Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه ملی قوای سه‌گانه در امر تنقیح مقررات و قوانین که چندی پیش امضا شد امشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با حضور معاون قوانین مجلس شورای اسلامی، معاون حقوقی دستگاه قضا و معاون حقوقی رئیس جمهوری بررسی می شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، برنامه امشب (پنجشنبه 13 تیر) گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به موضوع هم افزایی قوای سه گانه در امر تنقیح قوانین اختصاص دارد که در این برنامه که ساعت 22 و 45 دقیقه روی آنتن می رود «حسین میر محمدصادقی»، معاون قوانین مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام «محمد مصدق» معاون حقوقی قوه قضائیه حضور دارند و به بررسی این موضوع می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین گزارش، «لعیا جنیدی»، معاون حقوقی رئیس جمهوری  نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه خبری موضوعاتی از جمله هم آهنگی و هم افزایی سه قوه در مسیر پالایش قوانین و مقررات را مورد بررسی قرار می دهد.

 

این گزارش می افزاید: بررسی تحلیلی و تبیینی فرایند تنقیح (پالایش) قوانین و مقررات حاصل از ١١٣ سال قانونگذاری در کشور و ارائه راهکارهای ادامه این مسیر مبتنی بر عزم و همکاری جدی قوای سه‌گانه از دیگر موضوعات مورد بحث از سوی نمایندگاه سه قوه در این برنامه خبری است.

 

بنابراین گزارش، یازدهم تیرماه در راستای شفافیت بیشتر در امر تنقیح مقررات و قوانین تفاهم‌نامه ملی تنقیح قوانین و مقررات کشور با هدف تنقیح و پالایش قوانین کشور از سوی معاونان حقوقی قوای مقننه، مجریه و قضائیه امضا شد. امضا و اجرای این تفاهم نامه در راستای هم افزایی و همکاری قوای سه گانه برای سامان یابی و تعیین وضعیت قوانین کشور انجام شده است. در قالب این تفاهمنامه نمایندگان قوای سه گانه با کد گذاری و تقسیم حوزه‌های مختلف ازجمله صنعت، تجارت، ورزش، محیط زیست، سلامت وحوزه‌های دیگر قوانین را اعتبار سنجی و قوانین منسوخ را شناسایی می‌کنند تا در قالب لوایحی مشخص از سوی نمایندگان مجلس به تصویب برسد. همچنین کمیته ۹ نفره‌ای متشکل از ۳ نماینده از سوی هر یک از قوا برای اجرای مستمر این تفاهم نامه همکاری تشکیل می شود

 

یادآور می شود: موضوع تنقیح قوانین و مقررات کشور یکی از مهمترین شاخص های توسعه و پیشرفت کشور و همچنین راهکار احقاق حقوق عامه است. بعد از حدود 113 سال قانونگذاری حدود ۱۳ هزار عنوان قانون وضع شده است که طبیعتاً اثرگذاری و اثرپذیری قوانین و مقررات بر یکدیگر باعث شده است، موضوع کشف قانون معتبر در حوزه‌های مختلف با چالش جدی مواجه شود و بعضاً آثار زیان باری برای کشور در پی داشته باشد بر این اساس قانونگذار بعد از تجربیات مختلف در زمینه پالایش قوانین و مقررات در سال ۱۳۸۹ برای تحقق این هدف قانونی با عنوان قانون تدوین و تنقیح قوانین و مقررات کشور تصویب کرد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت خبرگزاری شبستان حادثه ۱۲ تیر کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبي اوقات فراغت غنی سازی اوقات فراغت ایلام اوقاف و امور خیریه قوه قضائیه مجلس دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۶۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • خبر جدید معاون رئیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است