Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته فنی صدور مجوزهای زیست‌محیطی از تعویق در اجرای مواد ۱۱ و ۱۲ آئین‌نامه فنی قانون هوای پاک انتقاد کرد و از ارائه یک برنامه جامع برای تولید و توسعه موتورسیکلت‌های برقی به دولت خبر داد.

به گزارش ایسنا، بهزاد اشجعی دبیر کمیته فنی صدور مجوزهای زیست‌محیطی سی و هشتمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا که امروز (۱۲ تیر) در سازمان محیط زیست با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت بهداشت، وزارت کشور، شهرداری تهران، پلیس و… برگزار شد، در مورد اشکالات مربوط به اسقاط خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده، گفت: راه‌اندازی فرایند اسقاط نیاز به تدابیری دارد و باید کاری کنیم که صاحب خودرو یا موتور فرسوده با اشتیاق برای اسقاط مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: باید ارزش برگه اسقاط را بالا ببریم تا اسقاط برای مالکان خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده جذابیت داشته باشد.

دبیر کمیته فنی صدور مجوزهای زیست‌محیطی با بیان اینکه ۹ میلیون و نیم موتورسیکلت فرسوده در کشور وجود دارد، گفت: در مصوبه سال ۹۵ وزارت صنعت مکلف شده بود که برنامه جامعی برای تولید و توسعه موتورهای برقی ارائه کند که در دولت شکست خورد. اما با توجه به همان طرح، یک برنامه جامع برای تولید و توسعه موتورهای برقی تدوین و ارائه شده است.

اشجعی با تاکید بر اینکه مشکل عمده در تولید و توسعه موتورسیکلت‌های برقی قیمت بالای این دستگاه است، گفت: تا زمانی که قیمت موتورسیکلت‌های برقی کاهش نیابد انتظار نداشته باشیم که استقبال از آن بالا برود.

وی با بیان اینکه در برنامه جامع تولید و توسعه موتورسیکلت‌های برقی به بحث قیمت و استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در قالب ۲۴ ماده اشاره شده است، گفت: برای کاهش قیمت تمام شده موتورسیکلت برقی پیشنهاد کرده‌ایم که مالکیت باطری موتور در اختیار دولت باشد که همین موضوع کاهش ۵۰ درصدی قیمت برای موتور ایجاد می‌کند. افزون بر این پیشنهاد شده که ۵۰ درصد دیگر نیز از طریق بانک‌ها تسهیلات در اختیار مشتریان قرار بگیرد.

دبیر کمیته فنی صدور مجوزهای زیست‌محیطی با بیان اینکه برای مباحث مربوط به پارکینگ موتورهای برقی، ایستگاه شارژ خانگی و ایستگاه شارژ در مراکز پرتردد پیش‌بینی‌هایی شده است، گفت: پیشنهاد شده که تسهیلاتی برای تردد، عوارض و شماره‌گذاری موتورهای برقی در نظر گرفته شود. همچنین یک کمیته تخصصی برای بررسی طرح و تولید و توسعه موتورهای برقی تشکیل شده است. بعد از نهایی شدن این طرح در کمیته تخصصی به هیأت دولت ارسال خواهد شد.

اشجعی با اشاره به تعویق ماده ۱۲ آئین‌نامه فنی قانون هوای پاک مبنی بر تولید موتورسیکلت‌های برقی گفت: از ابتدای تصویب آئین‌نامه فنی ماده ۲، ۲۰ مورد موتورسیکلت برقی مجوز شماره‌گذاری گرفته‌اند. این اتفاق به این معناست که تعدادی از موتورسیکلت‌سازان به قانون احترام گذاشته و در راستای تولید موتور برقی حرکت کرده‌اند. مسلماً تعویق در اجرای قانون اجحاف در حق این موتورسیکلت‌سازان به حساب می‌آید.

وی تاکید کرد: تصویب قانون هوای پاک و آئین‌نامه‌های فنی مربوط به آن بسیار زمان‌بر بوده است اما موتورسیکلت‌سازان توانستند در عرض یک هفته تعویق ماده ۱۲ آئین‌نامه فنی قانون هوای پاک را از دولت بگیرند. به هر حال از نظر ما این یک تخلف بود که اتفاق افتاد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۴۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی تولید می‌شود
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی روی آنتن می‌رود
  • فصل جدید برنامه «جام‌جم» به زودی تولید می‌شود
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • اسپانیا: به‌زودی موشک‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو