار شهری اخبار اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۶۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس

سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال ۱۴۰۳ که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص تعیین تکلیف مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود اظهار داشت: این مجموعه صنعتی که در فاصله 120 کیلومتری شرق تهران قرار دارد، دارای زمین‌هایی با موقعیت تجاری است که از سال 1375 به متقاضیان آن اختصاص یافته است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که شرکت بالادستی عمران پردیس از تعیین تکلیف مالکیت این زمین‌ها با استناد به مصوبه هیأت وزیران، عدول کرده و از این رو شکایتی از سوی مالکان این زمین‌ها در خصوص طرز کار دستگاه‌های دولتی به ویژه وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون اصل نود واصل شد. 

خضریان در ادامه با اشاره به نتیجه این جلسه، بیان داشت: در این جلسه ضمن بررسی جوانب موضوع و پس از استماع مشکلات نماینده مالکان و همینطور نمایندگان وزارت راه و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد گزارشی از سوی شورای عالی محیط زیست جهت تعیین تکلیف این منطقه و لکه‌های صنعتی فاصله 120 کیلومتری تهران ارائه شود. 

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس این گزارش شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال 1403 که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس