Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پول نیوز به نقل از رویترز؛ قیمت نفت امروز، پس از افزایش شدید قیمت ها در روز چهارشنبه، کاهش پیدا کرد. این نوسان قیمتی با اطلاعات منتشر شده از سوی وزارت نفت آمریکا که خبر از کاهش ذخایر نفت خام ایالات متحده می داد، همگام شده است.

قیمت نفت خام برنت در ماه جاری، در تبادلات بین قاره ای اروپا با معیار های بین المللی، به 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4درصد معادل 63.60 دلار در ازای هر بشکه رسید. برنت روز چهارشنبه 2.3 درصد افزایش قیمت داشت. همچنین قیمت نفت خام تگزاس 0.3درصد کاهش یافت و به 57.18دلار به ازای هر بشکه رسید که این میزان نسبت به روز گذشته 1.6درصد کاهش داشته است.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا، روز چهارشنبه اعلام کرد که دخایر نفت خام ایالات متحده هفته ی گذشته 1.1میلیون بشکه کاهش یافت. پیش از این نیز دز گزارش وزارت نفت آمریکا از کاهش 7.5 میلیون بشکه ای ذخایر نفتی آمریکا خبر داده بود.
 بر اساس آمار منتشر شده تا کنون ذخایر نفتی آمریکا پس از افزایش صادرات و تبدیل شدن این کشور به یکی از تولیدکنندگان، حدود 8.6 میلیون بشکه کاهش یافته است. 
تحلیلگران بازار های نفتی معتقدند که عرضه ی نفت آمریکا بیش از اندازه است. این در حالی است که کشور های صادرکننده نفت تحت عنوان کارگروه اوپک پلاس در جلسه ی روز دوشنبه 10 تیر ماه، تداوم سیاست کاهش تولید و عرضه ی نفت را تا ماه مارس سال 2020 تصویب کردند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: نفت جهانی آمریکا نفت خام قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۷۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلان ماسک: آمریکا در حال انقراض! کاهش نرخ زاد و ولد خطرناک‌تر از گرمایش جهانی است

ایلان ماسک در اظهاراتی نسب به کاهش نرخ فرزندآوری در آمریکا هشدار داده و عنوان کرد تداوم این روند موجب انقراض جمعیت این کشور خواهد شد.

به گزارش فارس، ایلان ماسک یک بار دیگر هشدار داد که جمعیت آمریکا رو به انقراض است و از مردم این کشور خواست تا برای مقابله با این بحران به فرزند‌آوری بیشتر روی آورند.

ماسک در سال 2022 نیز در اظهاراتی مشابه عنوان کرده بود که نرخ پایین زاد و ولد در آمریکا، خطری بسیار بزرگتر از گرمایش جهانی برای تمدن است.

به تازگی نیز وی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکسِ خود (توییتر سابق) عنوان کرده است که جمعیت آمریکا در حال حرکت به سمت انقراض است.

ماسک این جمله را در پاسخ به پستی، منتشر کرده است که عنوان کرده بود، نرخ تولد و زاد و ولد در آمریکا به پایین‌ترین سطح خود طی یک قرن اخیر رسیده است.

افرادی که سرمایه و دارایی خالص ماسک را حدود 191 میلیارد دلار محاسبه کرده‌اند، معتقدند که وی هر تعداد فرزندی که بخواهد می‌تواند، داشته باشد. با این حال بسیاری از کارشناسان جمعیت در آمریکا ارزیابی ماسک از جمعیت در حال انقراض آمریکا را رد کرده و با آن موافق نیستند.

در سال 2021 نیز نتایج نظرسنجی منتشر شده توسط موسسه پیو نشان داد حدود 56 درصد از آمریکایی‌های 18 تا 46 سال بی هیچ دلیلی تمایل به فرزندآوری ندارند این در حالی است که فقط 43 درصد مردم بزرگسال این کشور دلیلی برای بچه‌دار شدن خود عنوان کرده‌ بودند.

نگرانی در مورد مردمی که هیچ فرزندی نداشته و علاقه به فرزندآوری هم ندارند، همواره ترسی همیشگی برای ماسک بوده است و وی نسبت به نرخ پایین زاد و ولد چندین بار هشدار داده است. ماسک اکنون از سه همسر خود، یازده فرزند دارد. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ایلان ماسک: آمریکا در حال انقراض! کاهش نرخ زاد و ولد خطرناک‌تر از گرمایش جهانی است
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • تقاضا جهانی برای بنزین کاهشی است
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی