Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید گفت: هنر ایران سهم قابل توجهی در حراج‌های جهانی دارد و این نشان می‌دهد که سرمایه گذاری هنری می‌تواند نمایه‌ای از هویت ایران باشد و دیپلماسی فرهنگی کشورمان از این طریق استحکام یابد.

وی درباره تاثیر برگزاری چنین حراج‌هایی بر اقتصاد هنر افزود: در ایران دانشگاه‌های بسیاری در حوزه هنر‌های تجسمی داریم که هر ساله فارغ التحصیلانی دارد و این امر باعث می‌شود این هنر را از منظر‌های مختلف جدی‌ بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی در عین حال تصریح کرد: در دهه‌های اخیر اتفاقات خوبی برای هنر‌های تجسمی افتاده که از آن جمله می‌توان به حراج تهران اشاره کرد که اولین حراج با حضور ٨٠ اثر مبلغ ٢میلیارد فروش داشت و اکنون ٣٠میلیارد فروش داریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: تولیدات تجسمی به اقتصاد این حوزه کمک می‌کند و سابقه ٧ ساله برگزاری حراج تهران می‌تواند مبنای رشد این حراج باشد و با این نگاه باید اقتصاد هنر را جدی‌تر گرفت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: برگزاری حراج‌ها و گالری‌های هنری نشان دهنده این است که هنرمندان حوزه تجسمی می‌توانند در کنار خلاقیت هایشان از زاویه اقتصادی هم نگاه قابل توجهی به هنر تجسمی داشته باشند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: هنر ایران سهم قابل توجهی در حراج‌های جهانی دارد و با بسیاری از کشور‌های منطقه و جهان قابل مقایسه نیست و این نشان می‌دهد که سرمایه گذاری هنری می‌تواند نمایه‌ای از هویت ایران باشد و دیپلماسی فرهنگی ما از این طریق تحکیم یابد.

در این بازدید سیدمحمد مجتبی حسینی معاون امور هنری، سیدحسین سیدزاده مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و برخی از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صالحی را همراهی کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارشاد نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه

لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی به همراه ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران روز گذشته با محمد اله‌یاری فومنی مدیر عامل بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین دو کشور باشد.

علی قمصری نامزد دریافت جایزه جهانی براوو شد / اجرا با ارکستر سمفونیک مسکو

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی 2018، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه و ... اشاره کرد و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در غالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و گفت: تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری دو طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی دوطرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران میهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • سکوهای ورزشگاه آزادی با هواداران پرسپولیس قرمز شد +فیلم
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز