Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی سلطانی می‌گوید: راه‌اندازی رشته زبان و ادبیات کردی اقدامی تاریخی بود.

به گزارش ایسنا، این پژوهشگر کرد در آیین اختتامیه کنگره بین‌المللی «مشاهیر کرد» با تقدیر از برگزارکنندگان این کنگره اظهار کرد: یکی از بزرگترین دستاوردهای این کنگره بازگشت هنرمند بزرگ کرد مظهر خالقی است. بازگشت او بازگشت موسیقی کردی، بازگشت اخلاق هنری و بازگشت کسی است که طی ۴۰ سال دوری از وطن اقدام به گردآوری بزرگترین آرشیو موسیقی کردی کرد و این را اثبات می‌کند که کسانی که خدمتگذار مردم هستند در هیچ کادر سیاسی نمی‌گنجند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ما کردها با همه ملل و کشورها در تعامل و خدمتگزار ملت خود هستیم.

سلطانی در ادامه به فارغ‌التحصیلی اولین گروه از دانشجویان زبان و ادبیات کردی اشاره و بیان کرد: به اتمام رساندن این مقطع از رشته زبان و ادبیات کردی نشان داد جوانان کرد بیش از جوانان سایر اقوام برای حفظ زبان و فرهنگ خود می‌کوشند.

او تصریح کرد: راه‌اندازی رشته زبان و ادبیات کردی اقدامی تاریخی بود و فارغ‌التحصیلی نخستین گروه دانشجویان کاری تاریخی و بی‌نظیر بوده و چنان کار برجسته‌ای است که تا همیشه بر قله کار و همت می‌درخشد و نمی‌توان آن را نادیده انگاشت.

سلطانی ادامه داد: کردها علی‌رغم سه‌هزار سال سرکوب و تحمل ظلم، از علم و اندیشه و فرهنگ غافل نبوده‌اند و این مهم موجب درخشش نام آن‌ها بر قله‌های افتخار از جمله دریافت جایزه صلح نوبل بوده است.

این پژوهشگر کرد با اشاره به غنای زبان و ادبیات کردی، ابراز عقیده کرد: ادبیات هیچ یک از اقوام ایرانی با ادبیات کردی برابری نمی‌کند که این را می‌توان از مواردی همچون وجود ۴۰ هزار بیت به زبان هورامی از یارسان‌ها دریافت.

او گفت‌وگوی عالمان و نخبگان کردها با گویش‌های مختلف را از دیگر دستاوردهای کنگره بین‌المللی مشاهیر کرد عنوان کرد و افزود: کردها ملتی فرهنگی و یاریگران آزادی و عدالت در جهان هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زبان و ادبیات کردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۸۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالج: او برای بازگشت به میادین آماده است!

بیرو آماده بازگشت به چارچوب دروازه پرسپولیس

طرفداری | پزشک معالج علیرضا بیرانوند از بهبود دروازه بان تیم ملی و پرسپولیس خبر داد.

پزشک معالج علیرضا بیرانوند در تشریح وضعیت او گفت:

پس از آنکه دست گچ علیرضا بیرانوند را باز کردیم، تمرینات و برنامه های ویژه ای برای بهبود کامل او در نظر گرفته شد که خدا را شکر پس از مدتی با آمادگی مطلوب به تمرینات برگشت.

به نقل از فارس، وی با بیان این که بیرانوند برای حضور در میدان مشکلی ندارد گفت:

دروازه بان تیم ملی و پرسپولیس از نظر پزشکی مشکلی ندارد و می تواند تیمش را همراهی کند اما این که در دیدار با سپاهان به میدان برود بستگی به نظر سرمربی و مربی دروازه بان های پرسپولیس دارد. وی از نظر پزشکی برای بازی کردن مشکلی ندارد.

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالج: او برای بازگشت به میادین آماده است!
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی