Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  حسن روحانی رئیس جمهوری در جلسه امروز هیئت دولت گفت: از ۱۶ تیر جمهوری اسلامی اقدامات خود را آغاز می کند و اگر می‌خواهید اظهار تأسف کنید از همین الان اظهار تأسف کنید و اگر می‌خواهید بیانیه بدهید از همین الان بدهید.

وی با تأکید بر اینکه سطح غنی سازی ما دیگر ۳.۶۷ نخواهد بود، تصریح کرد: ما این تعهد را کنار می‌گذاریم و به هر مقداری که دلمان خواست و ضرورت و نیاز ما بود، غنی سازی را افزایش می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گزیده اظهارات رئیس جمهوری را در ادامه به نقل از خبرگزاری ها می خوانید:

* آمریکایی‌ها آتش‌بازی در منطقه را یکسال است که آغاز کرده‌اند و در حالی که به دنبال آتش افروزی هستند، می گویند بازی با آتش خطرناک است!

* خاموش کردن این آتش تنها بازگشت به تعهدات و مصوبات سازمان ملل است و اگر نخواهند که به این تعهدات بازگردند، جمهوری اسلامی ایران همانطور که پیش از این اعلام کرده، رأس ۶۰ روز، اقدامات بعدی را انجام خواهد داد.

* این روزها به نکات جالبی از سوی آمریکایی‌ها رسیده‌ایم، آنها تا به امروز برجام را توافقی بد می‌دانستند و در این شرایط اگر ایران بخواهد از این توافق فاصله بگیرد، آنها باید خوشحال باشند، اما امروز که جمهوری اسلامی ایران مقداری از این توافق فاصله گرفته است، ناراحت بوده و داد و فریادشان در جهان بلند شده است.

اگر برجام خوب است چرا اروپا و آمریکا به تعهداتشان عمل نمی‌کنند

* طرف‌های ایران در برجام پیوسته در حال توصیه به ایران برای ماندن در برجام هستند، اگر این توافق خوب است، چرا اروپا و آمریکا به تعهدات و وظایف خود در این توافق عمل نمی‌کنند و اگر این توافق بد است، چرا وقتی که ایران می‌خواهد براساس توافق به بخشی از تعهدات خود عمل نکند، در دنیا سر و صدا می‌کنند؟

* بسیار باعث تعجب است که اروپا در حالی که می‌بیند ملتی ۸۲ میلیونی برای تأمین نیازهای ضروری خود با مشکل مواجه است، سکوت کرده و یکسال است که سخن نمی‌گوید؛ اینهایی که مدعی حقوق بشر و طرفداری از انسان‌های بی‌گناه و زن، مرد، پیرمرد و کودکان هستند، چرا با صراحت این اقدام آمریکا را محکوم نکرده و در راستای جبران آن کاری نمی‌کنند؟

* جمهوری اسلامی ایران با ارسال نامه برای سران ۵ کشور اروپایی و انتشار بیانیه رسمی اعلام کرده که برای حفظ برجام تعهدات خود را کاهش می‌دهد، اقدام ایران در کاهش تعهدات برای ضربه زدن به برجام نیست، بلکه در راستای حفظ برجام است؛ چرا که معتقدیم که اگر اقدامی انجام ندهیم، برجام از بین خواهد رفت.

* بخاطر آنکه طرف‌های مقابل به تعهدات خود عمل نکردند و به این ترتیب برجام از بین نرود، متقابلاً تعهدات خود را کاهش می‌دهیم تا این ساختمان بتواند متعادل بوده و حفظ شود.

عبور غنی سازی از مرز ۳۰۰ کیلو برای حفظ برجام است

* اگر امروز در غنی‌سازی از مرز ۳۰۰ کیلو عبور کرده‌ایم و ادامه خواهیم داد، تنها برای حفظ برجام است، همانطور که اعلام کرده‌ایم، اگر طرف‌های مقابل به تعهدات خود بازگردند، بازگشت ایران به شرایط توافق به سرعت انجام خواهد شد و اگر تولید بالایی هم انجام دهیم در مدت کوتاهی آن را به کشوری دیگر مانند روسیه فروخته و در قبال آن کیک زرد دریافت می‌کنیم.

* ایران اعلام کرده در تولید آب سنگین به ۱۳۰ تن تعهدی ندارد و ممکن است افزایش داشته باشد، اگر شرایط توافق حاصل شود بازگشت به زیر ۱۳۰ تن هم خیلی سریع می‌تواند انجام شود.

قصد لجبازی و برهم زدن توافق را نداریم اما ...

*تمام اقداماتی که ایران به واسطه عدم پایبندی طرف‌های مقابل به تعهدات برجام، انجام می‌دهد به سرعت قابل بازگشت است، ایران هرگز قصد لجبازی با دیگران و برهم زدن توافق را ندارد، کما اینکه طرف‌های مقابل به هیچ عنوان نمی‌توانند به اقدامات ایران ایرادی بگیرند، چرا که ایران در پاسخ به درخواست‌های مکرر سران اروپا چندین بار مهلت‌های مقرر را تمدید کرده است.

*مسئولان اروپایی حتی به آنچه که به ایران در این مدت برای حل مشکلات قول داده و توصیه کرده‌اند، عمل نکرده اند، ایران در این مدت به هیچ عنوان عجله نکرده است و مردم بدانند که لحظه‌ای در برجام احساسی عمل نکرده و کاملاً براساس منطق و عقل اقدام کرده‌ایم.

صبر ایران در برجام راهبردی بوده است

* صبر جمهوری اسلامی ایران به تعبیر برخی از رهبران دنیا صبری راهبردی بوده است و امروز بعد از یکسال کنار گذاشتن برخی تعهدات بازگشت‌پذیر قابل اعتراض نیست.

* اگر برجام توافقی خوب است همه باید نسبت به آن متعهد باشند، طرف‌های مذاکره‌کننده در برجام خود به تعهداتشان پایبند نیستند، اما نسبت به ایران همواره اعتراض دارند.

اینستکس تو خالی به هیچ دردی نمی خورد

* امروز اینستکس تنها ساز و کاری بدون پول است و اینستکسِ توخالی به هیچ دردی نمی‌خورد، اما اگر اینستکس فعال شده و پول فروش نفت ایران به آنها به واسطه آن حاصل شود با وجود ایرادات آن، می‌توان تا حدی آن اقدام را قبول کرد.

* اگر اقدام عملی از سوی طرف‌های مقابل انجام نشود، ایران از ۱۶ تیر اقدامات بعدی را انجام خواهد داد، در ۱۶ تیرماه سطح غنی‌سازی ایران دیگر ۳.۶۷ نخواهد بود و این تعهد را کنار گذاشته و به هر مقداری که ضرورت و نیاز ما باشد، ارتقاء خواهیم داد.

از ۱۶ تیر رآکتور اراک به شرایط سابق برمی گردد

* از ۱۶ تیر اگر طرف‌های مقابل به تمامی تعهدات خود طبق زمان‌بندی عمل نکنند، رآکتور اراک به شرایط سابق یعنی شرایطی که آنها ادعا می‌کردند خطرناک بوده و می‌تواند پلوتونیوم تولید کند، بازخواهد گشت؛ مگر اینکه در مورد رآکتور اراک آنها به تمامی تعهدات خود عمل کنند.

* توصیه ایران به اروپا و آمریکا، بازگشت به منطق، میز مذاکره، تفاهم، احترام به قانون و احترام به مصوبات شورای امنیت سازمان ملل متحد است و در این شرایط همه باید به برجام عمل کنند.

* ایران تا زمانی که طرف‌های مقابل به برجام متعهد بوده و صد در صد به آن عمل کنند، متقابلاً این کار را خواهد کرد، امروز ملت ایران اقدامات دولت و مسئولان را منطقی و صحیح می‌دانند.

طرف مقابل هر زمان به برجام بازگردد ما هم بازخواهیم گشت

* نمی‌توانستیم در برابر بی‌عملی طرف مقابل ساکت بمانیم و به همین دلیل این اقدامات را به انجام رسانده‌ایم، اما طرف‌های مقابل باید بدانند که هر ساعتی که به برجام بازگردند، ما هم بازخواهیم گشت؛ ما هنوز در برجام هستیم و تمام اقداماتی که انجام می دهیم نیز در راستای حفظ برجام است. همه این اقدامات و بازی‌ها از دیماه سال ۹۶ آغاز شد، دولت یازدهم و دوازدهم یک دوران ۵۵ ماهه داشته که از ابتدای دولت یازدهم تا دی‌ماه سال ۹۶ است که در این دوران تمام شاخص‌ها مثبت بوده و حرکت‌های گوناگون دولت در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و روابط بین‌الملل کاملاً درست و بر مبنای منطقی است که در انتخابات ۹۲ و ۹۶ اعلام شد.

شهادت می دهم با تمام توان خود کار کردیم

* دولت از دی ۹۶ تا به امروز که ۱۸ ماه از آن می‌گذرد وارد فاز جدیدی شد و مردم در این مدت با سختی زندگی کردند و اگر مردم گله دارند، حق با آنهاست و اگر تصور می‌کنند که دولت باید بیش از این کار می‌کرده، باید بگویم که شهادت می‌دهم با همه توان خود کار کردیم.

*دولت با همه توان خود برای رفع مشکلات اقدام کرده است، اجازه ندادیم که شرایط سخت در زندگی مردم به نقطه‌ای برسد که زندگی برایشان غیرقابل تحمل شود و در این زمینه همه دستگاه‌ها از جمله وزارتخانه های خارجه، نفت، صنعت و کشاورزی و بانک مرکزی تلاش‌های زیادی کردند.

* تلاش دولت در مسیر کاهش مشکلات مردم به گونه‌ای بوده که امروز دشمن از نقشه و توطئه قبلی خود برای زمین زدن مردم، دولت و نظام به طور کامل مأیوس است و آمریکایی‌ها و دیگران امروز فهمیده‌اند که اشتباه کرده‌اند و این موضوعی است که برخی از سران و رهبران دنیا در ملاقات‌های عمومی و خصوصی به بنده اعلام کرده‌اند.

*معتقدم دولت، قوای دیگر و نیروهای مسلح تحت هدایت مقام معظم رهبری، می‌توانیم از امروز حرکت را به سمت ۵۵ ماه گذشته شروع کنیم؛ البته این کار نیاز به وحدت و تلاش فراوان دارد، اما شدنی است.

* امروز علامت‌های خوبی را در بخش‌های مختلف مشاهده می‌کنیم. تورم کشور در اردیبهشت از فروردین و در خردادماه از اردیبهشت کمتر است، به گونه‌ای که اگر در فروردین تورم بالای ۴ بوده در اردیبهشت حدود ۲.۵ و در خرداد ۰.۸ درصد شده است و روند صعودی رشد تورم کاهش یافته است.

* براساس علائمی که در ۲، ۳ ماهه ابتدایی امسال مشاهده می‌کنیم، می‌توانیم امسال شاهد رشد اقتصادی مثبت در کشور باشیم.

* امروز مردم با نشاط بیشتری در زمینه تولید تلاش می‌کنند، براساس آمارهایی که در بخش‌های مختلف، از جمله کشاورزی، ارایه می‌شود، تمام شاخص‌ها رشد مثبت را نشان می‌دهد و در دیگر بخش‌ها حرکت‌های خوبی آغاز شده که می‌توان به واسطه آنها شاهد تحول مثبت در همه بخش‌ها باشیم.

* امروز بازار سرمایه شکوفا بوده و نرخ ارز در ثبات نسبی بسر می‌برد، امروز روابط ما با دوستانمان در سطح بین‌الملل گسترده‌تر و بهتر از گذشته است و امیدوارم با همکاری و تلاش همگانی، مسیر تعالی کشور را پیش برده و دشمن را مجبور به احترام به قانون، منطق و ملت بزرگ ایران خواهیم کرد.

*(با اشاره به سالگرد فاجعه بزرگ حمله ناو آمریکایی وینسنس به هواپیمای مسافربری ایران در ۱۲ تیر سال ۶۷): این حادثه بسیار برای ملت ایران بهت‌آور و تعجب‌برانگیز بود.

* این ادعای آمریکایی‌ها که هواپیمای مسافربری ایرباس با مشخصات فیزیکی و مسیر مشخص پروازی که طی کرده بود را با یک جنگنده اف ۱۴ اشتباه گرفته بودند، مضحک است.

* اگر آمریکایی‌ها اعلام می‌کردند که این هواپیما را با یک فانتوم اشتباه گرفتند شاید قابل قبول بود، اما اینکه خود آنها اعلام کردند، این هواپیما را با یک جنگنده اف ۱۴ که تنها برای رهگیری هوایی استفاده می‌شود و قابلیت حمل موشک هوا به زمین ندارد، عذری بدتر از گناه است.

جنایت کردن برای آمریکایی ها کاری ساده و آسان است

* ادعاها و توجیه آمریکایی‌ها در حمله به هواپیمای مسافربری ایران به هیچ عنوان از لحاظ علمی قابل قبول نیست، آمریکایی‌ها بخاطر این اشتباهی که انجام دادند، نه تنها از ملت ایران عذرخواهی نکردند بلکه به جای تنبیه فرمانده آن ناو، به او جایزه و مدال دادند و این نشان می‌دهد که جنایت کردن برای آمریکایی‌ها کاری ساده و آسان است که با وجود کشته شدن ۲۹۰ مسافر بی‌گناه، عین خیالشان نباشد و بخواهند با جملاتی واهی از آن عبور کنند.

* امروز آمریکایی‌ها جنایتی بالاتر از آن را علیه ۸۲ میلیون نفر از مردم مظلوم و فرهیخته ایران انجام می‌دهند، اقدام امروز آمریکا در اعمال تحریم‌ها، کاملاً تروریستی است.

*(تبریک ایام ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) ): یکی از آثار فرهنگی دین مقدس اسلام این است که همه فرصت‌های لازم برای تعالی و رشد زنان در سطح جامعه و اجتماع را به آنان عنایت کرده است. الگوی روشن آن حضرت، فاطمه زهرا (س) بود که بسیار مورد احترام پیامبر اسلام (ص) بود، احترام پیامبر (ص) به حضرت زهرا (س) اول بخاطر عظمت شخصیت والای فاطمه اطهر (س) بود و ثانیاً پیامبر (ص) می‌خواست به جامعه بگوید که زنان می‌توانند همه مدارج کمال را طی کنند.

*تحت تأثیر فرهنگ اسلام زنانی که پیش از اسلام جایگاهی در جامعه نداشتند و به عنوان موجودی دست دوم در جامعه شناخته می‌شدند و حقی برای آنها قایل نبودند، به جایگاه حقیقی خود رسیدند.

تصویب لایحه الحاقی به کنوانسیون بین المللی ایمنی جان افراد در دریا (سولاس)

هیئت وزیران در جلسه امروز خود به ریاست حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهوری، اساسنامه شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور را اصلاح کرد.

هیئت وزیران ضمن اصلاح اساسنامه شرکت یاد شده، با افزایش سرمایه این شرکت به میزان ۲۵۳ میلیارد و ۵۸۸ میلیون و ۲۲۰ هزار ریال موافقت کرد و بدین ترتیب سرمایه این شرکت به ۷۳۴ میلیارد و ۹۹۱ میلیون و ۲۲۰ هزار ریال رسید.

هیئت دولت در ادامه، به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی، لایحه آیین‌نامه مؤسسه‌های به رسمیت شاخته شده (آر-او) درخصوص ارائه خدمات صدور گواهینامه های قانونی فنی و ایمنی دریایی الحاقی به کنوانسیون بین المللی ایمنی جان اشخاص در دریا (سولاس) را به تصویب رساند.

این آیین‌نامه به عنوان سندی یکپارچه و معیاری بین‌المللی و دارای معیار حداقلی در برابر موسسه هایی است که برای به رسمیت شناخته شدن و واگذاری اختیارات مورد ارزیابی قرار می گیرند.

این سند به عنوان راهنمایی برای کشور صاحب پرچم در نظارت موسسات ارائه کننده خدمات صدور گواهینامه های قانونی فنی و ایمنی دریایی الحاقی به کنوانسیون بین المللی ایمنی جان اشخاص در دریا (سولاس) به کار می‌رود.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۹۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز به حرف شمسایی رسیدیم/ هجمه‌ها را از روی تیم ملی برداریم

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتسال کشورمان در مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال ۲۰۲۴ آسیا که به میزبانی تایلند در حال برگزاری است به مصاف قرقیزستان رفت و با نتیجه پر گل ۶ بر یک به پیروزی رسید. به دنبال برتری ازبکستان برابر ویتنام، تیم ملی کشورمان باید جمعه ۷ اردیبهشت در مرحله نیمه نهایی به مصاف ازبکستان برود. شاگردان وحید شمسایی علاوه بر صعود به نیمه نهایی، جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۴ ازبکستان را هم کسب کردند.

امروز به حرف وحید شمسایی رسیدیم

محمود خوراکچی بازیکن و سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال ایران و سرمربی کنونی تیم فوتسال ایرالکو در گفت و گو با خبرنگار مهر به بررسی وضعیت تیم ملی در این مسابقات پرداخت. این پیشکسوت فوتسال در خصوص دیدار تیم ملی ایران برابر قرقیزستان گفت: خوشحالم که امروز به حرف وحید شمسایی رسیدیم. قبل بازی‌ها می‌گفت ما تیم هستیم که رفته رفته بهتر می‌شویم، ما مسیر درست را می‌رویم و به ما اعتماد کنید. این مسیر درست باعث شد ما برابر قرقیزستان یک بازی خوبی و منطقی ببینیم.

وی ادامه داد: در این دوره پیشرفت برخی تیم‌ها از جمله کشورهای آسیای مرکزی و کشورهای عربی خیلی محسوس بود و همین پیشرفت موجب می‌شود اعتبار فوتسال آسیا بیشتر شود. تیم ملی فوتسال ایران هم بازی به بازی بهتر و روان تر بازی کرد و کادر فنی به ترکیب‌ها و سیستم‌های اصلی خود را پیدا کرد که در کنار هم مکمل‌های خوبی بودند و قدرت امروز ما باعث شد به قرقیزستانی گل بزنیم که یکی از پدیده‌های این دوره از مسابقات لقب گرفته بود و اگر در ثانیه‌های پایانی از کره جنوبی گل نمی‌خورد به عنوان سرگروه صعود می‌کرد و در این مرحله با تیم قدرتمند ایران رو به رو نمی‌شد.

خوراکچی در خصوص دیگر تیم‌های حاضر در این مرحله هم گفت: تاجیکستان نشان داد هم در دفاعت و هم در حمله تیم منسجمی است. افغانستان در اولین دوره حضورش در جام ملت‌های آسیا با هدایت مجید مرتضایی توانست تاریخ ساز شود و در بین ۸ تیم برتر آسیا قرار بگیرد و حتی می‌تواند یکی از تیم‌های جام جهانی باشد. تیم عراق به ترس مربی خود باخت و سرمربی این تیم با شجاعت بازی نکرد. فوتسال عراق به لحاظ نوع بازی به ایران نزدیک است و می‌توانست به راحتی تایلند را شکست دهد. اما ترس مربی و عدم اعتماد به نفس مربی موجب شد در لحظاتی که تایلند ۴ نفره شده بود دست به پاورپلی نزند و در نهایت در دیداری که باید برنده می‌شد شکست خورد.

بازیکنان ایران به دنبال افتخارات شخصی نیستند

این کارشناس فوتسال در خصوص عزم و همدلی بازیکنان تیم ملی برای کسب عنوان قهرمانی این مسابقات گفت: در دوره‌های قبلی شاهد بودیم که بازیکنان تیم ملی ایران با تعداد گل زیاد آقای گل می‌شدند. اما در این دوره سعید احمد عباسی ۷ گل زده است. مهدی کرمی، اکرمی، عظیمی و حسن زاده گل زده است و نشان می‌دهد همه بازیکنان در خدمت تیم هستند و کسی به دنبال افتخارات شخصی نیست و کادر فنی به خوبی توانسته است بازیکنان را آماده کند که تیم برای گرفتن جام به تایلند آمده است و هدف اصلی قهرمانی است و نه آمار و ارقام شخصی. به همین دلیل است که می‌بینیم همه بازیکن‌ها بازی می‌کنند و عملکرد خوبی هم از خود به نمایش می‌گذارند. پکیج تیم ملی ما بهترین بوده است و نمی‌توان یک بازیکن را به عنوان بهترین انتخاب کرد.

محمود خوراکچی در خصوص نقاط ضعف و قوت تیم هم گفت: برخی ضعف‌هایی که در اوایل بازی‌ها داشتیم اصلاح شده است. برخلاف ۲ بازی اول برابر افغانستان و بحرین فرصت‌های زیادی به حریفان دادیم اما در دیدار برابر کویت و قرقیزستان با وجودی که حریفان قدرتمندتری بودند فرصت‌های کمی به آنها رسید و ضعف‌های دفاعی که در ۲ بازی اول داشتیم برطرف شد و کم کار ترین بازیکن‌های ما برابر کویت و قرقیزستان دروازه بان های تیم بودند.

ازبکستان تیم بسیار متمرکزی است

سرمربی تیم فوتسال ایرالکو به حریف ایران در مرحله نیمه نهایی هم اشاره کرد و گفت: ازبکستان به واسطه سرمربی خود یعنی «لوپز» توانست از سد ویتنام عبور کند. عجله نکرد و احساساتی نشدند و در حالی که اکثر زمان‌های بازی از ویتنام عقب بودند تمرکزشان به هم نریخت و اعتماد و اعتقادی که بازیکنان و کادر فنی به هم داشتند کاملاً مشهود بود و به عنوان یک کارشناس می‌دانستم ازبکستان بازی را به ویتنام واگذار نمی‌کند و در نهایت هم از روی ۲ ضربه کرنر که در این کار کاملاً متبحر بودند در ۳ دقیقه پایانی بازی ۲ گل به ثمر رساندند.

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال در پایان گفت: برای دیدار با ازبکستان هم از همه مردم و اهالی فوتسال درخواست می‌کنم انرژی‌های مثبت خود را به تایلند بفرستند و این فشار و هجمه را که باید ازبکستان را راحت ببریم از روی بازیکنان و کادر فنی تیم برداریم و اجازه دهیم با آرامش به کار خود ادامه دهند. به هر حال برابر تیمی بازی داریم که تمرکز بالایی دارد و در ضربات ایستگاهی و دفاع قدرتمند است. در بسیاری از زمان‌های بازی پاورپلی را انجام می‌دهد و برابر این تیم باید با تمرکز بالایی به میدان برویم. از آنجا که ازبکستان میزبان جام جهانی است نسبت به دیگر تیم‌های آسیایی با یه اعتماد به نفس بیشتری رو در روی ما قرار می‌گیرد. ازبکستان تیم بسیار مرموزی است و دست به بازی ریسکی نمی‌زند و به خصوص در خطوط حمله ممکن از خطرناک باشد. ما هم باید با حوصله و تمرکز بازی کنیم و دست به بازی عجولانه نزنیم و هر جا لازم باشد سرعت بازی را افزایش دهیم و هر جا لازم شد سرعت بازی را بگیریم. حتماً باید با پوشش بازی کنیم و فضاهای خطرناک بازی را از ازبکستان بگیریم.

کد خبر 6088609

دیگر خبرها

  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • امروز به حرف شمسایی رسیدیم/ هجمه‌ها را از روی تیم ملی برداریم
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • روزهایِ آخر کریمی قدوسی در پارلمان؛ طلایه دار ادعاهای تکذیب شده /توئیت های عضو پایداری دردسر هسته ای ایجاد خواهد کرد؟
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • خانم ترانه علیدوستی، یک ایران نگران حال شماست!