Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

پایگاه اینترنتی روزنامه هافینگتن پست در مقاله ای به قلم اِد مِزا نوشت: همان مدل آماری که به درستی پیروزی دموکرات ها را در انتخابات میاندوره ای سال 2018, موسوم به «موج آبی» پیش بینی کرده بود, اکنون نشان می دهد که دونالد ترامپ, رئیس جمهور کنونی آمریکا, که عضو حزب جمهوری خواه است, در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور, در پی رقابتی نزدیک با نامزد حزب دموکرات, سرانجام با شکست مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مدل آماری را خانم رِیچِل بایتکوفِر (Rachel Bitecofer), استاد دانشگاه «کریستوفر نیوپورت» در ایالت ویرجینیای آمریکا, ارائه کرده است. این مدل آماری بر نتایج نظرسنجی ها متکی نیست, بلکه بر اساس میزان مشارکت احتمالی رأی دهندگان دموکرات و جمهوری خواه در ایالت های مختلف, پیش بینی های خود را ارائه می کند. این مدل در حال حاضر پیش بینی می کند که ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 2020 در سه ایالت کلیدی که برای پیروزی وی در آن انتخابات حیاتی خواهند بود- یعنی ایالت های پنسیلوانیا, میشیگان و ویسکانسین- شکست خواهد خورد و در نتیجه, آراء الکترال کالج کافی برای پیروزی در انتخابات 2020 را کسب نخواهد کرد.



این منبع افزود: به عقیده بایتکوفر, شرایط مساعد برای پیروزی ترامپ در انتخابات 2016 به صورتی تصادفی آنچنان فراهم شد که گویی شخصی در بازی قمارِ پوکر, به صورتی کاملاً شانسی, بهترین برگ های برنده را به دست آورد و لذا بر رقبای خود پیروز شود. بایتکوفر در تحلیل خود نوشت: این در حالی است که در انتخابات 2020, رأی دهندگان دموکرات آنچنان مضطرب و سراسیمه اند که در آن انتخابات به صورت بسیار پرشمار شرکت خواهند کرد و مانع از پیروزی دونالد ترامپ خواهند شد. در سال 2016, رأی دهندگان دموکرات شور و شوق چندانی برای شرکت در انتخابات نداشتند, زیرا متقاعد شده بودند که ترامپ هرگز رئیس جمهور آمریکا نخواهد شد و در برابر هیلاری کلینتون, نامزد وقت حزب دموکرات اصلاً شانس پیروزی ندارد.

این در حالی بود که مشارکت بسیار ضعیف رأی دهندگان دموکرات در انتخابات 2016, بهترین فرصت را به ترامپ داد که آنان را غافلگیر کند و در آن انتخابات به پیروزی برسد. در عین حال, اکنون که رأی دهندگان دموکرات به شدت از پیروزی ترامپ در انتخابات 2020 وحشت دارند و تصور می کنند که نامزد حزب دموکرات, هر که باشد, با رقابتی بسیار تناتنگ در برابر ترامپ مواجه خواهد شد, بر خود لازم می دانند که از نامزد حزب دموکرات در برابر ترامپ حمایتِ همه جانبه کنند تا شکست را به ترامپ تحمیل کنند.

بر اساس این مدل, نامزد دموکرات در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا 278 رأی «الکترال کالج» را به دست خواهد آورد. این در حالی است که ترامپ, حتی اگر در ایالت فلوریدا نیز پیروز شود, فقط 197 رأی الکترال کالج را به دست خواهد آورد که به مراتب کمتر از 270 رأی حداقلی الکترال کالج است که برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به آن نیاز خواهد داشت. بر اساس این مدل, فرق زیادی نمی کند که چه کسی نامزد حزب دموکرات باشد, مگر این که شخصی ساختارشکن مانند برنی سندرز نامزد این حزب شود که ممکن است باعث کاهش مشارکت رأی دهندگان دموکرات در انتخابات سال 2020 شود. به علاوه, اگر یک نامزد مستقلِ قوی وارد گردونه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شود, ممکن است آراء برخی از دموکرات ها را به خود جلب کند که غیرمستقیم به نفع ترامپ خواهد شد. به عنوان مثال, هاوارد شولتز, مدیر اجرایی پیشین شرکت زنجیره ای استارباکس آمریکا که از حمایت مالی بسیار قوی برخوردار است, ممکن است به عنوان یک نامزد مستقل و قدرتمند, وارد گردونه رقابت انتخابات ریاست جمهوری 2020 شود. در ضمن, عوامل مُخلِ احتمالیِ دیگری از قبیل بروز جنگ, رکود شدید اقتصادی یا حمله ای تروریستی در خاک آمریکا, بر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آتی تأثیراتی غیرقابل پیش بینی بگذارند.

در مدل خانم بایتکوفر همچنین پیش بینی شده است که میزان مشارکت رأی دهندگان جمهوری خواه نیز در انتخابات 2020 افزایش خواهد یافت و 90 درصد از آنان به ترامپ رأی خواهند داد. در همین مدل پیش بینی شده است که دست کم 38 درصد از رأی دهندگان مستقل آمریکایی نیز در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور به ترامپ رأی خواهند داد, ولی با توجه به افزایش قابل توجه میزان مشارکت رأی دهندگان دموکرات در آن انتخابات, باز هم ترامپ نخواهد توانست نامزد دموکرات را شکست دهد و لذا از انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور آمریکا بازخواهد ماند.

در این مدل پیش بینی شده است که اگر نامزد ریاست جمهوری یا معاون ریاست جمهوریِ حزب دموکرات شامل شخصی رنگین پوست, آمریکای لاتین تبار, یا مؤنث باشد, میزان مشارکت رأی دهندگان دموکرات در انتخابات 2020 به طرزی فزاینده, افزایش خواهد یافت. حال اگر نامزد ریاست جمهوری یا معاون ریاست جمهوری حزب دموکرات یک زنِ رنگین پوست باشد, میزان مشارکت دموکرات ها در آن انتخابات حتی بیشتر خواهد شد. از اینرو, اگر جو بایدن, معاون پیشین باراک اوباما, رئیس جمهور سابق آمریکا, نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات شود, آنگاه وی که مردی سفیدپوست است, بهتر است در انتخاب نامزدی برای معاونت خود, به این عوامل- یعنی رنگین پوست و زن بودن نامزد معاون رئیس جمهور آمریکا از سوی حزب دموکرات- توجه کند تا شمار بیشتری از رأی دهندگان دموکرات را به پای صندوق های رأی بکشاند.

بایتکوفر در تحلیل خود افزود: به علت ترسی که دموکرات ها از پیروزی مجدد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 دارند, ما شاهد تفرقه و اختلاف در حزب دموکرات نخواهیم بود و تمام رأی دهندگان دموکرات از نامزد ریاست جمهوری و معاونت ریاست جمهوری از سوی این حزب متحد و یکپارچه, حمایت خواهند کرد تا مانع پیروزی ترامپ شوند.

خانم بایتکوفر در ماه ژوئیه سال گذشته پیش بینی کرده بود که دموکرات ها در انتخابات میاندوره ای نوامبر 2018, چهل و دو کرسی به دست خواهند آورد. این در حالی است که دموکرات ها در آن انتخابات 40 کرسی به دست آوردند که به رقم پیش بینی شده در مدل بایتکوفر بسیار نزدیک بود. بایتکوفر در همان انتخابات پیش بینی کرده بود که 25 کرسی از حوزه های انتخاباتی که وی دقیقاً مشخص کرده بود, به احتمال زیاد از دست نمایندگان جمهوری خواه خارج خواهد شد و به دست نامزدهای دموکرات خواهد افتاد, که این پیش بینی نیز بسیار دقیق بود, زیرا نامزدهای دموکرات 24 کرسی از همان 25 کرسیِ پیش بینی شده در مدل بایتکوفر را در انتخابات میاندوره ای سال 2018 به دست آوردند.

   

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین