Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-حسین انتظامی، رییس سازمان سینمایی، در ۴ حکم جداگانه، معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، دبیر جشنواره فیلم فجر، مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ومدیرعامل موزه سینما را منصوب کرد.

 حسین انتظامی، رییس سازمان سینمایی، سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد را به عنوان معاون ارزشیابی و نظارت، ابراهیم داروغه‌زاده را به عنوان دبیر جشنواره فیلم فجر، محمد حمیدی‌مقدم را به عنوان مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و مهران عباسی‌انارکی را به عنوان مدیرعامل موزه سینما منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد متولد ۱۳۴۹ در تهران، دارای مدرک کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شهری از دانشگاه تبریز و مدرس دانشگاه پیام نور است. از سوابق اجرایی او می‌توان به مدیر گروه فرهنگ، تاریخ و هنر شبکه اول سیما، مدیر طرح و برنامه شبکه اول سیما، مدیر هفتمین تا دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت و مدیرعاملی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی (از ۱۳۹۲ به بعد) اشاره کرد.

طباطبایی‌نژاد به عنوان تهیه‌کننده ارشد سیمای جمهوری اسلامی ایران، ساخت برنامه‌ها و مجموعه‌های متعددی را بر عهده داشته است.

ابراهیم داروغه‌زاده که پیش از این به عنوان معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی و در دو دوره اخیر جشنواره فیلم فجر به عنوان دبیر مسئولیت داشته است، متولد ۱۳۴۹ در تهران و دارای مدرک دکتری پزشکی عمومی و نیز کارشناسی ارشد روابط بین‌الملل است.

از دیگر سوابق مدیریتی داروغه‌زاده می‌توان به ریاست پخش شبکه چهار سیما، مدیریت گروه اجتماعی شبکه اول سیما، مدیرعاملی موسسه رسانه‌های تصویری، مدیرعاملی موسسه تصویر شهر و مدیریت موسسه آوای سلامت اشاره کرد.

تهیه‌کنندگی برنامه‌ها و مجموعه‌های متعدد تلویزیونی از فعالیت‌های او به عنوان تهیه‌کننده ارشد صداوسیما محسوب می‌شود.
سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد، ابراهیم داروغه‌زاده، محمد حمیدی‌مقدم و مهران عباسی انارکی

محمد حمیدی‌مقدم، متولد ۱۳۴۷ در همدان، دارای مدرک کارشناسی ارشد سینما از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است که فعالیت فیلم‌سازی را از اواخر دهه ۱۳۶۰ در انجمن سینمای جوانان ایران آغاز کرد که با ساخته‌هایش موفق به دریافت جوایزی از جشنواره‌های داخلی و خارجی شده است.

او به عنوان تهیه‌کننده و کارگردان رسمی صدا و سیما، فعالیت حرفه‌ای در حوزه برنامه سازی تلویزیونی را از سال ۱۳۷۶ با طراحی و تهیه‌کنندگی مجموعه سینما دو آغاز کرد و از دیگر برنامه‌های او می‌توان به سینماچهار، سینما یک، مستند چهار (۸۵-۹۴) و آن‌سو اشاره کرد.

مهران عباسی انارکی، متولد ۱۳۵۰، دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت شهری است

مشاور اجرایی معاون وزیردر امور مطبوعاتی، مدیرعامل و ریس هیات مدیره موسسه نشر آوران، مدیر راه‌اندازی و اجرایی مرکز نظارت و ارزیابی سازمان صداوسیما، معاون اجرایی شبکه جهان بین صداوسیما، مدیر طرح بانک اطلاعاتی هنرمندان و عوامل تولید سازمان صداوسیما، مدیر خانه خبرنگاران آزاد روزنامه جام جم، عضو هیات مدیر ه موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، معاون مرکز روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری تهران، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت پیام رسا (شهرداری تهران)، عضو هیات مدیره شرکت چاپ و توسعه روزنامه همشهری و نماینده شهرداری تهران به‌عنوان حامی برگزاری جشنواره فیلم از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی عباسی انارکی محسوب می‌شود.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۲۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم اظهار کرد: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا، شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند، ما در راستای بازنگری و به‌روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی افزود: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم، همچنین ۲۷۷ هیئت علمی، ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی و ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷۰۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد، همچنین بازنگری‌های بسیاری در سرفصل‌ها و برنامه‌های عملیاتی با رویکرد مهارت‌محور در دستور کار قرار گرفت.

سردار حمیدی تصریح کرد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا در درجه و آموزش‌های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

وی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که موثرتر واقع خواهد شد.

کد خبر 749650

دیگر خبرها

  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است