Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@04:33:25 GMT

ساعات کار ادارات استان تهران تغییر نمی‌کند

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۷۷۳۴۴

استاندار تهران با بیان اینکه تغییر و کاهش ساعات کار ادارات استان تهران در گذشته برخی نارضایتی هایی را ایجاد کرده بود، گفت: ساعت کاری دستگاه های اجرایی دولتی و غیردولتی تغییر نمی کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، انوشیروان محسنی بندپی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران حاضر در استانداری تهران در خصوص تغییر ساعات کاری ادارات این استان گفت: جلسه ای که به دلیل صرفه جویی در مصرف برق در روزهای باقی مانده از تیر و مرداد در وزارت کشور با حضور وزرای کشور، نیرو و معاونین آنها تشکیل و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تاکید بر مصرف بهینه برق در کشور گفت: طبق این تصمیمات از ۱۵ تیرماه کلیه دستگاه های دولتی و غیر دولتی و نهادهایی مانند شهرداری ها، بانک ها، ادارات تامین اجتماعی، دانشگاه ها و… وسایل سرمایشی را بر اساس الگوی استاندارد دنیا حدود ۲۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنند و دما را زیر این میزان نیاورند، که این امر می تواند، در مصرف بهینه برق موثر باشد.

استاندار تهران ادامه داد: دستگاه های ذکر شده موظف هستند، مصرف انرژی های خود را نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد کاهش دهند، که این کاهش مصرف انرژی می تواند، از طریق نصب مولدها انجام شود و در سال گذشته نیز دستگاه های ملی و استانی در ساعات پیک مصرف و از ساعت ۱۲ الی ۱۶ از این دستگاه های مولد استفاده کنند.

محسنی بندپی با بیان اینکه تغییر و کاهش ساعات کار ادارات استان تهران در سال های گذشته برخی نارضایتی هایی را ایجاد کرده بود، گفت: ساعت کاری دستگاه های اجرایی دولتی و غیردولتی در تهران تغییر داده نشده و کاهش پیدا نکرده است و امیدوارم با این صرفه جویی ها قطعی برق نداشته باشیم.

وی از پایش دقیق دستگاه های اجرایی در زمینه تبعیت از تصمیمات اتخاذ شده خبر داد و گفت: اگر در مصرف برق صرفه جویی نشود، برق دستگاه های مذکور قطع شده و در مرحله بعدی به دستگاه های نظارتی معرفی می شوند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: استان تهران ساعت کار ادارات تغییر ساعت نارضایتی ساعت کاری دستگاه های اجرایی سامانه نیما حج آب سنگین اراک فدریکا موگرینی غنی سازی اورانیوم اینستکس سقوط ایرباس ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۷۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟

به گزارش خبرآنلاین، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در ۱۰ استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با تسنیم با بیان این که گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903007

دیگر خبرها

  • دستگیری متهم به جعل مهرهای ادارات در مشهد
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • «ارومیه» واقعا احیا شد؟
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • پیش بینی وزش باد نسبتاً شدید و کاهش نسبی دما در البرز
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی