Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، داوود عامری، دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی در نشست حقوق بشر آمریکایی؛ تروریسم و تحریم طی سخنانی اظهار کرد: حقوق بشر و یا بیانیه‌ی آن موضوعی است که سال‌ها مورد توجه قرار گرفته و همواره این بحث وجود داشته که آیا ما بیانیه حقوق بشر را قبول داریم یا خیر؟ هر چند که ما این بیانیه را کامل نمی‌دانیم، اما معتقدیم در کنار مسائل مربوط به حقوق بشر باید حقوق و فرهنگ انسان‌ها نیز مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: کشور‌های اسلامی باید سطحی بالاتر از حقوق بشر را برای کرامت انسانی خواستار باشند تا این دروغ پردازی‌ها که ما حقوق بشر را قبول نداریم از بین برود.

عامری با بیان این که حقوق بشر یک هنجار بین‌المللی است، اما از حرف تا عمل فاصله فراوانی دارد گفت: یکی از گونه شناسی‌های مربوط به حقوق بشر، حقوق بشر آمریکایی است و در ظاهر و باطن تفاوت دارد. اما ویژگی این حقوق بشر نمادین باید امروز مورد توجه قرار داشته باشد. زیرا آمریکایی‌ها به عنوان مدعی و صاحب حقوق بشر خود را دردنیا معرفی می‌کنند در حالی که حقوق بشر آن‌ها استثناگرایی است.

وی تصریح کرد: درواقع در جایی که با منافع ملی آمریکا در تضاد باشد به خود اجازه می‌دهند که به آن توجه نکنند و تنها از حقوق بشر به عنوان مستمسک استفاده کنند. حتی در جایی که لازم باشد با اتهام زنی به دیگران از آن استفاده می‌کنند.

عامری ادامه داد: همواره برخی از کشور‌های دنیا مورد اتهام غرب به دلیل نقض حقوق بشر قرار دارند در حالی که بزرگترین نقض کننده حقوق بشر در دنیا آمریکایی‌ها هستند و امروز بیشترین تبعیض نژاد در آمریکا انجام می‌شود.

وی همچنین با اشاره به جنایت‌های آمریکایی‌ها علیه مردم یمن گفت: حقوق بشر آن‌ها با معیار‌های حقوق بشر در دنیا متفاوت است آمریکایی‌ها حتی رفتار‌هایی خلاف حقوق رفتار انسانی را در دوران جنگ تحمیلی صدام علیه ما نیز داشتند. نمونه آن حادثه سردشت است که ببینید با مردم ما چه کردند.

وی در پایان گفت: سازمان‌هایی مانند منافقین که از بزرگترین سازمان‌های تروریستی در دنیا هستند و سابقه دهشتناکی در ایران و عراق داشتند همواره مورد حمایت آمریکا قرار دارند. همچنین پس از این که ناو آمریکایی هواپیمای مسافربری ایران را مورد هدف قرار داد نه تنها عذرخواهی نکردند بلکه به فرمانده‌ی آن نیز مدال شجاعت دادند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی آمریکا تحریم برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۹۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از کمیته ملی المپیک، این دیدار که با حضور نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و جمعی از مدیران کمیته ملی المپیک، فدراسیون و انجمن سپک تاکرا برگزار شد، دکتر سید مناف هاشمی ضمن خیر مقدم به دبیر کل فدراسیون جهانی ابراز داشت: تداوم سفرهای شما به ایران به نوعی بیانگر نگاه ویژه و حمایتی شما از سپک تاکرای ما است و بسیار جای تقدیر دارد، ما هم به نوبه خود از زحمات سرپرست فدراسیون و رئیس انجمن در راستای رشد و ارتقا این رشته تقدیر می‌کنیم بخصوص که سپک تاکرا مورد توجه بسیاری از علاقه مندان، بخصوص جوانان ما قرار گرفته ولی به نظر می‌رسد روند حرکتی آن کمی کند بوده ولی در سال‌های اخیر شتاب خوبی گرفته است و آرام آرام با توجه به پتانسیلی که دارد می‌تواند به سمت فدراسیونی شدن حرکت نماید تا دست ما هم برای کمک بازتر باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: با توجه به میزبانی ایران در رقابت‌های زیر ۲۳ سال پسران که مرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود از حمایت‌های شما در این زمینه تشکر می‌کنیم و این قول را می‌دهیم که کمیته ملی المپیک در حد توان در ابعاد مادی و معنوی حمایت لازم را در برگزاری این مسابقات خواهد داشت و قطعاً این رشته در بازی‌های داخل سالن بانکوک و بازی‌های آسیایی پیش رو با توجه به روند رو به رشدی که دارد طی جلساتی که با حضور کارشناسان و مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام می‌شود، پس از بررسی نقطه نظرات کارشناسان می‌تواند شانس بالایی برای شرکت در این رقابت‌ها داشته باشد.

سید مناف هاشمی در خاتمه ابراز داشت: بر روی حمایت ما از سپک تاکرا در کمیته بین‌المللی المپیک حساب کنید بخصوص که حضور بانوان ما با حجاب اسلامی در رقابت‌های مختلف آن بسیار ارزشمند است و جا دارد ضمن قدردانی از زحمات آقای سهراب آزاد در راستای رشد این رشته به این موضوع اشاره کنم که فدراسیونی شدن یک رشته بستگی به تصمیمات کارشناسانه‌ای دارد که وزارت ورزش انجام می‌دهد ولی با پتانسیلی که در این رشته می‌بینیم می‌تواند به سمت فدراسیون شدن حرکت نماید و نگاه ما به سپک تاکرا چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی حمایتی است.

در ادامه دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا ضمن تقدیر از حمایت‌های کمیته ملی المپیک از این رشته عنوان داشت: من از ابتدا در جریان ورود، رشد و توسعه سپک تاکرا در ایران بوده و می‌دانم چه قدر زحمت کشیدند، به همین دلیل نگاه ویژه‌ای بر روی سپک تاکرای ایران دارم بطوری وقتی بحث رهبری این رشته در آسیای میانه به میان آمد به رغم اینکه یکی از کشورها ابراز تمایل کرد، ولی گفتم این مسئولیت برای ایران است که این سال‌ها خیلی برای رشد و ارتقا این رشته تلاش کرده بطوری که داشتن چهار کرسی بین‌المللی از سوی نمایندگان ایران خود گواهی بر این ادعاست.

رئیس سنگاپوری فدراسیون سپک تاکرا آسیا در ادامه عنوان داشت: وقتی قصد سفر به ایران را داشتم دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورم به من گفت سلام بنده را به مسئولان کمیته ملی المپیک ایران برسانید، به شخصه بسیار خوشحالم که تعاملات خوبی در زمینه ورزشی بین دو کشور وجود دارد و امیدوارم اگر برنامه‌ای برای تفاهم نامه نامه ورزشی بین دو کشور وجود دارد قطعاً در آن توجه ویژه‌ای به سپک تاکرا و استفاده از تجارب مربیان سنگاپوری این رشته در ایران شود و امیدوارم روزی شاهد فدراسیونی شدن آن در ایران باشم.
حلیم بن قادر در پاسخ به این سوال دکتر هاشمی که چند کشور در جهان فدراسیون سپک تاکرا دارند گفت: در حال حاضر در جهان ۶۵ کشور فدراسیون سپک تاکرا دارند و به همین دلیل اقدامات لازم از سوی فدراسیون جهانی با کمیته بین‌المللی المپیک برای به رسمیت شناختن و عضویت آن در IOC انجام دادیم که بسیار مطلوب بود و بر روی حمایت ایران در کمیته بین‌المللی المپیک از سپک تاکرا حساب باز کرده‌ایم.

دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا در خاتمه ابراز داشت: اهدا میزبانی رقابت‌های پسران زیر ۲۳ سال در ایران و بخصوص کمک تجهیزاتی که برای تأمین این مسابقات و برگزاری اجلاس قاره‌ای در حاشیه این رقابت‌ها داشته‌ایم بیانگر اعتمادی است که به کشور ایران و سپک تاکرای شما داریم.

کد خبر 6099775

دیگر خبرها

  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • فیلم| سخنرانی باورنکردنی یک دانشجوی آمریکایی درمورد ایران/ایران مثل رگ‌های بدن در کل دنیا ریشه دوانده
  • حقوق بشر آمریکایی به روایت تصویر
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا