Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: بیشترین امکان خطر ابتلا به تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو در ذبح غیربهداشتی دام برای قصاب‌ها و سلاخ‌ها است.به گزارش بلاغ،امید حاج‌محمدی اظهار داشت: «تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو» بیماری مشترک بین انسان و دام است که در ظاهر دام مشخص نیست و در صورت انتقال به انسان می‌تواند منجر به مرگ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو هر ساله با شروع گرما در بین دام شیوع پیدا می‌کند، از مصرف کنند‌گان گوشت قرمز خواستاریم در این فصل بیشتر در تهیه و مصرف گوشت قرمز دقت کنند.

وی بیشترین خطر ابتلا به تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو در ذبح غیربهداشتی دام برای قصاب‌ها و سلاخ‌ها عنوان کرد و افزود: همکاران در سازمان دامپزشکی با وسائل ایمنی کامل از قبیل ماسک، دستکش، چکمه، پیشبند و ...اقدام به سلاخی می‌کنند و گوشت دام ذبح شده پس از 24 ساعت به حالت پیش‌‌سرد و سالم  به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

حاج‌محمدی از عموم مردم خواست از خرید و ذبح دام زنده خودداری کرده و گوشت مورد نیاز را از فروشگاه‌های مجاز تهیه کنند.

این مسؤول در پایان، از عموم مردم خواست به شایعات در خصوص این بیماری توجه نکنند و اطلاعات لازم را از رسانه های معتبر جویا باشند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۶۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد