Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با توجه به اتفاقات و بی عدالتی های صورت گرفته در چند روز اخیر در باشگاه مس و نادیده گرفته شدن بازیکنان بومی، تعدادی از بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه به همراه چند تن از خاک خورده های ورزش با پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار که در دفتر پور ابراهیمی و به درخواست این فوتبالیست ها برگزار شد، وحید کریم زاده، سرپرست اداره کل ورزش و قرایی رییس هیئت فوتبال نیز به عنوان متولیان ورزش و فوتبال استان حضور داشتند.

در این جلسه و در ابتدا، بازیکنان فوتبال به بیان دغدغه و مشکلات پیش آمده پرداختند. جوانانی که بخشی از فوتبالیست هایی بودند که زحمات زیادی برای فوتبال استان کشیده اند و اکنون که زمان به ثمر رسیدن شان است، به دلایلی کنار گذاشته و به حاشیه رفته اند.

بعد از صحبت های بازیکنان فوتبال، پورابراهیمی ضمن ابراز نگرانی و تاسف از وضعیت و نگاه به وجود آمده در باشگاه صنعت مس، با بیان اینکه در این جلسه اعتراضات ورزشکاران فوتبالیست بومی که سابقه درخشانی در فوتبال این مرز و بوم داشتند را شنیدیم، ادامه داد: بنده به عنوان مسئول باید پیگیر مشکلات جامعه ورزش استان باشم، اما شما نیز به عنوان فوتبالیست های این مرز و بوم در این زمینه باید بنده را مشاوره و یاری دهید که با اطلاعاتی جامع و کامل، قضایا را پیگیری کنم.

بازیکنان غیر بومی باید ارزیابی فنی شوند

نماینده مردم کرمان و راور پیشنهاد داد: درصدی از اعضای تیم فوتبال مس کرمان بر اساس آنچه در سوابق این باشگاه است، به افراد کرمانی اختصاص یابد و امسال نیز به مانند سال گذشته ۶۰ و۴۰ درصد اجرایی شود.

پور ابراهیمی با تاکید بر اینکه بازیکنان غیر بومی در مقایسه با بازیکنان بومی باید ارزیابی فنی شوند، بر جلوگیری از بی‌عدالتی و گروه بازی تاکید کرد.

وی تاکید کرد: برای احقاق حق بازیکنان و ورزشکاران بومی، جلسه ای با حضور هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس برگزار خواهیم کرد.

نماینده مردم کرمان و راور از افراد حاضر خواست، درخواست خود را در خصوص روند اجرایی و مدیریت باشگاه صنعت مس به صورت کتبی با معرفی یک نماینده اعلام کنند تا به زودی جلسه ای با اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس برای رفع مشکلات و کاستی های پیش آمده برگزار شود.

لزوم استعفای افرادی که نمی توانند در باشگاه مس از منافع ورزشکاران دفاع کند

پور ابراهیمی در ادامه ضمن ابزار نارضایتی از سکوت و عدم دفاع آقای کهندل، عضو کرمانی حاضر در هیئت مدیره و همچنین مدیرعامل باشگاه مس، گفت: آقایان محمودی نیا و کهندل کرمانی هستند و باید با اینگونه برخوردها و بی عدالتی ها در خصوص بازیکنان بومی تیم مس با دیگر اعضا برخورد کرده و سکوت نکنند.

وی یاد آور شد: اگر کسی نمی تواند در باشگاه مس از منافع ورزشکاران دفاع کنند، باید استعفا دهد.

پورابراهیمی با تاکید بر اینکه از ابتدا با ورود افراد غیر بومی به هیئت مدیره باشگاه مس مخالف بودیم، افزود: متاسفانه از این اتفاق بی خبر بودیم و بدون اطلاع، انتصاب افراد انجام شد و اکنون که این اتفاق افتاده همه اعضا باید از حقوق بازیکنان دفاع کنند.

وی ضمن گلایه از وضعیت اداره باشگاه مس، گفت: امیدواریم بعد از برگزاری جلسه با هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس، شاهد بازنگری جدی در نحوه اداره باشگاه با نگاه ویژه به ظرفیت های بومی باشیم.

وی اظهار داشت: تا به نتیجه نرسیدن این قضیه کوتاه نیامده و موضوع را رها نخواهیم کرد.

پور ابراهیمی در بخشی دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مربیان نمی توانند و نباید از سلایق و علایق شخصی در انتخاب بازیکن بومی استفاده کنند، گفت: سلیقه شخصی باید در خانه اجرا شود و باشگاه باید بر اساس سلایق فنی و کارشناسی عمل کند.

وی گفت: اگر بازیکنان غیر بومی که جذب شده اند از توان بالاتری نسبت به بازیکنان بومی برخوردار باشند، همه با کمال میل می پذیرند ولی نخواهیم گذاشت قراردادهای کلان با بازیکنان غیر بومی که به صورت سلیقه ای انتخاب شده اند، بسته شود و در این مسیر با کسی تعارف نداریم.

وی تصریح کرد: برای احقاق حق ورزشکاران بومی با هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مس جلسه خواهیم گذاشت.

کد خبر 4657523

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا پورابراهیمی مجمع نمایندگان استان کرمان باشگاه مس کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۴۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه

به گزارش "ورزش سه"، علی خطیر به صورت ناگهانی و شبانه، از سمت خود در استقلال برکنار شد تا اتفاقی که از مدت ها پیش نیز قابل حدس بود، به وقوع بپیوندد. مدیرعامل آبی ها که از همان روزهای ابتدایی نشستن روی صندلی ریاست باشگاه با سرمربی تیم وارد چالش های شدید و بی پایان شده بود، با امضای سه عضو هیئت مدیره باشگاه، سمت مهمش را از دست داد.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که پس از روی کار آمدن هلدینگ خلیج فارس و خریداری 85 درصد از سهام استقلال، شایعاتی پیرامون تغییرات مدیریتی در باشگاه به گوش می رسید ولی شاید اغلب علاقه مندان به فوتبال تصور می کردند که این اتفاقات در پایان فصل رخ دهد اما شب گذشته و به یکباره، خبر برکناری علی خطیر رسانه ای شد.

با کنار رفتن علی خطیر، هیئت مدیره استقلال در مقطع فعلی تصمیم گرفته است تا سکان مدیریت باشگاه را در اختیار فرشید سمیعی قرار دهد. نائب رئیس هیئت مدیره استقلال که از زمان مصطفی آجورلو و به عنوان مسئول حقوقی آبی ها وارد باشگاه شد و پس از آن نیز توانسته است که حضور خود در جمع مدیران باشگاه را حفظ کند.

خطیر که تیر ماه سال قبل به سمت مدیرعاملی باشگاه منصوب شد، اواسط اردیبهشت ماه به کار خود پایان داد. چنانچه به 10 سال اخیر و تغییرات مدیریتی در باشگاه نگاهی بیندازیم، مشخص می شود که با چهارده بار جابجایی مدیرعاملان در استقلال، دوازده فرد مختلف روی صندلی ریاست باشگاه نشسته اند.

علی فتح الله زاده که از خرداد 89 به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شده بود، در اردیبهشت 1393 از این سمت کنار رفت. او با بیان اینکه خوشحال است فرد بزرگی مثل بهرام افشارزاده مدیرعامل این باشگاه شده است گفته بود: «نگران بودم که ایشان این سمت را قبول نکنند که خدا را شکر پذیرفتند و امیدوارم در کارشان موفق باشند.»

بهرام افشارزاده نیز دو سال و سه ماه صندلی ریاست استقلال را در اختیار داشت. در مرداد 1395 بود که او با حکم وزارت ورزش از سمتش برکنار شد. پس از او، رضا حسنی خو به این سمت منصوب شد که دوران مدیریت او فقط سه روز به طول انجامید و او با انتشار نامه ای، از قبول ریاست باشگاه خودداری کرد. حسنی خو دلیل تصمیمش را وجود افراد کارآمدتر برای این پست عنوان کرده بود.

در ادامه این رضا افتخاری بود که یک سال و یازده ماه به عنوان مدیرعامل استقلال مشغول فعالیت بود. پس از جنجال های پیرامون جدایی مامه تیام و سرور جپاروف، او هم مجبور به استعفا شد. افتخاری گفته بود: مشكل جسمی دلیل استعفای من نبود بلكه به دلیل نسبت دادن كم كاری مجبور به استعفا شدم.

پنجمین مدیرعامل استقلال از اردیبهشت 93 به بعد، امیرحسین فتحی بود. اخراج وینفرد شفر، نخستین تجربه مربیگری فرهاد مجیدی و آمدن و رفتن استراماچونی، همگی مهمترین رویدادها و اتفاقات دوران مدیریت او بود. 19 آذر ماه 98 مازیار ناظمی، سخنگوی وقت وزارت ورزش و جوانان درباره اینکه آیا امیرحسین فتحی از مدیریت استقلال استعفا کرده، گفت: ایشان استعفای خود را اعلام کرده است.

پس از فتحی، صندلی ریاست باشگاه استقلال به یک چهره جنجالی رسید. اسماعیل خلیل زاده که عضو هیئت مدیره آبی ها بود، 15 ماه مدیرعامل باشگاه بود. مدیری که مأمور بازگشت استراماچونی به ایران شد ولی هرگز در این امر موفق نبود و در نهایت نیز فرهاد مجیدی را به عنوان جانشین سرمربی ایتالیایی معرفی کرد. خلیل زاده پس از جنجال های فراوان، مشکلات شخصی و برخی مسائل دیگر، از سمت خود استعفا داد.

هفتمین تغییر مدیریتی در استقلال، بازگشت یک چهره آشنا بود. علی فتح الله زاده که یکی از اعضای هیئت مدیره بود، جانشین خلیل زاده شد ولی پس از ابتلا به کرونا و بهانه هایی مبنی بر فراهم نبودن زمینه ها، یک ماه بعد از سمت خود کناره گیری کرد تا صندلی لرزان مدیریت به احمد سعادتمند برسد.

این مدیر پرحاشیه نیز که طرح های اقتصادی خبرسازی مانند پفک آبی را مطرح کرد، با فرهاد مجیدی وارد اختلافات جدی شد و پس از شکست استقلال در فینال جام حذفی، از تلاش هایش برای بازگشت استراماچونی خبر داد اما عمر مدیریت او کم بود و خیلی زود با انتشار نامه ای از سوی هیئت مدیره باشگاه استقلال، از سمتش برکنار شد.

نهمین مدیر استقلال از اردیبهشت 93 به بعد، یک چهره جنجالی دیگر بود. احمد مددی که مخالفان زیادی میان هواداران داشت و رابطه اش با فرهاد مجیدی نیز شکراب شده بود، از سمت خود کناره گیری کرد. او در مهر ماه 99 آمد و پس از اعتراضات شدید به مدیریت، هواداران باشگاه استقلال در محل وزارت ورزش و جوانان تجمع کرده و خواستار برکناری احمدی از سمت مدیرعاملی استقلال شدند. پس از این تجمع، احمد مددی به ساختمان خیابان سئول رفت و جلسه‌ای را با معاون وزیر ورزش و جوانان برگزار و ساعاتی پس از این نشست، مددی از سمت مدیرعاملی استقلال استعفا کرد.

پس از آن، صندلی ریاست استقلال به یک نام آشنا رسید. مصطفی آجورلو به عنوان مدیرعامل آبی ها معرفی شد و این تیم توانست در نهایت قهرمان لیگ برتر شود. با جدایی مجیدی، مدیریت استقلال تصمیم گرفت تا ساپینتو را به عنوان جانشین سرمربی تیم قهرمان معرفی کند اما در نهایت نیز آجورلو در 23 مهر 1401 برکنار شد.

یکی از خبرگزاری های رسمی در آن زمان نوشت آجورلو به این دلیل از سمت خود در این باشگاه برکنار شده که همه تصمیمات را به صورت شخصی و بدون هماهنگی با هیئت مدیره باشگاه استقلال اتخاذ می‌کرد؛ اتفاقی که باعث دلخوری تعدادی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه شد و در نهایت هم برکناری آجورلو را به دنبال داشت.

یازدهمین تغییر مدیریتی، بازگشت چندباره یک چهره آشنا و امتحان پس داده بود که در نهایت و مطابق پیش بینی ها، خیلی زود از سمتش کنار رفت. علی فتح الله زاده که جانشین آجورلو شده بود، در طول 6 ماه حضور در باشگاه استقلال، در بخش درآمدزایی ناتوان بود و به دلیل عدم پرداخت مطالبات استراماچونی و حذف استقلال از لیگ قهرمانان، مجبور به استعفا شد.

دوازدهمین تغییر مدیریتی استقلال، آمدن حجت کریمی بود. او توانست با دریافت وام از بانک شهر، طلب استراماچونی را پرداخت کند اما جنجال ها و اختلافات میان او و ساپینتو، منجر به از دست رفتن قهرمانی در هر دو جام شد. پس از آن، کریمی با طی کردن یک بازه زمانی طولانی و فرسایشی، توانست مجوز حضور جواد نکونام در استقلال را دریافت کند اما بلندپروازی های او برای جذب علیرضا بیرانوند و شکست بزرگ نقل و انتقالاتی سبب شد تا او هم تن به استعفا بدهد.

و بالاخره سیزدهمین مدیر استقلال از اردیبهشت 93 تاکنون، علی خطیر بود که همه در جریان ریز و درشت اتفاقات رخ داده در دوره مدیریتی وی هستیم. حالا و در شرایطی که فرشید سمیعی به عنوان سرپرست مدیرعاملی استقلال منصوب شده که او چهاردهمین مدیر استقلال در 10 سال گذشته است. باید دید که آیا حکم موقت سمیعی قطعی خواهد شد یا اینکه نفر پانزدهم روی صندلی ریاست باشگاه خواهد نشست.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • خبر رسمی برکناری خطیر از مدیرعاملی استقلال
  • گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال مشخص شد
  • فصل جدید آبی