Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

ششمین نمایشگاه نوشت‌افزار و تجهیزات مهندسی روز گذشته (سه‌شنبه) در محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب افتتاح شد و امروز (چهارشنبه) نشست خبری اسفندیاری - معاون دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت - و محمودرضا صنعتکار - دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت‌افزار کشور - در حاشیه این نمایشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست اسفندیاری اظهار کرد: ظرفیت تولید مداد کشور ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار قراص در سال است که معادل ۸۲۰ میلیون عدد است، اما نیاز سالانه کشور ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قراص معادل ۳۲۰ میلیون عدد مداد است.

وی با اشاره به فعالیت شش واحد تولیدکننده مداد در کشور، گفت: این واحدها قادر به تأمین همه نیازهای کشور هستند به همین دلیل از خرداد ماه سال گذشته واردات این کالا ممنوع شد. همچنین اولویت تولیدکنندگان مداد، تأمین بازار داخلی است زیرا برای تولید این محصول باید چوب و مغز مداد از خارج وارد شود.

معاون دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: شرایط اکولوژیکی کشورمان به گونه‌ای است که باید چوب مداد را از خارج وارد کنیم، همچنین مغز مداد مشکی از خارج وارد می‌شود اما مغز سایر رنگ‌ها داخلی است.

به گفته این مقام مسئول، در زمینه دفترچه مشق به عنوان دومین لوازم‌التحریر پرمصرف کشور، ۱۲۶ واحد مجوز صنعتی دارند و سالیانه ۱۶۶ هزار تن تولید می‌کنند، در حالی که مصرف کشور در این زمینه ۴۰ هزار تن در سال است.

در ادامه این نشست دبیر انجمن صنفی- کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت‌افزار کشور محدودیت‌های ثبت سفارش مواد اولیه و همچنین حمل و نقل بین‌المللی را یکی از مهمترین معضلات واردکنندگان مواد اولیه این صنعت عنوان کرد و گفت: تهیه و تأمین ارز مورد نیاز فعالان این بخش نیز از سوی بانک مرکزی با مشکلاتی مواجه است به طوری که برای تبدیل ارز مورد نیاز خود متحمل هزینه اضافی می‌شویم.

صنعتکار با بیان اینکه چوب و مغز مداد پارسال ارز رسمی ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کردند، اما از ابتدای امسال ارز آنها نیمایی شده است، اظهار کرد: با وجود مسائل ارزی و مشکلات تحریم‌ها، قیمت مواد اولیه تقریباً سه برابر شده اما قیمت فروش محصولات نهایی حداکثر ۶۰ درصد افزایش داشته و در نتیجه بسیاری از واحدهای تولیدی با حاشیه سود پایین تولید می‌کنند.

وی با بیان کاهش قدرت خرید مردم در این بازار، اظهار کرد: بسیاری از واحدها پیش از تحریم‌ها مواد اولیه مورد نیازشان را تهیه و انبار کرده بودند و با مشکل چندانی مواجه نیستند، اما وقتی موجودی انبارها تمام شود و خرید شرکت‌ها به‌روز انجام شود، قطعاً با افزایش چند برابری قیمت‌ها مواجه خواهیم شد.

دبیر انجمن صنفی- کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت‌افزار کشور با بیان اینکه بخشی از افزایش قیمت مواد اولیه مربوط به آن دسته از موادی است که تهیه و تولیدشان در اختیار دولت است، گفت: سال گذشته در برخی مقاطع مواد اولیه مورد نیاز این صنعت از سوی پتروشیمی‌ها در بورس وارد شد، اما عده‌ای دلال با خرید هر آنچه در بورس عرضه شده بود و پس از آن فروش به قیمت‌های دلخواه به تولیدکنندگان، افزایش قیمت‌ها را رقم زدند. از طرف دیگر قیمت محصولات پتروشیمی بیش از پنج برابر شده، در حالی که نرخ ارز سه برابر شده و مهم‌تر از آن پتروشیمی صنعت وابسته به ارز نیست.

وی مدعی شد: امروز قیمت ارز نیمایی به حدود قیمت ارز در بازار آزاد رسیده است که در نهایت افزایش بیشتر قیمت‌ها را به دنبال خواهد داشت.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نوشت افزار لوازم التحریر پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی

برای خرید قطعات ماشین لباسشویی از پخش قطعات لباسشویی، لازم است مرکز پخشی را انتخاب کنید که محصولات تولید داخل و خارج و اصل و استوک را داشته باشد.

خرید قطعات ماشین لباسشویی از پخش قطعات لباسشویی

اگر به‌دنبال یک قطعه کمیاب برای ماشین‌ لباس‌شویی قدیمی خود هستید و یا می‌خواهید از مرکز پخش عمده قطعات لباسشویی، انواع لوازم لباسشویی را برای مغازه خود بخرید، این مقاله اطلاعاتی را که نیاز دارید در اختیار شما قرار می‌دهد. ما در اینجا اطلاعات مفیدی را درباره لوازم ماشین لباسشویی، تولیدکنندگان قطعات لباسشویی و پخش قطعات لباسشویی ارائه می‌کنیم.

بورس قطعات لباسشویی در تهران کجاست؟

بورس قطعات لباسشویی در تهران، همین‌جا زیر انگشتان شما قرار دارد! دیگر لازم نیست برای پیداکردن نمایندگی قطعات لباسشویی و خرید قطعات لباسشویی، تهران را بگردید. شما می‌توانید برای فروش عمده قطعات لباسشویی به‌راحتی و با کلیک روی این لینک، قیمت قطعات ماشین لباسشویی را متوجه شوید و انواع این قطعات را از مرکز آنلاین قطعات لباس شویی خریداری کنید.

انواع قطعات یدکی ماشین لباسشویی

قطعات یدکی لباسشویی معمولا چند نوع‌اند:

•قطعات لباسشویی اصلی

•قطعات استوک

•قطعات تولیدی وارداتی

•قطعات تولید داخلی

در ادامه با هر کدام از این قطعات و موارد مصرف آن‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

قطعات لباسشویی اصلی

لوازم یدکی ماشین لباسشویی اصلی، قطعاتی هستند که توسط شرکت سازنده ماشین لباسشویی و یا یک شرکت معتمد آن ساخته می‌شوند. این قطعات کیفیت بسیار بالایی داشته و از نظر عملکرد و دوام، تفاوتی با قطعات داخلی ماشین لباس‌شویی اصلی ندارند.

قیمت قطعات لباسشویی اصل از سایر قطعات تولیدی، وارداتی و استوک بیشتر است. معمولا این قطعات تنها در نمایندگی‌ها فروخته می‌شوند. اما با توجه به مشکلات ناشی از تحریم‌های علیه ایران، برخی از برندهای معروف لوازم خانگی، نمایندگی در داخل ایران ندارند. به‌همین دلیل نیز برخی از مراکز فروش قطعات لباسشویی، این قطعات را به‌شکل غیررسمی از نمایندگی برندها در کشورهای همسایه خریداری کرده و وارد کشور می‌کنند.

اگر قصد خرید قطعات اصلی را دارید، لازم است با ثبت شماره‌ای که روی قطعه حک شده است در سایت فروشنده، از کیفیت و اصل‌بودن محصول مطمئن شوید.

قطعات استوک

قطعات استوک به قطعات اصلی دست دوم گفته می‌شود. برخی از قطعات ماشین لباسشویی بسیار گران هستند و یا به دلیل قدیمی‌بودن دستگاه و یا مشکلات مربوط به تحریم‌ها به ایران وارد نمی‌شوند. در این موارد می‌توانید قطعات مورد نیاز خود را از یک مرکز فروش قطعات استوک لباسشویی خریداری کنید. این مراکز، قطعات اصلی دست دوم، اما سالم را از دستگاه‌های اسقاطی خارج کرده و یا به داخل کشور وارد می‌کنند.

برای خرید قطعات استوک، لازم است مطمئن شوید که قطعه مورد نظر به‌درستی کار می‌کند؛ در غیر این صورت هزینه‌ای که برای این لوازم یدکی لباسشویی صرف می‌کنید به هدر خواهد رفت.

قطعات استوک قیمت کم‌تری نسبت به قطعات اصلی نو دارند، اما ممکن است از قطعاتی که به وسیله تولید کنندگان قطعات لباسشویی در داخل تولید شده و یا از کشور چین وارد می‌شوند، گران‌تر باشند.

قطعات تولیدی وارداتی

قطعات تولیدی وارداتی، قطعات یدکی هستند که توسط انواع تولیدی قطعات لباسشویی در خارج از کشور (مخصوصا چین) تولید می‌شوند. این قطعات کیفیت انواع اصلی را ندارند، اما می‌توانند ماشین لباسشویی شما را نجات دهند.

تعداد بسیار زیادی از شرکت‌های فروش عمده قطعات لباسشویی در خارج از کشور هستند که قطعات یدکی انواع ماشین لباسشویی را تولید و به کشورهای مختلف از جمله ایران صادر می‌کنند.

قیمت این قطعات، معمولا کم‌تر از دو نوع اول است؛ با این حال، قیمت بسته به کیفیت و نوع قطعه، می‌تواند متفاوت باشد.

قطعات تولید داخلی

انواع تولید کننده قطعات لباسشویی در ایران وجود دارند که لوازم یدکی انواع ماشین لباسشویی ایرانی و خارجی را تولید می‌کنند. قطعات ساخت داخل، بسته به شرکت‌های سازنده قیمت متفاوتی دارند؛ اما با توجه به اینکه با دلار آزاد وارد کشور نمی‌شوند، ممکن است مقرون‌به‌صرفه‌تر و حتی با کیفیت‌تر از انواع لوازم یدکی وارداتی باشند.

این شرکت‌ها فروش اینترنتی قطعات ماشین لباسشویی را به‌شکل عمده و جزئی بر عهده دارند و به صاحبان ماشین‌های لباس‌شویی و همچنین مغازه‌های فروشنده قطعات یدکی کمک می‌کنند، تا قطعات لباسشویی بازار تهران را با قیمت مناسب خریداری کنند.

از چه مرکز پخشی قطعات یدکی ماشین لباسشویی را بخریم؟

شما می‌توانید لوازم ماشین لباسشویی را از انواع شرکت تولید کننده قطعات لباسشویی خریداری کنید. اما اگر بتوانید یک مرکز فروش قطعات ماشین لباسشویی پیدا کنید که هم قطعات تولید داخل و خارج را عرضه کرده و هم قطعات اصلی و استوک را داشته باشد، می‌توانید همه نیازهای خود را یک‌جا برطرف کنید.

کد خبر 749358

دیگر خبرها

  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی