Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور خبر داد: پس از پیگیری های وزارت کشور و ارسال  نامه ای با عنوان تهدیدات جدی مترتب بر تالاب انزلی و ضرورت اتخاذ تمهیدات عاجل برای نجات آن، دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری و رئیس ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب های کشور در نامه ای به کلانتری معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست بر اهمیت و ضرورت پیگیری این مسئله تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی وزیر کشور افزود: رئیس ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب های کشور در این نامه دستور بررسی و اعلام نظر در این خصوص را داده است.

دین پرست یادآور شد: در نامه وزیر کشور به رئیس ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب های کشور ضمن اشاره به برخی ویژگی های منحصر به فرد تالاب انزلی، به اهم معضلات این تالاب از جمله تخلیه فاضلاب ها و زباله به درون تالاب، به خشکی گراییدن تالاب و ورود گونه های غیربومی گیاهی و جانوری به تالاب انزلی و در ادامه به طرح سازمان حفاظت از محیط زیست در احیای تالاب اشاره شده بود.

وی اضافه کرد: براساس بررسی های سازمان حفاظت از محیط زیست کشور، دو پروژه خط راه آهن رشت- انزلی و احداث موج شکن دوم بندرگاه نزلی اثرات زیست محیطی مخربی بر تالاب داشته است.

گفتنی است؛ به دنبال سفر معاون اقتصادی وزارت کشور به استان گیلان دو موضوع مهم آزادسازی حریم دریای مازندران و رسیدگی به وضعیت تالاب انزلی به استحضار وزیر کشور رسیده و در دستور کار وزارت کشور قرار گرفت. در این راستا موضوع آزادسازی حریم ساحلی دریای خرز با دستور ویژه وزیر کشور به سه استاندار استانهای گیلان، مازندران و گلستان ابلاغ شد و پیگیری وضعیت تالاب انزلی نیز ادامه دارد.

 همچنین با توجه به وجود شرایط و تهدیدات مشابه در دیگر تالاب های کشور نیز به دستور وزیر کشور، معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور به استانداران سراسر کشور ابلاغ کرد تا تمهیدات مشابهی در راستای حفظ و احیای تالاب های کشور معمول دارند.

شایان ذکر است؛ در جلسه هیئت وزیران مورخ ۱۷ بهمن ماه سال گذشته آیین نامه جلوگیری از تخریب و آلودگی غیرقابل جبران تالاب ها به پیشنهاد سازمان حفاظت از محیط زیست به تصویب رسید که در همین راستا، به منظور ایجاد هماهگی در دستگاههای اجرایی ذیربط و جلوگیری از خسارات ناشی از توسعه ناهماهنگ و ناپایدار بر تالاب ها و تضمین کارکرد پایدار تالابها، ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب های کشور به ریاست جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری تشکیل شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۲۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است

علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان
  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • دستور وزیر ورزش به معاونت قهرمانی در مورد مراسم تدفین مرحوم اسکویی 
  • سلاجقه: حدود ۶۰میلیون مترمکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد