Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-09@02:10:33 GMT

راز سر به مهر بیماری مرکل

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۷۶۳۹۸

صراط:

به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، استقامت چندین روز گذشته آنگلا مرکل نشان‌دهنده آن است که وی چگونه توانسته در بی‌شمار بحران‌هایی که در ۱۴ سال مسوولیتش با آنها روبه‌رو بوده است، خود را ثابت و بر آنها غلبه کند. اما این راز سلامتی مرکل، همچنان یک راز سر به مهر است و لرزش‌های مرکل محکم و آهنین با لرزش‌های حزبش و اتحادیه اروپا همزمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش دنیای اقتصاد استفن آندریاس کسدورف، در یادداشتی که در روزنامه تاگس-اشپیگل نوشته است، یادآور می‌شود: «وقتی آنگلا مرکل می‌لرزد، کل اتحادیه می‌لرزد.»

سریال‌های لرزش آنگلا مرکل در ۱۰ روز اخیر اتفاق افتاده است، اما وی دو سال پیش نیز در مکزیک چنین شرایطی را تجربه کرد، به همین دلیل سخت است علت اصلی لرزش‌ها را در کشوری که از حریم خصوصی به‌شدت مراقبت می‌کند، دریافت. مشاوران دهان قرص این ایده را مطرح کرده‌اند که لرزش دوم مرکل به‌دلیل مسائل روانی بوده و احتمالا وی به یاد لرزش اولش افتاده و تحت تاثیر آن لرزیده است. خود صدراعظم آلمان در ژاپن از پاسخ به سوالات درخصوص سلامتی‌اش طفره رفت و گفت چیز قابل عرضی ندارد که بگوید. او به خبرنگاران گفت که حالش عالی است و به گفته‌ای در این حد اکتفا کرد. اما در عمق، وقتی به مطلب نگریسته می‌شود لرزش‌های او سمبلی برای لرزش‌های حزبش در آلمان شده است.

در بروکسل، وی نتوانست برای لیست خود در ساختار قدرت اتحادیه اروپا توافقی به‌دست آورد و حتی افراد درجه ۲ وی نیز نتوانستند مشاغلی در ساختار اتحادیه اروپا به‌دست آورند. با این حال در ساعات پایانی مذاکرات در روز سه‌شنبه، نفوذ وی به‌عنوان یک آلمانی ثابت شد و اورسولا فون‌درلاین، وزیر دفاعش را به‌عنوان رئیس کمیسیون قدرتمند اروپا معرفی کرد. این درحالی است که در داخل آن موقعیت حزب وی تنزل کرده و پشت سر حزب لیبرال سبز قرار گرفته‌اند. آنگرت کرامپ کران‌بائر که پاییز سال گذشته جانشین آنگلا مرکل در راس حزب محافظه‌کار شد، در چند هفته اخیر به‌شدت با کاهش محبوبیت روبه‌رو شده و توانایی‌های وی برای رهبری حزب در انتخابات بعدی زیرسوال رفته است.

رقبای احتمالی، از جمله آرمین لاشه‌ت، رهبر بزرگ‌ترین ایالت پرجمعیت در راین وستفالیای شمالی، مارکوس شودر، رهبر محافظه‌کاران باواریایی که با مرکل هم همکاری حزبی در سطح ملی داشته است، گزینه‌های قوی‌تری برای صدراعظمی آلمان به‌حساب می‌آیند و اگر آنها بتوانند جایگاه کران‌بائر را به‌دست آورند به این کرسی خواهند رسید، چراکه در آلمان به‌طور سنتی رهبر حزب پیروز، صدراعظم آن کشور خواهد شد. درحال‌حاضر آنگلا مرکل که از برگزاری و سازماندهی انتخابات بعدی معاف است شاهد معکوس شدن محبوبیت کران‌بائر است، شکاف بین صدراعظم آلمان و وی تقویت شده است.

زمانی که آنگلا مرکل در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که قصد دارد برای چهارمین‌بار برای صدراعظمی آلمان نامزد شود، او به صراحت اعلام کرد که اگر سلامتی‌اش به وی اجازه می‌دهد، نامزد خواهد شد. این درحالی است که هم‌اینک شاهد به صدا در آمدن زنگ متفاوتی هستیم. نیکو فرید، یادداشت‌نویس دویچه زایتونگ در مطلبی نوشت: «وقت عمل به قول رسیده است. او گفته بود که اگر مشکل فیزیکی محدودیت برایش ایجاد کند، کناره‌گیری خواهد کرد.» فرید در ادامه نوشت: «مردم می‌توانند به وی احترام بگذارند، درست همان‌طور که او باید به افکار عمومی احترام بگذارد و از سلامتی‌اش صحبت کند.»

برخی دیگر کمتر این‌گونه مهربانانه صحبت می‌کنند. کریستوفر شووینیکه، سردبیر مجله سیسرو موقعیت فعلی صدراعظم آلمان را با موقعیت رئیس‌جمهوری پیشین روسیه مقایسه می‌کند که برای چهار سال موضوع بیماری بوریس یلتسین را مخفی کردند. شووینیکه نوشت: «مردم سزاوار دانستن موضوع هستند. جایز نیست با آنها در حد مخفی‌کاری کرملین رفتار شود.»

آلمانی‌ها ذاتا از حریم خصوصی خود به شدت مراقبت می‌کنند و در این کشور سلامتی نیز جزو موضوعاتی است که به‌عنوان حریم خصوصی در نظر گرفته می‌شود. در دهه ۱۹۷۰، هلموت اشمیت، صدراعظم آلمان از افسردگی شدید و چندین بیماری دیگر رنج می‌برد و به‌رغم اینکه اطراف او روزنامه‌نگار زیاد بودند با این حال این موضوع هیچ وقت در سطح عمومی مورد بحث قرار نگرفت.

هلموت اشمیت که از مشکلات قلبی هم رنج می‌برد، چندین‌بار بی‌هوش در اتاق کار خود پیدا شده بود. دوباره اما هیچ مطلبی درخصوص بیماری صدراعظم پیشین آلمان منتشر نشد تا اینکه دوره وی تمام شد. بعد از آن درخصوص اعلام سلامتی سیاستمدارهای آلمانی کمی نرمش پدید آمد. فرانک والتر اشتان‌مایر، رئیس‌جمهوری آلمان به‌طور آشکار گفت که وی کلیه‌اش را به همسرش بخشیده است.

ولفگانگ شوبله، یکی از کارکشته‌های قانون‌گذاری و وزیر دارایی آلمان برای چندین دهه از ویلچیر استفاده می‌کرد. در نهایت نیز مالو دره‌یر، یکی از ۱۶ فرماندار ایالتی آلمان آشکار کرد که از بیماری شدید عصبی رنج می‌برد و گاهی اوقات بدن او به‌طور کل بی‌حس می‌شود.

نویسندگان شرح‌حال آنگلا مرکل می‌گویند که او به سطح بیشتری از حریم خصوصی باور دارد و تنها مربوط به حوزه سلامتی‌اش نمی‌شود. استفان کورنلیوس، نویسنده شرح‌حال زندگی مرکل و سردبیر خارجی دویچه زایتونگ می‌گوید: «هیچ پزشک مشخصی را به آنگلا مرکل نسبت نداده‌اند که درمانگر وی باشد. هیچ‌کس نمی‌داند دکتر وی کیست؟»

زمانی که لگن آنگلا مرکل در سال ۲۰۱۴ به‌دلیل اسکی شکست، گزارش شد که وی با نام جعلی در بیمارستان بستری شد. کورنلیوس تصریح می‌کند: «او یک پروسی سفت و سخت علیه خودش است. او یک روز را هم در این ۱۴ سال از دست نداده است.»

کورنلیوس می‌گوید: «وی پس از اینکه برای بار دوم دچار لرزش شد، ساعت ۸ صبح به وقت محلی و در بعد از ظهری به وقت آلمان به ژاپن رسید. او یک راست به سراغ ملاقات‌هایی که از پیش تدارک دیده شده بود رفت، این درحالی است که برخی از رهبران پس از اینکه به ژاپن رسیدند برای چرت زدن به اتاق‌هایشان رفتند.»

توجه بیش از حد مرکل به حریم خصوصی، در سایر زوایای زندگی‌اش نیز دیده می‌شود. همسر او یواخیم سائور کمتر شناخته شده است. او یک شیمیدان است و کمتر در عرصه‌های عمومی دیده می‌شود. تابستان گذشته وقتی مشخص شد که مرکل قصد ندارد همچون هر سال، به منظور کوهنوردی در آلپ، با همسرش به ایتالیا سفر کند، دلیل واضحی برای لغو سفرش نتوانستند پیدا کنند اما برخی می‌گویند که لغو این سفر به‌دلیل مشکلات جسمی‌اش بوده است اما برخی دیگر می‌گویند این اعتراضی به ایتالیایی‌ها به علت انتخاب سالوینی بوده است.

کورنلیوس می‌گوید که واقعا هیچ‌کس نمی‌تواند با قاطعیت علت آن را بیان کند. حتی برای چهار هفته نمی‌دانستند که مرکل کجا است تا اینکه وی را در یک فروشگاه در برلین مشاهده کردند. سپس کورنلیوس می‌پرسد: «چنین شرایطی را می‌توانید برای رئیس‌جمهوری آمریکا تصور کنید؟»

اگرچه ترامپ در مورد وضعیت سلامتی خودش اطلاعات دقیقی بیرون نداده است اما زمانی که هیلاری کلینتون در سال ۲۰۱۶ دچار ضعف و بی‌حالی شد و دخترش مجبور شد بگوید که وی را برای استراحت به خانه برده‌اند، در آمریکا توفانی به‌راه افتاد. «اویلین رول»، یکی دیگر از شرح‌حال نویسان مرکل می‌گوید: «برای چهار ماه مدام به همسر مرکل ایمیل می‌زده است تا با وی صحبت کند و او هر بار جواب رد می‌داده است. سرآخر وی گفت تنها به شرطی حاضر است مصاحبه کند که این مصاحبه در حوزه شیمی باشد.»

این نویسنده می‌افزاید: «این در واقع نوع دیگری از جواب رد می‌تواند باشد.» رول تصریح می‌کند: «مرکل از آغاز هم به حریم خصوصی توجه زیادی داشت. شما هرگز تصاویری از تعطیلات وی در رسانه‌ها نمی‌بینید که منتشر شود. این به آن دلیل است که وی می‌خواهد تمرکز بیشتری روی کارش داشته باشد. مردم زیادی در آلمان به این نوع رفتار احترام می‌گذارند.»

یکی دیگر از دلایلی که می‌توان مطرح کرد که آلمانی‌ها توجه چندانی به حرف و حدیث‌های مربوط به سلامتی وی نداشته‌اند این است که مردم این کشور همچنان به وی اطمینان دارند و می‌خواهند که با صلابت مسیر خود را تا پایان دوره‌اش ادامه دهد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مرکل مریضی آنگلا مرکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۶۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط مارکو رویس از فینال ومبلی باقی ماند!

به گزارش "ورزش سه"، نزدیک به 10 سال از زمان برگزاری فینال لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۰۱۲/۱۳ می‌گذرد و در این 10 سال اتفاقات زیادی در جهان افتاده است؛ از آن زمان نلسون ماندلا رهبر آزادی خواه قاره آفریقا درگذشت، محمد مرسی از خیال ریاست جمهوری مصر گذر کرد، مسی قهرمان جهان شد، رونالدو به عربستان رسیدو چارلز سوم به پادشاهی بریتانیا دست یافت! البته فوتبال هم دچار تغییر و تحولات زیادی شده و حالا پس از مدت‌ها دورتموند قرار است به‌عنوان فینالیست در فینال لیگ قهرمانان اروپا شرکت کند و پیروزی پسران ترزیچ مقابل پاری سن ژرمن، یک شب دراماتیک را ثبت کردند اما با این حال سرنوشت بازیکنان دورتموند در آخرین فینالشان بسیار قابل توجه است.

رومن وایدنفلر
مرد شماره یک وستفالن که از سال ۲۰۰۲ جز بوروسیا دورتموند در تیم دیگری بازی نکرده است. او پس از به پایان رسیدن فوتبالش تصمیم گرفت وارد حوزه مدیریت شود و اکنون به‌عنوان نماینده دورتموند در باشگاه مورد علاقه‌اش فعالیت می‌کند.

متس هوملس
مدافع باتجربه فوتبال آلمان که در آن زمان ۲۳ سال بیشتر سن نداشت، پس از مدتی حضور در بایرن مونیخ در سال ۲۰۲۰ تصمیم گرفت به سیگنال ایدونا پارک بازگردد و زمینه‌ساز صعود زنبورها به فینال این تورنمنت شد.

نون سوبوتیچ
دوران حضور این مدافع صربستانی در دورتموند چندان تداوم نداشت و پس از انتقال قرضی به کلن در فصل ۲۰۱۶/۱۷، به سن اتین فروخته و در فرایند بازگشت یونیون برلین به بوندس‌لیگا دوباره مسافر آلمان شد.
او پس از جدایی از دورتموند به لجبار هر سال راهی تیم جدیدی شده و پس از حضور یک سال در ترکیه و اتریش در سال ۲۰۲۲ برای همیشه کفش‌هایش را آویخت.

مارسل اشملزر
او که در زمره بازیکنان وفادار فوتبال قرار می‌گیرد، 17 فصل برای دورتموند بازی کرد اما مصدومیت درجه یک از ناحیه زانو همان اتفاقی بود که می‌توانست مدافع کناری دورتموند را از استارت زدن در جناحین دور و او را به خداحافظی از فوتبال نزدیک کند.

لوکا پیشچک
دیگر مدافع کناری یورگن کلوپ در آن بازی پس از 12 فصل بازی در بوروسیا دورتموند به گوچالکوویتس لهستان، باشگاه کودکی‌اش برگشت. البته این باشگاه که اکنون در دسته 3 فوتبال لهستان فعالیت می‌کند توسط پدرش مدیریت می‌شود و انتظار می‌رود به زودی او هم پایان فوتبالش را اعلام کند.

اسون بندر
هافبک میانی دورتموند در فینال ومبلی اگرچه قصد داشت از فوتبال خداحافظی کند اما در تصمیمی ناگهانی همراه با برادرش نظرش تغییر کرد و راهی برنبورگ یکی از تیم‌های محلی آلمان شده است.
البته او در کنار فوتبال بازی کردن، مدتی است وارد حرفه مربیگری شده و این فصل به‌عنوان دستیار ادین ترزیچ مشغول کار شد.

ایلکای گوندوگان
هافبک ترک تبار دورتموند که در زمان برگزاری فینال، 21 سال بیشتر نداشت، اکنون خودش رهبر خط هافبک بارسلونا شده و توانسته از خودش یک چهره خاص بسازد.

کوین گروشکروتس
از معدود بازیکنانی است که هیچ کس او را در خاطر ندارد و اگر چه همراه با تیم ملی آلمان قهرمان جهان شده اما هیچ کس انتظار شنیدن همچین نامی را ندارد.
او بعد از سال ۲۰۱۵ مسافر استانبول شد و به گالاتاسرای پیوست. دوران اقامت این بازیکن در ترکیه دوام نداشت و مجددا به آلمان بازگشت تا برای اشتوتگارت به میدان برود. او پس از یک سال حضور در این تیم بازیکن دارمشتات شد اما در آخر تصمیم گرفت از فوتبال خداحافظی کند و وارد حرفه مربیگری شود. کوین در این زمینه هم چندان موفق نبوده و پس از نشستن بر روی نیمکت 2 تیم از اوبرلیگا این روزها بیکار است.

روبرت لواندوفسکی
برای ستاره لهستانی جهان فوتبال، شکست در فینال ومبلی، سرآغازی برای موفقیت‌های متوالی‌ بود. او در تمام این سال‌ها به افتخارات زیادی دست یافت و پس از یکه تازی در آلمان آن هم با پیراهن بایرن مونیخ، به‌عنوان اصلی‌ترین تکه از پازل ژاوی به نوکمپ رفت تا دوران جدیدی را در بلوگرانا بنویسد که اکنون آن هم به نظر چندان به جذابیت دوران بازیگری‌اش برای بارسلونا نخواهد بود.

یاکوب بلاژیکوفسکی
او که در کنار نام‌هایی چون کرژیستوف پیونتک، سوکراتیس پاپاستاتوپولوس، گژگوژ کریخوویاک و خویچا کواراتسخلیا در زمره اسامی سخت فوتبال قرار می‌گیرد، پس از فینال ومبلی جایگاه ثابت خود را از دست داد. یاکوب به نیمکت فرستاده شد و پس از مدتی به‌صورت قرضی به ویولا ملحق شد اما چندان موفق نبود و پس از بازگشت به آلمان، به ولفسبورگ پیوست، با این حال مشخص شد جایی در فوتبال آلمان ندارد و باید به زادگاهش برگردد. در نتیجه راهی ویسلاو‌ کراکوف شد تا در آنجا هم شاهد سقوط تیم بچگی‌اش به سطح دوم لهستان باشد!

مارکو رویس
از مرد شیشه‌ای وست فالن تنها باید همین را نوشت که او در این مدت شاهد رفت و آمد بازیکنان زیادی بوده اما در این دنیایی که همه چیز در حال تغییر است، او هیچوقت رنگ پیراهنش را تغییر نداد و حالا قرار است برای آخرین‌بار در فینال لیگ قهرمانان اروپا پیراهن زرد دورتموند را به تن کند و پس از آن چمدان‌هایش را برای خداحافظی از آلمان ببندد.

دیگر خبرها

  • فقط مارکو رویس از فینال ومبلی باقی ماند!
  • کابوسی که بعد از ۱۲ سال دوباره تکرار شد: بایرن مونیخ بدون جام فصل را به اتمام می‌رساند
  • تکرار یک حسرت؛ هری کین در بایرن مونیخ هم جام نمی‌برد
  • حیف شد، موسیالا را به زور به انگلیس می‌بردم!‏
  • هجوم پلیس آلمان به تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در برلین+ فیلم
  • هشدار آلمان درباره آوارگی یک میلیون نفر در رفح
  • بغض دی دی، هنگام دیدن تصاویر کشتار مردم غزه
  • میزبانان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ مشخص شدند
  • ابراهیم پشت‌کوهی با «مکبث زار» به آلمان می‌رود
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند