Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ گفتن اینکه ما پیشتاز عرصه جراحی‌های پلاستیک در دنیا هستیم حرف تازه‌ای نیست، ولی از اینکه این حجم بالا از جراحی‌های پلاستیک چه بلایی سر نسل‌های بعدی می‌آورد سخنی به میان نیامده است. ما با نسلی از کودکان مواجه هستیم که آنقدر با پدر و مادرهایشان فرق دارند که حس سرراهی بودن به آن‌ها دست می‌دهد، زیرا ظاهری که دارند هیچ ربطی به پدر و مادرشان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بد نیست که هر بار که دستی به صورت‌مان می‌بریم از خودمان بپرسیم که این تغییرات چه تأثیری بر فرزندانی می‌گذارد که ظاهرشان با والدین‌شان غریبه است؟

در واکاوی تأثیری که جراحی‌های پلاستیک والدین بر فرزندان‌شان می‌گذارد گفت‌وگویی با یک جامعه‌شناس داشتیم که در ادامه می‌خوانید:

محمود حریرچی در مورد بلایی که جراحی‌های پلاستیک بر سر جامعه ایران آورده‌اند، گفت: «جراحی‌های پلاستیک باعث شده‌اند که همه آدم‌ها یک شکل شوند. این جراحی‌ها نشان دهنده این هستند که افراد از ظاهر خود رضایت ندارند. در کشور ما، به ویژه در نسل جوان ظاهربینی به میزان زیادی رواج پیدا کرده است. در حال حاضر بر طبق آمار‌های منتشرشده رتبه اول جراحی‌های پلاستیک دنیا را در اختیار داریم. تب جراحی پلاستیک در کشور ما به حدی داغ است که بعضی از افراد برای انجام جراحی وام می‌گیرند.»

وی تأثیری را که جراحی والدین بر کودکان‌شان می‌گذارد، اینگونه ارزیابی کرد: «به دلیل جراحی‌هایی که صورت می‌گیرند بچه‌ها به میزان زیادی با والدین‌شان غریبه شده‌اند. والدین وقتی برای بچه‌ها نمی‌گذارند و به جای آن وقت‌شان را صرف ظاهرسازی می‌کنند. این ظاهربینی والدین آموزش‌های بدی به بچه‌ها می‌دهد. کودکان وقتی این حجم از ظاهربینی را در رفتار والدینشان می‌بینند، آن‌ها را تقلید می‌کنند.»

این جامعه شناس با بیان اینکه، قبح ظاهربینی در جامعه ریخته است، اظهار کرد: «کار به جایی رسیده است که در جامعه برای ساختن ظاهر تبلیغ می‌شود. مفهوم لغت زیبا خیلی عمیق‌تر از این است که آن را برای ظاهر به کار برد. بچه‌ها این رفتار‌ها را از کودکی یاد می‌گیرند و با این فکر زندگی می‌کنند که آن‌ها هم وقتی بزرگ شدند جراحی‌های پلاستیک را در آینده انجام دهند. مردم در کشور ما سیرت زیبا را گم کرده‌اند. این مسئله به نسل‌های بعدی هم انتقال پیدا کرده است و آن‌ها هم به دنبال آرایش ظاهر هستند.»

وی با تأکید بر اینکه، هویت در جامعه ما شکل ظاهری پیدا کرده است، تصریح کرد: «افراد برای معرفی خودشان از ظاهرشان استفاده می‌کنند. وقتی که اصلی‌ترین مبنای هویت افراد صورت زیبا باشد اولین چیزی که این وسط قربانی می‌شود اعتماد به نفس است. این نبود اعتماد به نفس به صورت محسوسی در کودکان، نوجوانان و جوانان نسل‌های اخیر مشاهده می‌شود. اعتماد به نفس این افراد به این بر می‌گردد که چقدر ظاهرشان را قبول دارند، و، چون این نسل با ظاهر خودشان مشکل دارند اعتماد به نفس‌شان کم شده است. جراحی‌های پلاستیک باعث می‌شوند که در افراد بحران هویت شکل بگیرد. اولین پیامد این بحران هویت کاهش اعتماد به نفس است. فردی که اعتماد به نفس پائین دارد، هیچ وقت از زندگی‌اش راضی نیست.»

حریرچی با اشاره به اینکه، نسل جوان ما خودش را گم کرده است، افزود: «ما اطرافیانمان را با شکل‌هایی که دارند درونی می‌کنیم، اگر قرار باشد که شکل دائما تغییر کند یک سردرگمی برای فرد ایجاد می‌شود. کودکان نسبت به هویت خودشان و نسبت به هویت اطرافیانشان سردرگم می‌شوند و نمی‌توانند درک کنند که چرا اینهمه ظاهر‌ها تغییر می‌کنند.»

وی ادامه داد: «با جراحی‌های پلاستیکی که والدین انجام می‌دهند اعتماد به نفس کودکان آسیب می‌بیند، کودک در مورد هویت والد دچار سردرگمی می‌شود و در نتیجه کودکان هویت خودشان را گم می‌کنند. این ظاهر بینی باعث می‌شود که نسل‌های بعدی پایبندی خود را به اصول اخلاقی از دست بدهند، زیرا تغییر چهره دائمی والدین باعث شده که هویت بچه‌ها خدشه‌دار شود. بچه‌ها با ارزش‌هایی مواجه می‌شوند که دائم در حال تغییر هستند و همین باعث می‌شود که شخصیت ناسازگاری داشته باشند.» منبع: برنا برچسب ها: رویداد24 ، کمبود اعتماد به نفس ، نبود اعتماد به نفس ، محمود حریرچی ، جراحی های پلاستیک در ایران ، افزایش عمل زیبایی در ایران ، عمل های زیبایی سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کمبود اعتماد به نفس نبود اعتماد به نفس جراحی های پلاستیک در ایران عمل های زیبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۸۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است

سردار نظری گفت: نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو سردار محمد علی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، به گرامیداشت مناسبت روز روانشناس و مشاور، در مراسم تجلیل از مشاوران در مرکز مشاوره خانواده مهر کرمان، فرهنگ سازی درباره استفاده از مشاوره را ضرورت جامعه مدرن امروز دانست و با اشاره به اهمیت نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه گفت: مراکز مشاوره برای ایجاد اعتماد به نفس در نوجوانان و جوانان و اعتماد بخشی به افراد جهت تعیین مسیر درست زندگی، کمکشان می‌کنند.

وی افزود: پیش از این مردم استان با مشاوره خیلی آشنا نبودند و اکنون چند سالی است که اندکی این مسئله در بین مردم جا افتاده است.

او اظهار داشت: مشاوره فردی یک فرآیند کمکی است که طی آن یک فرد متخصص در زمینه روانشناسی، به مراجعه‌کننده خود در حل مشکلات و چالش‌های زندگی‌اش در زمینه‌های شخصی، اجتماعی، تحصیلی، شغلی و ... کمک می‌کند؛ ولی بخش از مردم نمی‌دانند و مشاوره را به موضوعات پزشکی و اختلالاتی که مدنظرشان است، می‌برند.

سردار نظری فرهنگ سازی درباره استفاده از مشاوره را ضرورت جامعه مدرن امروز دانست و با اشاره به اهمیت نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه تصریح کرد: اینکه بتوانیم به افراد مشاوره بدهیم بسیار مهم است؛ چون بخشی از جنگ شناختی دشمن در مورد این اختلالات است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان اظهار داشت: دشمن در تلاش است تا بین نسل جوان و حتی نسل‌های بالاتر اعتماد به نفس را پایین بیاورد و ناامیدی را پمپاژ کند و با ضریب دادن به مشکلاتی که وجود دارد، این مشکلات را فردی کند و به فرد نسبت دهد.

وی با اعلام اینکه مراکز مشاوره برای ایجاد اعتماد به نفس در نوجوانان و جوانان کمک می‌کنند و جلوی بسیاری از اختلالات مخصوصاً در خانواده‌ها را می‌گیرند، افزود: تجربه نشان داده استفاده از مشاوره سبب اعتماد بخشی به افراد و تعیین مسیر درست در زندگیشان می‌شود.

دیگر خبرها

  • نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • آشنایی نسل جوان جامعه با ایثارگری‌های شهدا
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف
  • خانواده سالم و منسجم، محور سلامتی
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • عجیب ترین سفارش ها برای عمل های زیبایی؛ از گوش برجسته تا بینی زین اسبی
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟