Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند، مقامات این رژیم امکان آزادی درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین به مبلغ ۵۵ میلیون دلار را بررسی می‌کنند.

به گزارش ایسنا، تلویزیون"مکان"؛ رسانه رسمی این رژیم گزارش داد، این مبلغ، مالیات بر سوختی است که رام‌الله در ازای خرید سوخت به تل‌آویو می‌پردازد. پیشنهاد آزادی اموال در نشست اخیر موشه کحلون، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و شکری بشاره، همتای فلسطینی وی مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام تلویزیون رژیم صهیونیستی، یک منبع فلسطینی گزارش داده است که دو طرف به صورت اولیه با این طرح موافقت کرده‌اند.

در صورت وجود این توافق، روند کسری بودجه تشکیلات خودگردان فلسطین که در اثر اختلاف بر سر درآمدهای مالیاتی با اسرائیل به وجود آمده است از ۱۶۶ میلیون دلار به ۱۱۱ میلیون دلار در ماه کاهش خواهد یافت.

پس از اینکه اسرائیل به بهانه پرداخت غرامت توسط تشکیلات خودگردان فلسطین به خانواده‌های شهدا و اسرای فلسطینی، بخشی از درآمدهای مالیاتی را بلوکه کرد، این تشکیلات دریافت درآمدهای مالیاتی از اسرائیل را نمی‌پذیرد.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پیشتر در فوریه اعلام کرده بود که با دریافت درآمدهای مالیاتی کسر شده مخالف است. اسرائیل درآمدهای حاصله از مالیات‌هایی که به صورت ماهانه برای کالاهای عبوری از اراضی‌اش دریافت می‌کند، به تشکیلات خودگردان می‌دهد اما مخالفت تشکیلات با دریافت این اموال پس از آن صورت گرفت که تل‌آویو اجرای قانون تصویب شده در کنست (پارلمان اسرائیل) را آغاز کرد. طبق این قانون، به دلیل حقوقی که تشکیلات خودگردان به خانواده‌های اسرا و شهدای فلسطینی اختصاص می‌دهد، بیش از ۵۰۰ میلیون شِکِل از درآمدهای فلسطین کسر می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسراييل فلسطين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۷۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)تهدید کرد در صورتی که ارتش صهیونیستی تصمیم به حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه بگیرد، با شکست روبه‌رو خواهد شد.

به گزارش ایسنا، عزت الرشق، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در صفحه این جنبش در تلگرام نوشت: آنها ما را تهدید به حمله به رفح می‌کنند، ما به آنها قول شکست می‌دهیم.

به نقل از آناتولی، اظهارات این مقام حماس همزمان با مذاکرات غیرمستقیم در قاهره برای دستیابی به توافق تبادل اسرا و آتش‌بس در نوار غزه است.

در عین حال منابع برجسته مقاومت فلسطین روز شنبه به المیادین گفتند که مذاکرات «به دلیل امتناع رژیم صهیونیستی از پایبندی به آتش‌بس دائمی» با یک مانع بزرگ روبه‌رو است.

این منابع به المیادین توضیح دادند که حماس «اصرار دارد که هیچ توافقی بدون متن صریح در مورد آتش‌بس را نمی‌پذیرد».

این پس از آن مطرح شد که یک منبع برجسته در جناح‌های فلسطینی به المیادین تاکید کرد که «بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر دولت اشغالگر و رهبران آن «همیشه مذاکرات را خنثی می‌کنند».

وی اشاره کرد که «نتانیاهو سرسخت است و علاقه‌ای به این مذاکرات ندارد و بازگشت اسیران و خواسته‌های خانواده‌هایشان و جهان را برای توقف جنگ نسل کشی به چالش می‌کشد.

این منبع خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، رهبری مقاومت در چارچوب دستیابی به توافقی که خواسته‌های مردم فلسطین برای توقف همه جانبه تجاوز و خروج کامل نیروهای اشغالگر از خاک فلسطین را برآورده می‌کند، انعطاف زیادی از خود نشان می‌دهد.

این منبع به المیادین افزود: مقاومت با چارچوب ارائه شده از سوی میانجی‌ها در راستای دستیابی به توافق و یک معامله جدی برخورد مثبت داشت.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات بین رهبری مقاومت ثابت است و رایزنی‌ها و مذاکرات با میانجی‌ها برای رسیدن به توافق جدی و واقعی ادامه دارد، تاکید کرد که تهدیدات اشغالگران در مورد رفح «نه اراده ملت فلسطین و مقاومت آنها را می‌شکند و نه رهبری مقاومت را در مذاکرات مطیع می‌کند، بلکه موضع آن همچنان قاطع است».

این منبع به المیادین تاکید کرد که «مقاومت برای حفاظت از مردم فلسطین و مقابله با تجاوزات آماده است» و افزود: «جهان باید اشغالگری فاشیستی را مهار و نسل‌کشی را متوقف کند.»

در همین راستا، هیئت حماس اوایل روز شنبه وارد مصر شد تا درباره سند پیشنهادی طرف اسرائیلی برای توافق مذاکره کند.

رسانه‌های مصری گزارش دادند هیئتی از حماس به رهبری خلیل الحیه برای مذاکرات نهایی وارد قاهره شد و از پیشرفت قابل توجه در مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه خبر می‌دهند.

دوحه در کنار قاهره و واشنگتن نقش میانجی را در مذاکرات با هدف دستیابی به توافق مبادله اسیران صهیونیست با اسرای فلسطینی و آتش‌بس در نوار غزه بین تل‌آویو و حماس بر عهده دارد.

دست کم ۹۵۰۰ زندانی فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر به سر می‌برند.

حماس خواستار توافقی است که شامل پایان دادن به خصومت‌ها، خروج کامل ارتش صهیونیستی از نوار غزه، بازگشت آوارگان و تبادل واقعی اسیران صهیونیست با اسرای فلسطینی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درگیری شدید مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در شرق رفح/ شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر رسید
  • مصر حمله رژیم اسرائیل به رفح را محکوم کرد
  • فیلم | تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به رفح در جنوب غزه
  • آنروا: حمله به رفح تبعات ویرانگری دارد/ تا حد امکان می‌مانیم
  • هشدار آنروا درباره حمله اسرائیل: رفح را ترک نخواهیم کرد
  • جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • گرگ و میش توافق
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است