Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزیده ای از مصاحبه محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری به شرح زیر است:

* شنیده شده شما، ناطق نوری و علی لاریجانی و جامعه روحانیت مبارز می‌خواهید خط خود را از اصولگرایی جدا کنید؛ آیا این موضوع صحت دارد؟

«این مباحث معمولا نزدیکی انتخابات مطرح می‌شود و بیشتر هم شایعاتی‌ برای متزلزل کردن جبهه انقلاب است، ما در حزب‌های اصولگرا و هم اصلاح طلب مشکل اساسی داریم ، به این دلیل که حزب جامع، کامل و فراگیر نداریم و به انتخابات که نزدیک می‌شویم صحبت و بحث در این موراد افزایش پیدا می‌کند، ما هدف و چشم اندازمان رسیدن به صددرصد است اما همیشه موفق نمی‌شویم اغلب به ۸۰،‌ ۹۰ و برخی مواقع ۷۰ یا ۶۰ درصد می‌رسیم، اما در این بین رفقا تلاش می کنند که به هدف نرسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا آن جایی که من اطلاع دارم آقای ناطق نوری با اصرار و خواهش ما درنهایت می‌گویند من احساس تکلیف می‌کنم اما عالم سیاست نیستم و نظر سیاسی او بروز پیدا نمی‌کند و این که برخی می‌گویند احتمال حضور لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد طبیعی است، زیرا او یک رجل سیاسی و فعال است.»

اگر بخواهیم اصولگراها را در یک طیف درنظر بگیریم، از نظرات و عقیده های تند و تیز و خالص تا نظرات معتدل و برخی بسیار محافظه‌کار وجود دارد، من همیشه این مثل را زدم که اگر طیف اصولگرایی را یک ستون صدمتری ببینید اگر به ۱۰ نفر اول بگویید بروید و یک کلاه بیاورید می‌روند سر می‌آورند.

۱۰ نفر آخر هم حاضرند در یک شب تاریک و آهسته در گوش ما بگویند ما اصولگرا هستیم اما به کسی نگویید ما زن و بچه داریم ! مهم این است که باید این دو سر طیف را به هم نزدیک کرد، حال بعضی مقداری عجول هستند و می‌گویند چرا آنقدر برای هماهنگ کردن زحمت می‌کشید صفوف اول و آخر را کنار بگذارید و وسطی‌ها را دریابید، اما با این روش تعداد افراد کاهش پیدا می‌کند، در انتخابات و رقابت سیاسی، عدد حرف جدی را می‌زند مصلحت نیست به راحتی عده‌ای را از دست بدهیم، با این حال رساندن این طیف‌ها به یکدیگر مقداری مشکل است. اگر کسی که وسط می ایستد و می‌خواهد مدیریت کند تنها یک اقدام کند و صف اولی‌ها به او می‌گویند عجب مدیر لیبرالی است و آخری‌ها هم می‌گویند عجب انسان تندرویی است، درصورتی که یک اقدام بیشتر نکرده است اما هرکس از پنجره نگاه خود به این عمل نگاه می‌کند، بنابراین، این مسئله می‌تواند شایع شود و تندروها بگویند باهنر می‌خواهد خطش را جدا ‌کند و فلان کار را کند و صف آخری‌ها می‌گویند این هم که به تندروها پیوست و دیگر به درد نمی‌خورد، این مشکلات وجود دارد،‌ اما پاسخ یک کلمه‌ای من این است که مانند دیگر انتخابات ما تلاشمان را می‌کنیم تا به وحدت حداکثری برسیم.»

۲۷۲۱۲

کد خبر 1276217

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمدرضا باهنر علی اکبر ناطق نوری علی لاریجانی اصولگرایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۴۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»

جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

به گزارش ایلنا، وی در گفتگو با خبرنگاران، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد، ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود، ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • هزار و ۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات فعال خواهند بود
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در دوره دوم انتخابات مشهد و کلات فعال است
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا: بعضی از وزرای رئیسی پشیمانند، برای پایان دولت لحظه‌شماری می‌کنند!
  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس غزه
  • پیشرفت‌ چشمگیر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه