Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخسـتین تمـرین بــــاز استقــــلال و حضــــور تماشاگــــرانی کــه برای تشویق مربیان ایتالیایی تیم‌شان سنگ‌تمام گذاشتند، به کام استراماچونی و دستیارانش بسیار خوش آمده. شدت استقبال حدود دو هزار تماشاگر از نخستین تمرین باز تیم آنقدر زیاد بود که تمرین با نیم‌ساعت تاخیر برگزار شد.

به گزارش فرهیختگان، اتفاقی که تا امروز در تمرینات مرد ایتالیایی سابقه نداشته و این اولین باری بود که یکی از تمرینات او به تاخیر می‌افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقی که به گفته یکی از نزدیکان باشگاه برای نخستین‌بار بود که رخ می‌داد و حتی خود استراماچونی بعد از تمرین از آن تعجب کرده بود و تاکید می‌کرد که دفعه بعد با دوبرابر این جمعیت هم نباید ساعت تمرین به تاخیر بیفتد.

این، اما همه ماجرای تمرین نیست. منبع خبری ما از میزان شعف مربیان ایتالیایی در رختکن خبر می‌دهد و به خبرنگار «فرهیختگان» اطمینان‌خاطر می‌دهد که چه قبل و چه بعد از تمرین مربیان ایتالیایی با حرارت درمورد جمعیت صحبت می‌کردند و عکس‌های موبایل‌شان را به هم نشان می‌دادند یا با فراخواندن عکاس باشگاه از او می‌خواستند که عکس‌های تمرین را به آنها نشان دهد.

آنها حتی چند عکس را هم سفارش دادند تا سریع‌تر برای آنها ارسال شود که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند. یکی از این عکس‌ها صحنه‌های پرتاب گل استراماچونی برای هواداران بود که با استقبال عکاسان هم مواجه شد.

لحظه‌های عاطفی استرا

یکی از نزدیکان سرمربی جدید استقلال لحظات مواجهه نخست او با هواداران را این‌گونه توصیف می‌کند: «او در رختکن می‌دانست جمعیت زیادی آمده‌اند. صدای تشویق‌ها را می‌شنید و از مترجم می‌خواست شعارها را برایش ترجمه کند. از راهروی رختکن بیرون آمد و سکوهای سرشار از تماشاگران استقلال را دید که یکصدا نامش را خطاب و او را شگفت‌زده کردند.» او چندبار رفت و برگشت و برای هواداران دست تکان داد و در میانه‌های تمرین دلش طاقت نیاورد و دوباره سمت آنها برگشت و به سمت‌شان گل پرت کرد. اتفاقی که برای تماشاگران و خودش بسیار خوشایند بود.

تماس تصویری با همسرش

جالب‌ترین نکته تمرین دیروز در انتهای آن رقم خورد؛ جایی که یک ساعت بعد از پایان تمرین، تماشاگران حاضر به ترک مجموعه ورزشی تهرانسر نبوده و خواهان عکس گرفتن با ستاره‌های تیم‌شان بودند. استراماچونی بعد از سوار شدن به خودرو، ابتدا درخواست کرد دقایقی با تاخیر مجموعه ورزشی را ترک کند. او از طریق تلفن همراه با همسرش در ایتالیا تماس تصویری گرفت و بعد از وصل شدن ارتباط دستور به حرکت داد تا همسرش بتواند انبوه تماشاگران استقلالی را ببیند که برایش دست تکان می‌دادند. سرمربی استقلال با این حرکت به همسرش اطمینان‌خاطر داد که می‌تواند زندگی در تهران را تجربه کند. جالب اینکه همسر استراماچونی از دیدن خانم‌های هوادار استقلال در کنار ورزشگاه خوشحال شده بود. او از آندرا پرسید که آیا خانم‌ها اجازه حضور در تمرین را دارند و وقتی فهمید آنها در این تمرین خاص توانسته‌اند 20 دقیقه در کنار زمین باشند، ابراز خرسندی کرد.

ثبت‌نام در مدرسه ایتالیایی

آخرین خبرهای خانوادگی از ایتالیایی‌های شاد در تهران: خانواده مرد ایتالیایی به‌زودی به تهران می‌آیند. ثبت‌نام فرزند او در مدرسه ایتالیایی‌ها در شمال تهران صورت گرفته و حالا پدر متعهد خانواده خیالش از بابت انتخاب مدرسه فرزند بزرگ‌ترش راحت شده. مساله خانه محل اقامت، اما هنوز لاینحل باقی مانده، چراکه سرمربی استقلال خواهان خانه‌ای در نزدیکی مدرسه است تا بتواند فرزندش را شخصا به مدرسه ببرد. از سوی دیگر او تمایل دارد همسرش در تهران باشد و انتخاب منزل توسط او صورت بگیرد. او پس از پایان تمرین سه‌شنبه، به چند خانه شیک سر زد، اما هیچ‌کدام موردپسندش قرار نگرفت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استراماچونی استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۸۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در آستانه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم در جمع اساتید و دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، با اشاره به قرارگیری در آستانه نودمین سالگرد تأسیس دانشگاه تهران، گفت: ویژگی متفاوتی که آئین نود سالگی دانشگاه تهران نسبت به برنامه‌های هفتاد و هشتاد سالگی دارد، این است که تلاش کردیم قدمت نهاد علم در ایران را به سابقه دانشگاه تهران ضمیمه کنیم.

رئیس دانشگاه تهران به سابقه سنت دانشگاهی در ایران از جندی‌شاپور تا دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: این سابقه حتی در بین دانشگاهیان هم مغفول مانده و کمتر به آن توجه می‌کنیم. از این رو در سال ۱۴۰۲ طی مکاتبه‌ای رسمی به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد تا این سابقه به نوعی به تاریخ و قدمت دانشگاه تهران ضمیمه شود. جندی‌شاپور نماد نهاد‌های علم در ایران بوده و در سال ۲۰۱۷ میلادی از سوی یونسکو به‌عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان با ۱۷۵۰ سال سابقه معرفی شده است که البته این رکورد پیش از آن متعلق به دانشگاه بولونیا در ایتالیا با نزدیک به ۱۲۰۰ سال قدمت بوده است.

استاد دانشگاه تهران ادامه داد: افتخار بزرگ تعلق گرفتن پایه‌گذاری سنت دانشگاهی به ایران، در حالی مورد اذعان جهانیان است که خودمان کمتر در خصوص این داشته‌ها و هویت ایرانی- اسلامی مطالعه کرده و کمتر بر روی آن تبلیغ و فعالیت‌های ترویجی انجام داده‌ایم و جوانان ما کمتر از این سرمایه‌های ملی شناخت دارند. از دانشگاه تهران انتظار می‌رود که به‌عنوان دانشگاه پیشگام و نوآور بیشتر به این موضوع توجه داشته باشد و به تقویت هویت ایرانی-اسلامی برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی از طریق دانشگاه تمدن ساز که در گام دوم انقلاب اسلامی مورد توجه ویژه قرار گرفته است، بپردازد؛ و بدون شک آثار ارزشمند علامه شهید مطهری منبع بسیار ارزشمندی برای حرکت در این مسیر است.

مقیمی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تمدن سازی دانشگاه، فراز‌هایی از کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران اثر شهید مطهری درباره نقش تمدن سازی نهاد علم در ایران از جندی‌شاپور و اذعان ویل دورانت که جندی‌شاپور را محور تمدن ایران در دوره ساسانی می‌داند را یادآوری کرد و بیان داشت: اینکه بگوییم دانشگاه تهران با قدمت ۹۰ ساله، نماد آموزش عالی ایران است، با واقعیت خیلی فاصله دارد. درست است که ۹۰ سال از قدمت مجموعه ساختمان‌های فعلی نماد آموزش عالی کشور که در سال ۱۳۱۳ ساخته شده است می‌گذرد؛ ولی وقتی به سیر تکامل و زنجیره چرخه عمر دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران را بررسی می‌کنیم، در مرحله قبلی به دارالفنون می‌رسیم و هر چه که به گذشته برمی‌گردیم به نهاد‌های آموزش عالی همچون ربع رشیدی، نظامیه‌ها و در نهایت به جندی‌شاپور می‌رسیم.

وی افزود: بر اساس مصوبه اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳ که با حضور رئیس‌جمهوری برگزار شد، سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی مأموریتی به دانشگاه تهران سپرد تا برای اینکه دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه تهران نقش محوری تمدن سازی را ایفا کنند، طرح جامعی ارائه شود و برای ارتقای فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی بر محور نهاد علم تلاش شود. اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران می‌توانند نقش‌آفرینی ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: وقتی به سیره نظری و عملی شهید مطهری نگاه می‌کنیم، ملاحظه می‌شود که ایشان استاد و معلمی در تراز دانشگاه تمدن ساز است و شخصیتی است که نقش تمدن سازی را به اندازه چند نهاد علمی ایفا کرده است؛ لذا انتظار می‌رود اساتید دانشگاه همین نقش را ایفا کنند تا بتوانیم به اهداف تمدن سازی دانشگاه نائل شویم. آثار و نوشته‌های شهید مطهری همان چیزی است که نیاز امروز ما است و هیچ وقت کهنه نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین منابع ما در زمینه مطالعه تمدن سازی دانشگاه، آثار شهید مطهری است که باید به سهم خودمان در تقویت این مجموعه تلاش کنیم.

مقیمی در پایان از برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران زمین هم‌زمان با نود سالگی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: بر اساس آثار شهید مطهری، دانشگاه جندی‌شاپور نقطه عطفی است که وجوه مشترکی را برای تمدن اسلامی و ایرانی ایجاد کرد. امروز اگر می‌خواهیم به تمدن نوین اسلامی ایرانی دست یابیم، دانشگاه باید یکی از مهم‌ترین کانون‌های توجه ما باشد؛ لذا امروز به شدت به آثار شهید مطهری نیاز داریم تا با رویکرد دانشگاه تمدن ساز بتوانیم آثار مورد نیاز درباره قدمت نهاد علم در ایران را استخراج و نقشه راهی بر اساس اندیشه شهید مطهری تنظیم کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • عکس| اقدام عجیب کاپیتان پرسپولیس در اینستاگرام/ عالیشاه همسرش را سانسور کرد
  • حرکت رونالدینیویی؛ امید عالیشاه با عکس خود، تولد همسرش را تبریک گفت! + عکس
  • تمرین مشترک ملی‌پوشان ووشو با چینی‌ها
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها در اردوی آماده‌سازی