Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه از افتتاح فاز سوم تقاطع غیر هم‌سطح آذربایجان در هفته دولت و تکمیل این پروژه تا ۲۲ بهمن امسال خبر داد و گفت: تکمیل رینگ کمربندی ارومیه ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. ۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

عادل فتاحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با بیان این که پروژه تقاطع چهار سطح آذربایجان یکی از پراهمیت‌ترین پروژه‌های مدیریت شهری ارومیه است که با 4 تراز حرکت ترافیکی جنوب شهر و خروجی آن را ساماندهی می‌کند، اظهار داشت: ساماندهی ترافیک در 12 ورودی و خروجی شهر، تسهیل ارتباط شهری و شمال و جنوب استان و افزایش ایمنی در تردد عرضی عابران پیاده در سایه این پل میسر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که اتمام پروسه آخرین تقاطع به‌جامانده از  تقاطع آذربایجان تکمیل رینگ کمربندی 22.5 کیلومتری با حدود 800 میلیارد تومان را به دنبال خواهد داشت افزود: کاهش تعداد نقاط برخورد رویکردهای ترافیکی و اصلاح نقاط خطرناک، افزایش سطح سرویس تقاطع با کاهش زمان تأخیر تراکم وسایل نقلیه و افزایش سرعت حرکت و کنترل تعداد خودرو از ورودی خروجی جاده مهاباد به تقاطع غیر هم‌سطح که  سال 1394 حدود 10 میلیون و 660 هزار خودرو بود  از اهداف صرف هزینه برای این پل است.

‌بلاتکلیفی در افتتاح کمربندی دوم ارومیه؛ پروژه‌ای که اسیر وعده‌ها شد‌آذربایجان غربی| فاز نخست کمربندی دوم ارومیه تا پایان سال 97 به اتمام می‌رسدتکمیل نهایی پروژه کمربندی دوم اردبیل مورد توجه شهرداری باشد

فتاحی با بیان اینکه در سال 26 میلیون نفر از  این تقاطع رفت‌وآمد می‌کنند و تعداد تخلفات سرعت غیرمجاز در طول سال 42 هزار مورد و  تعداد تخلفات فاصله غیرمجاز بیشتر از  554 هزار مورد نیاز به افتتاح هرچه زودتر این پل را نشان می‌دهد، گفت: فاز سوم (B3) از مسیر والفجر به مهاباد تا هفته دولت تکمیل و کل این پروژه تا 22 بهمن امسال به اتمام می‌رسد.

عادل فتاحی تصریح کرد: در تقسیم‌بندی اجرای این پل بخش B1 در مسیر بزرگراه خاتم‌الانبیا و ساوالان،b2 مسیر بلوار والفجر،b3 بالعکس و b4 مسیر بلوار والفجر به بزرگراه خاتم‌الانبیا را قرار دارد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه بیان کرد: به سبب اینکه درگذشته محل احداث این پل در بستر رودخانه قرار داشته، هزینه‌هایی صرف زیرسازی شده است که شامل احداث 358 چاه به عنوان شمع زیر فونداسیون ها به ارتفاع 1.5 متر،  108 هزار مترمکعب بتن ریزی، استفاده 11 هزار تن  میلگرد، 700 تن  کابل و  120 هزار مترمکعب عملیات خاکریزی  است.

انتهای پیام/ن

R41361/P/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربند ایلخچی
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • مسیرهای دسترسی تقاطع محور فردوسی و بلوار پیامبر اعظم(ص) تکمیل می‌شود
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • اعتبار هشت هزار میلیاردی برای مسکن نیرو‌های مسلح