Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@08:14:28 GMT

با خرس‌ها چشم در چشم نشوید

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۷۵۲۹۹

 علی اکبر پالبانیان کارشناس محیط زیست درباره واکنش صحیح هنگام برخورد با حیات وحش، توضیح داد: بهترین کار درباره حیات وحش این است که اصلاً سعی کنیم با آنها برخورد نکنیم. مثلاً درباره خرس لاشه نیم خورده، شاخه های شکسته و علائمی وجود دارد که می توانیم از وجود او مطلع شویم. اگر کسی واقعاً می خواهد طبیعت گردی کند باید با این علائم آشنا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- وی افزود: وقتی با آن جانور خرس یا پلنگ روبرومی شوید دچار ترس می شوید و ترس شما به آن حیوان هشدار می دهد. بنابراین بهتر است خونسردی خود را حفظ و به ویژه از تماس چشمی پرهیز کنید.

پالبانیان ادامه داد: بهتر است عقب برویم یا اگر کوله پشتی همراه خود داریم بالای سر خود نگه کردیم تا بزرگتر به نظر بیاییم. هیچوقت درخلاف جهت خرس فرار نکنید چون تبدیل به طعمه می شوید. از درخت بالا نروید. خرس ها دونده های بهتری هستند. اگر سراشیبی بود به سمت پایین بروید چون خرس با دستهای کوچکش در این زمینه قدرت کمتری دارد. گرچه در مجموع همانطور که ما باید سعی کنیم با حیوانات برخوردی نداشته باشیم، حیوانات وحشی هم معمولاً از برخورد با انسان پرهیز می کنند.

این کارشناس محیط زیست در بخش دیگری از سخنانش درباره اتفاقی که اخیراً افتاد و به کشته شدن خرس به شکلی فجیع منجر شد، اظهار کرد: حیات وحش جنبه منفی هم دارد و این جنبه آسیب رساندن به منافع ما است. آن خرس کشته شد چون کسانی که او را کشتند احساس می کردند از جانب آن خرس و خرسهای دیگر آسیب می بینند.

وی تصریح کرد: من نمی خواهم کار آنها را توجیه کنیم ولی اگر ما بخواهیم به جوامع محلی آموزش بدهیم چطور با خرس روبرو شوند باید منافع آنها را هم تامین کنیم و بیمه خسارت حیوانات وحشی به آنها را بدهد.

پالبانیان که در برنامه «سلام صبح بخیر» شبکه سه سیما صحبت می‌کرد در پایان گفت: هرگز فراموش نکنیم باید به حیات وحش احترام بگذاریم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ترس خرس خرس حیات وحش طبیعت گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۵۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در هسته خورشید، دما به 15 میلیون درجه سانتیگراد می‌رسد! اینجا جایی است که همجوشی هسته ای اتفاق می‌افتد و با ترکیب اتم‌های هیدروژن به هلیوم انرژی ایجاد می‌شود. انرژی تولید شده در اینجا به سمت بیرون حرکت می‌کند و به ما نور می‌دهد.

در بیرون هسته، ناحیه تابشی وجود دارد. در این منطقه، انرژی از طریق تابش الکترومغناطیسی - مشابه نور - منتقل می‌شود. ممکن است هزاران سال طول بکشد تا انرژی تولید شده در هسته به لایه بعدی یعنی ناحیه همرفتی منتقل شود.

ناحیه همرفتی مانند یک دیگ جوشان سوپ است. پلاسمای داغ به سمت بالا می‌رود، در سطحش سرد می‌شود و سپس به پایین فرو می‌رود. این حرکت ثابت به انتقال انرژی به بیرون به سمت سطح خورشید کمک می‌کند.

لایه بیرونی خورشید که از زمین می‌بینیم فوتوسفر(photosphere) نام دارد. این نقطه جایی است که بیشتر نور مرئی ساطع می‌شود. در سطح خورشید گهگاه لکه‌های خورشیدی دیده می‌شود که نواحی سردتر ناشی از فعالیت مغناطیسی آن است.

فعالیت خورشید از طریق چرخه‌هایی به نام «چرخه‌های خورشیدی» می‌گذرد که تقریباً 11 سال طول می‌کشد. تنها ستاره منظومه ما در طول اوج خورشیدی، دارای لکه‌های خورشیدی و شعله‌های زیادی است، در حالی که در حضیض خورشیدی فعالیت کمتری دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خورشید با افزایش سن  به تدریج گرم‌تر و درخشان‌تر می‌شود. حدود 5 میلیارد سال دیگر وارد مرحله جدیدی به نام فاز غول سرخ خواهد شد. در آن دوره منبسط خواهد شد و احتمالاً برخی از سیارات داخلی مانند عطارد و زهره را خواهد بلعید.

خورشید لایه‌های بیرونی خود را پس از مرحله غول سرخ به بیرون منتشر می‌کند و یک صحنه زیبا به نام سحابی سیاره ای ایجاد خواهد کرد. آنچه از هسته خورشید باقی می‌ماند سرد می‌شود و ستاره کوچک و متراکمی به نام کوتوله سفید تشکیل می‌شود.

چرخه حیات خورشید سفری جذاب است که میلیاردها سال به طول می‌انجامد. درک ساختار و تغییرات آن به ما بینشی از دوره حیات و آینده این ستاره دوست‌داشتنی می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • با خرید امتیاز نهضت ملی گرفتار نشوید؛ احتمال سلب پروژه مسکن
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • ببینید | حضور ترسناک یک کورکودیل در حیات یک خانه‌!
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان
  • حجاب و عفاف یکی از ابعاد مهم حیات فرهنگی است
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • پیام آیت‌الله مکارم خطاب به سردار رادان درباره «طرح نور» | سست نشوید و...
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند