Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@03:40:38 GMT

زمان برگزاری مسابقات تواشیح خوزستان مناسب نبود

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۶۷۰۰۷

زمان برگزاری مسابقات تواشیح خوزستان مناسب نبود

نصرالله بریچی، سرپرست گروه تواشیح العباد خوزستان و یکی از گروه‌های شرکت کننده در مرحله استانی مسابقات تواشیح در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، اظهار کرد: طبق تغییرات آیین نامه مسابقات تواشیح که چند سالی است، اجرا می‌شود، آثار گروه‌های هر استان ضبط و جهت داوری به مرکز ارسال می‌شود و به صورت متمرکز داوری می‌شوند و گروه‌های برتر جهت حضور در مرحله بعدی دعوت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گروه تواشیح العباد امسال با اثری به نام (امام الهدی) اجرا داشت که آهنگسازی آن با اعضای گروه بود و سعی شد با راهنمایی استادان برجسته استان انجام شود. در بخش شعر هم از اشعار بسیار خوب و معاصر عربی استفاده کردیم و سعی بود که ویژگی‌های شعری به لحاظ معنایی و بلاغت و فصاحت مورد نظر داوران را رعایت کنیم.

بریچی بیان کرد: انتقاداتی نسبت به نحوه اجرای مسابقات وارد است که یکی از آنها بی‌برنامه‌گی امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه بود؛ تاریخی که برای برگزاری مسابقات تعیین شد مناسب نبود چون خیلی از گروه‌ها عضو کنکوری داشتند. همچنین مسابقات بلافاصله بعد از ماه رمضان برگزار شد؛ همه می‌دانند که در ماه رمضان بیشتر اعضای گروه‌ها چون قاری قرآن هستند برنامه دارند و محافل بسیاری می‌روند و بعد از یک ماه صدایشان خسته است؛ ما خودمان در گروه العباد هیچ‌وقت فرصت نکردیم یک جلسه تمرین کنیم چون برنامه‌هایمان زیاد بود.

سرپرست گروه تواشیح العباد خوزستان افزود: چهارشنبه ساعت 4 بعدازظهر پیامک رسید که مسابقات شنبه برگزار می‌شود؛ بیشتر اعضای گروه‌های تواشیح شاغل هستند و برای حضور در مسابقات ملزم به گرفتن مرخصی هستند. موضوع اینجاست که وقتی در آخر وقت چهارشنبه زمان برگزاری مسابقات به ما اعلام می‌شود چگونه مرخصی بچه‌های اعضای گروه هماهنگ شود؟ البته لطف کردند و زمان ضبط را بعدازظهر گذاشتند که صبح را بچه‌ها مرخصی بگیرند. به نظرم این موضوع یک نوع ناهماهنگی بین امور قرآنی استان و امور قرآنی مرکز را نشان می‌دهد که امید دارم برای مراحل بعدی بیشتر به تاریخ برگزاری مسابقات توجه کنند. چون ما خودمان به سختی تمرین می‌کردیم و بیشتر تمرینات ما در محل کار بچه‌ها که شیفتی بودند، انجام شد. این کار گروه را خیلی اذیت کرد چون هماهنگی در بین اعضا سخت است. 

وی گفت: اثری هم که در بخش همخوانی اجرا کردیم از استاد ابوالقاسمی بود که به لحاظ تلحین و معنامحور خوب بود. ما از اجرای خودمان راضی بودیم و حتماً برای حضور در مرحله بعدی بیشتر تمرین می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خوزستان فعالیت های قرآنی گروه تواشیح تواشیح مسابقات قرآن اوقاف خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۷۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - درباره اثرات مخرب استفاده از شبکه‌های اجتماعی تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است. مطالعات جدید نشان می‌دهد، حتی یک هفته استفاده نکردن از این شبکه‌ها، اعتماد‌ به‌ نفس و نگرش زنان جوان را نسبت به بدن خود بهبود خواهد بخشید.
بر اساس گزارش مجله ScienceDirect، پژوهشگران در جریان مطالعه‌ای تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های کانادا مشاهده کرده‌اند که فشار روانی بر زنان جوانی که به صورت مداوم در حال مقایسه اندام خود هستند، بسیار بالاست.

گروهی از دختران جوان که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند، از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه یورک تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدنشان پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز بدن خودشان را با اینفولئنسرهای شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به بدن خود شرم دارند؟

به گفته جنیفر میلز، استاد روانشناسی که این پژوهش را هدایت می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

 

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد بدن خود را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدن خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند، به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌ها بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: «این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.»

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تنهایی منجر به تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد.

عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • اجاره سالن همایش، سمینار و کنفرانس در سلام حرفه ای + [مشاوره رایگان]
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • پیروزی تیم‌های خوزستان در فوتبال دسته دوم کشور
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • باشگاه فولاد خوزستان از حق سرمربی خود کوتاه نمی‌آید
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تقویت مکتب اهل‌بیت(ع) با اجرای مناسب برنامه‌های مذهبی
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی