Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@03:19:37 GMT

برگزیدگان جایزه قلم زرین معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۸۳۷۳۷

به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم اختتامیه هفدهمین دوره جایزه قلم زرین عصر امروز پنجشنبه ۱۳ تیرماه در باغ کتاب تهران برگزار شد.
محسن پرویز، رئیس انجمن قلم با اشاره به پیشینه برگزاری این جایزه ادبی گفت: هرسال دو برنامه تجلیل از پیشکسوتان اهل قلم که از سال ١٣٨١ آغاز شده و برگزاری جشنواره قلم زرین مورد توجه ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جشنواره قلم زرین در ابتدا در سه رشته برگزار می‌شد، اما در ادامه رشته های شعر و داستان کودک و نوجوان، شعر و داستان بزرگسال و پژوهش و نقد ادبی افزوده شد و در هر دوره در هر رشته یک برگزیده یا یک اثر تقدیری معرفی می شود و یا اگر داوران آثاری را در یک سطح تشخیص دهند، دو اثر تقدیری یا برگزیده مشترک معرفی می‌شوند.

پرویز درادامه به بودجه انجمن قلم اشاره کرد و افزود: انجمن قلم بودجه ثابتی ندارد و حمایت مالی‌ هم از طرف نهاد یا سازمانی نمی‌شود، البته وزارت ارشاد در چند دوره با تأخیر یک یا دوساله با مبلغی که افزایش نمی‌یابد، حمایت‌هایی داشته اما نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور کمک حال انجمن بوده است.

پرویز در ادامه تجلیل از حداد عادل را مورد اشاره قرار داد و گفت: در برخی از اخبار رسانه ها دیدم به اشتباه عنوان تقدیر از چهره ادبی سال یاد شده بود، در حالی که حوزه هنری معرفی چهره ادبی سال را برعهده دارد از این رو انجمن قلم از یک پیشکسوت عضو خود همانند سالهای گذشته تجلیل می‌کند. البته تجلیل از پیشکسوت باید در مراسم مجزایی برگزار می شد که به علت کمبود بودجه انجمن ناچار شدیم مراسم اهدای جوایز قلم زرین را با تجلیل از پیشکسوت عضو به صورت همزمان برگزار کنیم.

براساس این گزارش، در این مراسم از غلامعلی حداد عادل به عنوان عضو پیشکسوت انجمن قلم زرین و انتشارات شهرستان ادب به عنوان ناشر فعال تجلیل و قدردانی شد.
همچنین آثار برگزیده و شایسته تقدیر به شرح زیر معرفی شدند.
بخش رمان بزرگسال
هیئت داوران با وجود معرفی دو رمان پس از بیست سال و باران تمشک به عنوان نامزد این دوره اثری را برگزیده معرفی نکرده و هر دو اثر به صورت مشترک شایسته تقدیر شدند.
بخش داستان کودک و نوجوان
در این بخش اثری برگزیده شناخته نشد، اما رمان خواب پلنگ نوشته هادی حکیمیان تقدیری شناخته شد.
بخش شعر کودک و نوجوان
 اثری در این بخش برگزیده نشد، اما دو کتاب آب نبات گنده و باید تو را پیدا کنم به صورت مشترک شایسته تقدیر شدند.

در حال تکمیل...

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۳۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره نوجوان سالم در کرمان
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی «پله‌های آسمانی» در تبریز
  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • تجلیل از برگزیدگان عقیدتی در سپاه بیت المقدس کردستان
  • تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»